Скучен мач?? И ти си скучен....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Lord of memory
- Контакти:
Re: Скучен мач?? И ти си скучен....
Нашите от Син Сити нямат право да са в една стратосфера с играч на Ман. Юнайтед. 

GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
- love_hurts
Toва клипче да не го пазеше за специални случаи, когато някой те затапи и нямаш какво да кажеш ? Проблема на такива като тебе е липсата на внимание изглежда страдаш за нещо, ако искаш сподели ми да ти спестя някой друг лев, вместо ги даваш за психиатър.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
- love_hurts
t.prodanov написа:Ред като има той важи за треньора, за феновете няма. Феновете са главните шефове тук и тяхното мнение е меродавно, и това е време да влезе в кратуните на определени хора, щото това е национален отбор. И понеже виждам, че продължаваш с ония мит, че барболета тук играел с мечо и клечо, а на острова с руни, само да кажа, че и марто петров играе със същите, и гошо петков, и иванков и тях никой не ги псува, та тъпотията ти отпада.
Мормоне, ти задаваш въпрос и сам си отговаряш - що играем ние с некви убити, а македонците с испания? Ами всеки търси отбор, близък до нивото му. На барби не знам какво му е скучното на Латвия, при положение, че едва бихме кипър и не можахме да бием Ирландия??
Да ти отговоря на върховните ти мисли, феновете не са никакви. Това като го прочетох "феновете са главните шефове" ме напуши смях сеедно да ми кажеш, че на министъра на образованието ти си главния шеф и искаш да се учи в 3ти клас интеграли. Осъзнаваш ли колко си смешен. Защото с футбола и министерските постове нещата са едентични. Продукцията, която изнасят трябва да е за обикновения човек, като ние плащаме за нея. В единия случай с данъци, в другия с билети за мача. Сега осещаш ли колко смешно звучиш. Сравни ми друг футболист, който играе на поста на Бербатов не ми разправяй за Иванков и Мартин Петров. В България откакто Краси Балъков се пенсионира нямаме градивен халф. Всичко е мечо и клечо и 50 лева за тоя дето дрънка на барабанчетата в дискотеката.
По случай това ние едва можем да бием Кипър. Аз съм на мнение, че по-добре да си последен в града отколкото първи на село. Не знам как мислиш ти. Защото Латвия си е посредствен отбор и за нищо не стават. Как може един български футболист, който не играе в чужбина да се подготви с напрежението и стреса, който никога до сега не е изпитвал като играе срещу един гранд като Италия. Е не е като играе срещу Латвия. Така, че трябва си опит. Тъй като си от Левски да ти припомня ли колко бяхте горди като паднахте от тия силните отбори в ШЛ. Значи за мене с право си бяхте горди бяхте сред най-добрите в Европа, да последни но сред най-добрите. Тоест виждаш ли докъде стигаме първи на село последни в града.
Последна промяна от love_hurts на 13 авг 2009 23:49, променено общо 1 път.
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
Страдам , че сме принудени да гледаме някакви умрели фигуранти на терена , които само се отърват от топката вместо да играят с нея.Преди беше Мариян Христов , сега е тоя бастун, ех, пуста орисия, няма край тая наща крива нива.
-
- Контакти:
Имаш объркана логика и като те гледам сам не можеш да си я разбереш.... Значи, продукцията, която изнасят е за обикновенния човек, който плаща за нея, което автоматично го прави шеф, щото в края на краищата плащащия е шефа в 21ви век, хем обикновенния човек не бил никой? Защити си мнението като хората, ако имаш някакво мнение. По въпроса за министъра - да, аз съм му шеф. Той идва на власт с моя глас, живее с мойте пари и управлява мойте пари, аз съм му шеф и от мен зависи дали ще бъде той пак министър, елементарно е за проумяване.
бербатов ще го сравнявам с който си искам, щото както на него тук му подава мечо и клечо, така и на иванков му помага в защита иван иванов и живко. Още повече, когато си сред слаби футболисти, класата изпъква много по-лесно, кое не можеш да проумееш тук не знам...
Колкото за града и селото не знам. За мен е все тая, аз лично не се сравнявам с никого. Живея в града, както физически, така и литературния смисъл, който си вкарал, но ми е все тая кой къде е пръв и последен. Сравняването е за лузърите, аз гледам себе си и собствените си постижения...
бербатов ще го сравнявам с който си искам, щото както на него тук му подава мечо и клечо, така и на иванков му помага в защита иван иванов и живко. Още повече, когато си сред слаби футболисти, класата изпъква много по-лесно, кое не можеш да проумееш тук не знам...
Колкото за града и селото не знам. За мен е все тая, аз лично не се сравнявам с никого. Живея в града, както физически, така и литературния смисъл, който си вкарал, но ми е все тая кой къде е пръв и последен. Сравняването е за лузърите, аз гледам себе си и собствените си постижения...
- love_hurts
Като си шеф на министрите ходи им кажи да ти дигнат заплатата на 10 хиляди лева и да ти дадат държавна служба на Хаваите. Сега разбра ли ми мисълта, ако не притеснявам се за тебе. Това за селото не ти го говорих дословно вниквай малко в нещата моля те.
-
- Контакти:
Ти четеш ли какво пиша или спориш с компютъра?
Министъра никъде по света не определя заплата. Заплатата ми я определя шефа - работя повече, дава ми повече. Сегашната ми е достатъчна и е съобразена с това, което аз давам. А по презумпция, всяка една демократична държава е устроена така, че власта, произтича от народа. Народа, обикновенния човек е шефа, със всичките предимства и недостатъци на тая система. Кое точно не схващаш, нали сам казваш, че играта е за обикновенния зрител, значи той е шефа??? Или според теб барбалета си има личен национален отбор, и аз като фен нямам право да недоволствам срещу манекенстването му на терена?
това според теб що съм го написал, проветрявам си копчетата на клавиатурата си, или вниквам достатъчно, мооооля ти се?Живея в града, както физически, така и литературния смисъл, който си вкарал

Министъра никъде по света не определя заплата. Заплатата ми я определя шефа - работя повече, дава ми повече. Сегашната ми е достатъчна и е съобразена с това, което аз давам. А по презумпция, всяка една демократична държава е устроена така, че власта, произтича от народа. Народа, обикновенния човек е шефа, със всичките предимства и недостатъци на тая система. Кое точно не схващаш, нали сам казваш, че играта е за обикновенния зрител, значи той е шефа??? Или според теб барбалета си има личен национален отбор, и аз като фен нямам право да недоволствам срещу манекенстването му на терена?
- love_hurts
Или аз съм прекалено глупав или ти не разбираш какво говоря и в двата случая ми е сеедно. Така, че лека нощ. Стига си живял с мисълта, че си някой. Ти си никой, знае те съседката от долния етаж и още 20-30 човека. Може обикновения човек да е шеф в едно перфекно и честно общество. Да ама такова от векове не съществува никъде. Опитваш се да ми изопачиш думите и ми се правиш на интересен. Както казах, ако не си ме разбрал лека вечер, за твоя сметка си е.
-
- Контакти:
Никъде не говорех за себе си, казах, че обикновенния човек е шеф, аз съм само част от това определение. Разбрал или не, добре е да го съзнаваш, защото иначе си социално излишен. Иначе не живея с никаква мисъл, знам кой съм и ми стига. Знам само че, един народ е длъжен да управлява съдбата си, а не да се държи като лузър - министъра ми е шеф, от мен нищо не зависи, барболета ще играе както си иска, аз нямам право да протестирам, щото той играе на острова...
Въпрос на личен избор, някой се раждат с наколенки, други с криле, се пееше, лека нощ.
Въпрос на личен избор, някой се раждат с наколенки, други с криле, се пееше, лека нощ.
- The_Scientist
Митко Берботов не бил успял в "Европата" ти чуваш ли се какво говориш-само виж в какъв клуб играе.