Сашо Тунчев премина в Бенфика

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: Сашо Тунчев премина в Бенфика

Мнениеот a boy named goo » 13 авг 2009 17:11

naskoni написа:
a boy named goo написа:Още един футболист преминал през ЦСКА се е запътил към големия футбол. За пореден път се доказва това, че ЦСКА е марка.

Няма лошо че си фен на чорбата но е хубаво да си свалиш очилата и да прогледнеш или някои който е навътре в бг футбола да ти отвори очите

В кое по-точно да ми отвори очите, нима това, което казах е някаква лъжа ?
Няма смисъл да започваме стария и изкъркан спор за това, кой отбор какви футболисти е създал, много добре знаем сегашните звезди (Бербатов, Мартин Петров, Стилиян Петров) откъде са излезнали.

naskoni написа:
a boy named goo написа:Това верно ще се окаже някакъв блъф, а пък аз както се бях надъхал и засилил... :lol: Е, не сме виновни ние сега, все пак вярваме на това, което пишат нашите си информационни агенции. ;)

Ето че виждаш само това което ти покажат медиите

Ами виж сега, ти ако си имаш някакви си свой източници и не ти трябват медии, ОК, ама аз нямам такива връзки. Естествено е, че ще си вярвам (но не на сляпо) в това, което бъде пускано в медийте, най-малкото защото все пак за мен те са единствения източник на информация. Освен това в България има медии, които са се доказвали, като такива, които са свели блъфовете до минимум.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

barri
Контакти:

Мнениеот barri » 13 авг 2009 17:11

Хакери нахлули в сайта на Бенфика, спекулират с трансфер на Тунчев
BLITZ-Sport - 13 Август 16:49
За трети път някой пробива официалната страница на “лисабонските орли”
Трансферът на Тунчев от английския Лестър в португалския Бенфика се оказа пълна спекулация. Първоначално в официалния сайт на “лисабонските орли” се появи новината, че българският защитник вече е играч на тима. Никой обаче от Лестър не потвърди сделката. Телефонът на Тунчев пък дава свободно, но той не отговаря на повикванията. В един английски форум обаче “изскочи зайчето”. Там откровено се обяснява, че хакери понякога нахлуват в сайта на Бенфика и спекулират с подобни футболни сделки. Това се случвало за трети път. Любопитното е, че все играчи на Лестър са пращани в Бенфика...

Логично....кой ще го види него във втора лига, че да го вземе.....

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 13 авг 2009 17:29

В кое по-точно да ми отвори очите, нима това, което казах е някаква лъжа ?
Няма смисъл да започваме стария и изкъркан спор за това, кой отбор какви футболисти е създал, много добре знаем сегашните звезди (Бербатов, Мартин Петров, Стилиян Петров) откъде са излезнали.

Абе пич, аз на снощния мач звезди не видях :lol: Видях лутащи се метеорити, които бяха загубили орбитите си :lol: :lol: :lol: И веднага изниква въпросът какво става след 4-5 години, когато леко и безславно ще ръждясат, с кого ще се гордеем :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Защото тези настоящите, викат "ура", ако ги вземе някой руски тим борещ се за оцеляване ;)

Потребителски аватар
ko6rata
Контакти:

Мнениеот ko6rata » 16 авг 2009 19:39

UltraBlue написа:Абе тея хакери ми намирисват тука наши, балкански, субекти да са.... иначе не мога да си обясня къде пък са изровили точно Тунчев :?

Това са фенове на Лестър. Преди тоя хак пак са го правили обаче с други двама играчи ;)
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!

Върни се в “Национален отбор”