Любо, не се заигравай с националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: Любо, не се заигравай с националния!

Мнениеот Beck's » 17 фев 2012 11:11

terata написа:Ей, лицемерчета :) :) :) А в началото Мъри колко го плюхте а? Къде бяха призивите тогава да го оставим на мира, а? Ма сега "червен" Любчо не са пипа, доверие а у, как обърнахте бързо плочата не е истина :) Значи на всички предишни тренери им "редиха" състава мениджърите, ама викате при наш Любо нема таквоз нещо,хахах :) А гледам че тука някои зачекнаха темата за Иван Стоянов... ама мноо ясно че трябва да е национал, все пак е твърд титуляр в Лудогорец и голмайстор на А група :) :) :) ...щом го докарахме да викаме резерви в БГ отбори... ама тука Лечков грам нема пръст в тая повиквателна ;)

Има разлика м/у двамата , Любо се доказа в ЦСКА макар и за кратко , че неприема да му се бъркат в работата и работеше изцяло сам , докато вашият любимец Мъри имаше подкрепата на Наско Сираков което доведе до добри резултати. След като напусна Левски му знаем историята на Мъри ...

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 17 фев 2012 12:59

Beck's написа:Има разлика м/у двамата , Любо се доказа в ЦСКА макар и за кратко , че неприема да му се бъркат в работата и работеше изцяло сам , докато вашият любимец Мъри имаше подкрепата на Наско Сираков което доведе до добри резултати. След като напусна Левски му знаем историята на Мъри ...

Поредното доказателство за това колко сте пристрастни и НЕобективни ;) Любо кво е доказал.. изгони некви, шефовете му ги върнаха обратно и той си подви опашката и накря и шута му набиха, кво се доказал. За успехи пък въобще не може да говорим ;)

ПП: И нещо друго, за разлика от повече "сини" фенове на мен Мъри не ми е любимец, още по-малко пък неговия ментор Сираков. Радвам се, че особено втория не е в Левски. Тук става въпрос за двойния стандарт който прилагате вие "безспристрастните" червени фенове.

Beck's написа:След като напусна Левски му знаем историята на Мъри ...

И ква му е историята? Хвана един закъсал Анортозис и го вкара за един полусезон в челната тройка..голям провал, нема що :) (сега че ме контрирате че е отпаднал от Евротурнирите, където пък редовно вашите любимци Ст. Младенов и Любо Пенев газят наред :) :) :) )

За успехите му в БГ пък ако някой друг със същите в последните години ела и ми се обади.

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 17 фев 2012 19:35

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
Vincenzo написа:С някои неща съм сългасен с автора, но с цялостната му идея не! Примера с Иван Стоянов е много добър. Това овчарче според мен никога не трябва да помирисва националнален отбор, но чичото изглежда още има няква дума. Изключително неприятна личност! Малко съм пристрастен, но ще попитам какво против Златински имаш ?
Като цяло Любо иска сам да си ги изпробва и това е. Не виждам нещо лошо. Единствено безрезервна подкрепа за него в този момент !

Подкрепа за Златински и плюнки по Стоянов,а?А ти какво против имаш Иван Стоянов и с кое точно ти е неприятен?

1. Като качества и форма е смешно Иван Стоянов в момента да е в групата.
2. Много бързо забравихте, как си тръгна от национала на своя глава, защото ..."не бил играч за 10 минути" ?!?!?!?!?!?!
Изображение

Върни се в “Национален отбор”