Борис Касабов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Борис Касабов
Не съм от Левски и от ЦСКА ,но напоследък като гледам мачове по телевизията имам чувство ,че гледам друг мач в сравнение с коментара.Много странно отборите нищо не играят , а коментаторите ги възхваляват до небето, не знам аз ли не разбирам нищо от футбол или критериите се измениха толкова много
- gentlemanxxx
- Контакти:
Офф жалки сте бе!Вече има 10такава тема..Кажете нещо за Шабански или другите жалки червени коментатори,защо говорите за един коментатор легенда,защото и да не ви се иска той е такъв!
- Victor Apostolov
gentlemanxxx написа:Офф жалки сте бе!Вече има 10такава тема..Кажете нещо за Шабански или другите жалки червени коментатори,защо говорите за един коментатор легенда,защото и да не ви се иска той е такъв!
Шибански е лайнар от класа! Мазен, мазен, мазееееееееенннннннн.
а бе Касаба е много пристрастен бе много им се нагажда бе слугинаж отвсякаде телевизия радио ае стига BASTA
ko6rata написа:О, Боже...За какво са такива безмислени теми
Здрасти Владо

- edmon_dantes
- Контакти:
Е, колко теми ще се правят за Борис Касабов вече? Като ви дразни не го слушайте - бахти комплексираните чорбари
И мене ме дразнят много червени тъпани, които коментират по ТВ, ама не съм тръгнал да пускам теми, нали? Особено Стефчо - чорбарчето... За смях става като почне да се ежи. Особено вчера чорбата като вкараха първия гол - сигурно пусна в гащите...

И мене ме дразнят много червени тъпани, които коментират по ТВ, ама не съм тръгнал да пускам теми, нали? Особено Стефчо - чорбарчето... За смях става като почне да се ежи. Особено вчера чорбата като вкараха първия гол - сигурно пусна в гащите...
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

А бе ти не си добре-Здрасти Владо ехо хахи 

Тпислав Русев е с класи пред него

Дразни.Всеки възможен момент изтъква че е от левски както и постиженията им, прехвалва ги тях и футболистите им. Това не е професионално. Трябва безпристрастен коментар. При гол на левски се насира от кеф, при гол на противника, които и да е той го отбелязва доста безчуствено.
Точно за това говоря и аз