Скучен мач?? И ти си скучен....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Скучен мач?? И ти си скучен....
Да бе, верно, откъде идва тая голяма любов на чорбенцата към барбалета? Дали някой има нормално и рационално обяснение...
Але идиот,другите 18 човека нали се казаха същото.
Да му се невиди и жалкия човечец.

Да му се невиди и жалкия човечец.

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Спокойно , Барби , идват 2 мача с Черна гора и Италия! Голямо веселие се задава.Ще те видим там колко нахъсано ще играеш.
Всички дето плюят Бербо да минат през чешмата да налеят вода и да му я занесат. Щото само това могат - вода да му носят
-
- Контакти:
Айде айде , да не съм чул , какво са ти виновни кюфтетата и кебапчетата ????

L.S.F.C. написа:Пак сте се сджафкали! Барби к'во го мислите...няма смисъл!
Момчета, имам един проблем - няма бира-а-а-а, а сърцето ми напра'о спира!
Добре, че има денонощен магазин...
България над всичко!

=================================
Бее я се замислете серионо... каква е тая дебилна контрола ?
1 - защо се играе с тия дебили ? Македония игра с Испания и направи 2-3 ! Естония игра с БРАЗИЛИЯ и направи 0-1... . имам чуството , че наще ако играеха с тях щяха да паднат с 5-0 , уж сме по - стойностен състав маа сме толко ялови отзад , че няма накъде... Това е вапроис към Михаилов де, като има 52 членки в УЕФА да земе някои по - сериозен за контрола, МАкедония им покри параметрите.А и перуката да не мисли само заа Европа има и Южна АМерика , че и Северна...
2 - защо От ФИФА - Блатер май се разпореждаше там, та защо тоя не земе да направи една по сериозна програма.Значи вместо тая безумна дата месец преди квалификациите да се играят контроли, да се играят тия мачове началото на септември.Такава дата сега през Август е дебилна, те половината ще се изпоконтузят преди квалификациите, хората са свикнали на мачове на клубните отбори и изведнъж контроли на националите.Да се направи една дата за контроли в събота , после дата за квалификации в сряда и пак квалификации в събота... и така за 2 седмици - супер.Секи знае , че се гледат мачовее за национални отбори.Подготовката не е за един безумен мач а за 2-3 от които единия е сериозен... А и примерно не ми се мисли за Аржентинските национали дето са пътували до Москва/// те тия горките сега се прибират сигорно в Аржентина.Някои си бяха май от тяхното първенство !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
HanPagan написа:Спокойно , Барби , идват 2 мача с Черна гора и Италия! Голямо веселие се задава.Ще те видим там колко нахъсано ще играеш.
Какво,ганкиното ли

- love_hurts
Значи все още сте ми много чудни какво против Бербатов имате. Не се научихте на ред и това си е. Има треньор и той преценява щом в неговите сметки влиза Бербатов значи той играе добре за националния и точка. С това се изчерпва цялата тема, да кажеш че Бербатов е слаб футболист граничи с идиотизма. Отговарям предварително на някой ваши следващи постове. За манчестър играел, тука само си клатил мъдете в България. Така със сбирщината некадърници, който са основата на отбора визирам играчите на Левски и ЦСКА и Литекс какво искаш. Някви където се мъчат като българин в столипино срещу отборчета от типа на Баку и Дери Сити и ги изнасяме със сетни мъки и калитарски изпълнения е мерси. Да няма и той е викан защото играе в Манчестър Юн, а не заради качествата му. Тогава спокойно може да псувате треньора. Така, че мислете с пилешките мозъци преди да пишете. Така и не разбрахте, че футбола отдавна е професия никой няма се раздаде на 110% тъй като, ако се контузи сериозно може да изгуби шанса си да го "повишат" един вид. Така, че съвсем нормално да е по внимателен. 0,1 % процент да не кажа и по-малко от играчите в свете се раздават във всеки мач и дават всичко от себе си и те резпективно стават идоли за отборите си. Бербатов не е такъв и какво от това да отречем безспорните му качества и да го заплюем ? Замислете се над това.
По случай чалга историите не знам футболистите на кой отбор обожават едно известно заведение, в което се пуска така наречения поп-фолк и обичат там да пият синьо джони. Ще ви подскажа Син Сити клуб хелп, ако ходите по-често там ще се запознаете със физиономиите им, както и в Гранда !
А да и за БГ първенството, като кажеме трябва са 10 отборите веднага всички съгласни за какво са тия слабаци вътре, тези мачове какво ни помагат 5-0 срещу Ботев и 5-0 срещу Локомотив. Създават им грешно самочуствие на играчите и после се изглат в Европа. Да ама Бербатов като каже за какво ни е да играем срещу слаби отбори хоп всички почват да го псуват. Хващате ли ми мисълта, ако не ще ви го обесна по-лесно.
По случай чалга историите не знам футболистите на кой отбор обожават едно известно заведение, в което се пуска така наречения поп-фолк и обичат там да пият синьо джони. Ще ви подскажа Син Сити клуб хелп, ако ходите по-често там ще се запознаете със физиономиите им, както и в Гранда !
А да и за БГ първенството, като кажеме трябва са 10 отборите веднага всички съгласни за какво са тия слабаци вътре, тези мачове какво ни помагат 5-0 срещу Ботев и 5-0 срещу Локомотив. Създават им грешно самочуствие на играчите и после се изглат в Европа. Да ама Бербатов като каже за какво ни е да играем срещу слаби отбори хоп всички почват да го псуват. Хващате ли ми мисълта, ако не ще ви го обесна по-лесно.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
-
- Контакти:
Ред като има той важи за треньора, за феновете няма. Феновете са главните шефове тук и тяхното мнение е меродавно, и това е време да влезе в кратуните на определени хора, щото това е национален отбор. И понеже виждам, че продължаваш с ония мит, че барболета тук играел с мечо и клечо, а на острова с руни, само да кажа, че и марто петров играе със същите, и гошо петков, и иванков и тях никой не ги псува, та тъпотията ти отпада.
Мормоне, ти задаваш въпрос и сам си отговаряш - що играем ние с некви убити, а македонците с испания? Ами всеки търси отбор, близък до нивото му. На барби не знам какво му е скучното на Латвия, при положение, че едва бихме кипър и не можахме да бием Ирландия??
Мормоне, ти задаваш въпрос и сам си отговаряш - що играем ние с некви убити, а македонците с испания? Ами всеки търси отбор, близък до нивото му. На барби не знам какво му е скучното на Латвия, при положение, че едва бихме кипър и не можахме да бием Ирландия??