Къде можем да си купим фланелки за подкрепа на Ст. Петров?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: Къде можем да си купим фланелки за подкрепа на Ст. Петров?

Мнениеот Linky » 02 апр 2012 18:12

danko_sot написа:Не е тва идеята сам да си я щамповаш. Много хора са заети и нямат време да се занимават с това, а и нито знаят къде ги правят тези неща, нито нищо. Според мен трябва от държавата или от съответната община да поемат този ангажимент и да направят за всеки град или село съответната бройка фланелки, в зависимост от населението на съответния град и да ги пуснат в продажба, за да може на 19 април в 19 часа всички да сме готови и да облечем тези фланелки. Дори и да останат непродадени фланелки, което ме съмнява, то за такова добро дело си струва държавата или общината да е на минус. така поне аз мисля. А и в крайна сметка тези фланелки могат да се носят и не само на 19-ти, а винаги когато човек реши

Абсолютно съм съгласен. А до това с общината, това е смешно. Не е тяхна работа, пък и малко ли неща имат да вършат, които не вършат.
Селско било да си напишеш на фанелката с маркер, че ти за модния подиум ли си взимаш фанелките? Нова мода ли е това за тебе? За това ли искате да са "орегинални" , не ви разбирам..
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Национален отбор”