Петър Божилов,
шеф на Националната спортна база
Никога не съм изпращал подобно писмо на БФС. Спортовете са с предимство. Още в края на миналата година сме пратили запитване да знаем какви футболни и лекоатлетически мероприятия ще има на стадиона. Футболният съюз е посочил 15 август като дата за контрола. Миналата седмица четвъртък-петък дойде Амебата (б.а. Иван Несторов от "София Мюзик"). Питах го дали се познава с ръководството на БФС и той каза: "Да". Посъветвах го да говори лично с тях. Не ми е казвал дали концертът ще е на Лейди Гага или друг. Това е поверителна информация, която и да разберем, не можем да изнасяме. Аз обаче гарантирам, че дори да има събитие на 14 август, теренът ще е перфектен за 7 септември, когато е мачът с Италия. Трябват ни 5 дни предварително и 2 след това, за да разположим техниката и да я съберем. При Мадона е бил моят предшественик. Без да го обвинявам, искам да кажа, че платформите за концерта трябва да се поставят максимално кратко преди това и да се вдигат веднага след приключването. По мое време гостуваха АС/DC и "Металика" и не е имало пробел след това.
Този материал от днешната преса е поредното доказателство, че гн. Русев се слага на някое бг "мениджерче" и ако стане така, че да разлая кучетата, може да падне някоя педесетолевка. Жалко е, защото с подобни меркантилни прийоми действаше досега само гн. Валентин Грънчаров. Иначе е абсолютно сигурно, че даже и да беше свободен стадионът, пак нямаше да пее лейди Гага, просто защото не е чувала за България. Ако все пак помислим малко, в София има доста места, на които може да се проведе голям концерт, извън стадион или зала.....
Шоу на Лейди Гага в София пред провал заради България–Кипър
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist