Наско Сираков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Наско Сираков
Ъъъъ, я ми припомнете коя беше двойката централни защитници срещу Сърбия?
ya kaji koi byaha ce ne si spomnyame
Ами централните защитници бяха тези : Тунчев (46-Котев), Вальо Илиев , бекове бяха Миланов, заменен от Манолев и Венков.
i ot tazi kontrolna sreshta li si napravili izvoda sirakov i stoilov li.mnogo jalko za tyah brato.tova ne e mislene na nacionalen trenyor a na nacinaesht koyto oshte lije shefa si
mike28 написа:Ъъъъ, я ми припомнете коя беше двойката централни защитници срещу Сърбия?
Заради тази среща ли не вика и Гошо вратарчето?
Какво реват за Илиев,ако вземе него ще изхвърли Котев и пак ще ревнат!

mike28 написа:Ъъъъ, я ми припомнете коя беше двойката централни защитници срещу Сърбия?
Освен Гошо Вратарчето на мача със сърбите аз не видях някой да игра добре... А ти ?

От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!
ko6rata написа:Освен Гошо Вратарчето на мача със сърбите аз не видях някой да игра добре... А ти ?
И аз съм на същото мнение, а и гада му с гад спаси и две дузпи. За не разбралите пояснявам- тази ми реплика беше в отговор на вица, че най- добрата двойка централни била Вальо Илиев и Тунчев/ Котев.
А коя е по-добра ?
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!
За всеки е различно, аз просто не съм убеден, че точно тия тримата са най- добрите централни защитници. Де си го и доказаха де.
На този етап аз по-добри не виждам. Това си е мое мнение, де. Единствено преди имаше един Росен Кирилов от Литекс, който много ми харесваше.