Мъри Стоилов прави бизнес с националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

7_!_2
Контакти:

Re: Мъри Стоилов прави бизнес с националния

Мнениеот 7_!_2 » 09 авг 2009 14:55

Бадема... :shock: :lol: :lol: :lol: Ние имаме положения бе и то 100 %, с/у Черна гора и с/у Ейре, ама "звездата" ни, централния ни нападател не може да реши един мач, остави другото, ама още не е вкарал гол... как да се класираме тогава. :roll:

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 09 авг 2009 14:55

Sagittarius написа:Разбира се,че ще има злоба към такива нещастници,които използват НАШИЯ Национален отбор за пазарска бутка "плод зеленчук".Писна ми цървули като Борат,като джуджето от селото край Плевен да дърпат чергата всеки към себе си.Трябва да се доведе голям треньор,чужденец,който да изгони с ритници от Национала всички некъдърници и да се присмива на претенциите на Борат,Гриша и сие кой да бъде викан и кой не.Венци Стефанов предложи да дава чст от заплатата на новия селекционер,аз като обикновен фен ако се открие сметка ще дарявам всеки месец по 100 лева за заплатата на новия ни треньор.

ТИ ЛИ ЩЕ ДАДЕШ 100 ЛЕВА, БЕ? НАЛИ ТИ ЧЕТА МНЕНИЯТА, ТО СИ ЛИЧИ КАКВА ЗЛОБА, ОМРАЗА ИЗЛИЗА ОТ ТЕБ. ТИ СИ ЗАГУБЕН ЗА ОБЩЕСТВОТО, ТИ СИ ЛУЗЪР. ОТ ТЕБ НЯМА СМИСЪЛ. ТИ ПРОСТО НОСИШ ОТРИЦАТЕЛНИ ЕМОЦИИ НА ХОРАТА ОКОЛО ТЕБ. В МОМЕНТА, В КОЙТО ТИ ПОИСКАТ 100 ЛЕВА ЗА ЗАПЛАТА НА НАЦИОНАЛЕН ТРЕНЬОР, ЩЕ СЕ СКРИЕШ В НЯКОЯ ДУПКА И НЯМА ДА СИ ПОКАЖЕШ НОСА. ФУТБОЛЪТ НИ Е НА ТОВА ДЕРЕЖДЕ, ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО ФЕНОВЕ СА КАТО ТЕБ - САМО ХРАЧЕНЕ, ПЛЮЕНЕ, НИКАКВА ПОЗИТИВНА МИСЪЛ. ТИ ДОРИ НЕ СИ НАЯСНО КОЙ ФУТБОЛИСТ НА КАКЪВ ПОСТ ИГРАЕ, ТИ ДОРИ НЕ СИ НАЯСНО КАКЪВ МАЧ ЩЕ ИГРАЕ БЪЛГАРИЯ И СРЕЩУ КОГО.

IvoDivo
Контакти:

Мнениеот IvoDivo » 09 авг 2009 14:59

разбирам Мъри да се е натискал за националния, да го плюете, ама при положение че цяла България му се моли да поеме националния....да бяха взели някой чужденец и толкова... вярвам че и на Мъри така щеше да му е по-добре! Колкото до Манолев...ами щом клуб като ПСВ е решил че може да даде 3.5 милиона евро за него, значи правилно е бил повикан в националния...не ти виждам логиката честно, ти искаш да се викат футболисти които нямат никакъв потенциал ли? ами ако питаш мен, аз ще се радвам още другия месец да ги продадат в добри отбори на прилични пари, всичките тези които ги е извикал сега за контролата...

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 09 авг 2009 15:01

Ей още веднъж се уверих в злобата на българина да плюе само.Ми като не ти харесва спри да гледаш националния ни отбор и си трай! Стига с тези провокативни теми,че еди кой си нарочно го продали за еди си колко пари.Абе момче тея от ПСВ да не са сляпи,че нашето момче може да играе,като не те кефи ще повторя още веднъж не гледай Националния ни отбор по футбол и може би ще ти е по леко...

ManUnited-Daka
Контакти:

Мнениеот ManUnited-Daka » 09 авг 2009 15:11

Кво няма да има омраза в хората ? Мъри си е долен плъх ! И на мене ми писна да виждам някакви нещастници в националния ! И после Бербатов им бил виновен на всички заради загуба ?!?!! Пълно с некадърници и циреи долни !

Всеки път с един и същ състав ... еми с извинение , но еби му майката , като виждаш , че от тия тъпанари нищо не става , вземи извикай някой друг футболист бе , бахти тъпанара тоя Стоилов !!! Направо ми е писнало да гледам националния на такова дередже !!!!!! Трябва един чужденец за треньор !!!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 авг 2009 15:17

Кога го купиха Иванков? А чавдар кога излезе? Благой? Да, най-вероятно Манолев излезе благодарение на националния отбор, но заради добрата си игра в него. С Ирландия най-добре си пролича липсата му. Махнете си зелено-белите очила и си го признайте, че Манолев пасна като дялан камък на тоя отбор. И между другото, благодарение на него сме на тази позиция в класирането, защото ако не беше направил нарушението, сега щяхме да сме зад Кипър. Наистина ли си мислите, че скаути на ПСВ ще отидат на схлюпеното стадионче на оранжевите да гледат някакъв играч от третия в класирането на България? Че то най-малкото от София няма как по нормален начин да стигнеш до Ловеч. Да, националният отбор се използва от мениджърски интереси. Не е от вчера и не мисля, че някога ще се промени. Малкия Александров и Манолев да си сменят мениджърите и те ще отидат зад граница. Това им е целта. Ако бяха отстранили ПСВ, можеше и да не им се налага.

П.С. И не се дракайте като кучета. Ужасно впечатление ми направи. Афектирани ли сте нещо в момента или сте си такива поначало (отнася се и за сини и за зелено-бели).

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Мнениеот ZelenOtbor » 09 авг 2009 17:05

Валентин Илиев някой може ли да ми отговори защо не го вика, след като прави много добри мачове в Терек?! Той и сезона в Русия вече отдавна е започнал и е във форма а тая мижитурка Николов няма да го коментирам... :x

Върни се в “Национален отбор”