Групата за мача с Латвия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Nasko 1
Контакти:

Re: Групата за мача с Латвия

Мнениеот Nasko 1 » 30 юли 2009 00:11

PFC Litex написа:Хайде сега помислете трезво защо някой имена ги няма.
Също така какъв е смисъла да вика за контрола Бербатов, Стенли и др.

Контролите са тестване на нови футболисти.

За какво да вика Гошо Петков? - все едно Мъри не зная той как пази ли?

Много странна логика! Нали контролите са за сработване на отбора, а не за да се викат юноши, за да се гледат качествата им.

lordniki
Контакти:

Мнениеот lordniki » 31 юли 2009 10:28

Според мен въобще не е трябвало да вика Бербо, Стенли и останалите които играят в отборите си в чужбина. Първенството в Англия почва на 15-ти, а Мъри ги вика за мач на 12-ти, ако бях на мястото на техните треньори въобще нямаше да ги пусна за тези мачове. Трябваше да викне само тези от нашето първенство и.... Ники Михайлов. Не че имам нещо в против но ако не беше татко му, по това време нямаше и да си е помислял за националния - след време може, но за сега е доста слабичък, а и в Петков и Иванков има още доста хляб.

Delux
Контакти:

Мнениеот Delux » 31 юли 2009 21:18

от родното първенство според мен ще викне-Попов,Кишишев,Миланов,И.Иванов,Тодоров
относно Петков няма за какво да го вика,той ако беше в форма вече да не е в българското първенство :) нали виждате какво става с бербатов,божинов,б.михайлов,стенли,м.петров и да не изброявам всичките ние ги правим футболисти и после пращат скаути и ги взимат :) затова българското първенство ще е слабо ;]
Очаквам минимално 2:0 за нашите срещу Латвия

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 08 авг 2009 19:57

Голям смях сме . Не мога да разбера , защо Мъри продължава да не вика Камбуров в националния . Да не кажете , че съм от Локо Сф.Напротив , Левскар съм и смятам , че Камбуров е недооценен ! Мъри , това е контрола "велики треньоре" ! Имам чувството , че той ще бележи повече и ще е по - ефективен в националния отколкото Берба ! ;)
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
ko6rata
Контакти:

Мнениеот ko6rata » 09 авг 2009 15:11

Отново Мъри съвсеем случайно е забравил Вальо Илиев. Днес го гледах с/у Динамо (Москва) и обра всяка възможна първа топка. Дори и спаси гол. И не виждам причина да не го вика :evil:
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!

Delux
Контакти:

Мнениеот Delux » 10 авг 2009 09:27

track.and.field написа:Голям смях сме . Не мога да разбера , защо Мъри продължава да не вика Камбуров в националния . Да не кажете , че съм от Локо Сф.Напротив , Левскар съм и смятам , че Камбуров е недооценен ! Мъри , това е контрола "велики треньоре" ! Имам чувството , че той ще бележи повече и ще е по - ефективен в националния отколкото Берба ! ;)

За какво му е Камбуров ? той има нападатели -бербатов,божинов,рангелов,макриев,в.димитров,попов
помисли малко и после пиши :)
все пак 6 нападатели имаме в националния

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 10 авг 2009 15:24

Може ли да ми кажете от колко часа е мача, че не разбрах? :)
Изображение

Върни се в “Национален отбор”