Българският нападател Валери Домовчийски се отчете с асистенция при победата на Херта Берлин срещу Хановер 96 в първия кръг на Първа Бундеслига.
Бившият голаджия на Левски се оказа в основата на единственото попадение в мача в 82-ата минута, само няколко след като се появи в игра. Домовчийски комбинира с двойно подаване по левия фланг със Сисеро, намери добре Качар, който се пребори с бранител на гостите и с прецизен шут откри резултата. Българският футболист се появи на терена в 77-ата минута, когато замени Вишнарек.
Домо с асистенция за успеха над Хановер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Домо с асистенция за успеха над Хановер
Айде тоя сезон поне 20 мача като титуляр и едни 12-15 гола 

-
- Контакти:
Пожелавам успех на Домо и в мача на националите! Дано започне да играе като титуляр в Херта! Така ще прави не само асистенции, но и ще бележи голове в Бундеслигата. Безспорен талант.
- track.and.field
- Контакти:
Аз лично си мисля , че може да тръгне по стъпките на Бербатов . Млад , перспективен играч с голям талант . Успех ДОМО !
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
Браво!!!Но си мисля,4е това ве4е не трябва да ни радва.Ако и тази година се радваме на 10мин.ще е много жалко за Валери.