Валентин Илиев - развинтен и сменен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: Валентин Илиев - развинтен и сменен

Мнениеот unist_gp » 16 авг 2009 18:40

UltraBlue написа:
BGarmy написа:Говеда да ми говорите,за бивши армейци които играят в Европа,трябва да си доста комплексирано същество.Вижте циганина които играе в турция и вкара гол.Коментирайте него. :lol: :lol:
Ето помогнах ви поне малко.....

Бе той май е повече в Азия, ама айде ... че и в един гранд играе .... абе мани 8-)

Абе важното е,че отиде при тренер левскар (В.Грозни) да го научи да играе правилно :)

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 16 авг 2009 18:40

Сините комплекси край нямат :lol:

Що не направи една тема, когато с негов гол в 89-тата минута "Терек" победи "Зенит" и стана една от причините за уволнението на Адвокаат или когато пак с негов гол "Терек" направи 1:1 като гост на "Кубан"... :?: :?: :?:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 16 авг 2009 18:42

Yasso написа:Сините комплекси край нямат :lol:

Що не направи една тема, когато с негов гол в 89-тата минута "Терек" победи "Зенит" и стана една от причините за уволнението на Адвокаат или когато пак с негов гол "Терек" направи 1:1 като гост на "Кубан"... :?: :?: :?:

Извинявай, ама той защитник ли е или нападател :?: :roll: Мисля че критерий за играта на защитник са предотвратените голове, не вкараните, или бъркам :roll: :lol:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 16 авг 2009 18:43

UltraBlue написа:

Извинявай, ама той защитник ли е или нападател :?: :roll: Мисля че критерий за играта на защитник са предотвратените голове, не вкараните, или бъркам :roll: :lol:

поради тази причина Байерн разкара Лусио ;)

stiuri
Контакти:

Мнениеот stiuri » 16 авг 2009 18:54

Ей,левскарчета оставете Вальо на мира,а гледайте да не стане засечка в сряда та тогава да видиме каво ше я прайме а за вашата пияница нещто да ми кажете а отворковци :?: :?: :?: :?: :lol:

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 16 авг 2009 18:57

BGarmy написа:Говеда да ми говорите,за бивши армейци които играят в Европа,трябва да си доста комплексирано същество.Вижте циганина които играе в турция и вкара гол.Коментирайте него. :lol: :lol:
Ето помогнах ви поне малко.....

Абе, пич, откога Чечня е в Европа?

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 16 авг 2009 19:03

stiuri написа:Ей,левскарчета оставете Вальо на мира,а гледайте да не стане засечка в сряда та тогава да видиме каво ше я прайме а за вашата пияница нещто да ми кажете а отворковци :?: :?: :?: :?: :lol:

Не виждам каква засечка може да стане след като сме си осигурили мачове в Европа до пролетта най-малко, а вие май пак ще гледате от Армията и ще се молите за чужди голове ... въпреки това ви пожелавам успех - не заради феновете, а заради това че отбора ви е български

Потребителски аватар
ko6rata
Контакти:

Мнениеот ko6rata » 16 авг 2009 19:35

UltraBlue написа:

Ми тогава коментирайте мача Динамо (Москва) 0-1 Терек (Грозни). Тогава не един или два гола спаси ;)
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 16 авг 2009 22:24

stiuri написа:Ей,левскарчета оставете Вальо на мира,а гледайте да не стане засечка в сряда та тогава да видиме каво ше я прайме а за вашата пияница нещто да ми кажете а отворковци :?: :?: :?: :?: :lol:

"Засечката" ще е в четвъртък! :oops:
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Върни се в “Национален отбор”