ShtrudeL написа:AMG написа:Наш Митко е най-големия!
+1 Способна съм да му простя абсолютно всичко!
Като ти гледам аватара съм сигурен,че той няма да ти прости

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ShtrudeL написа:AMG написа:Наш Митко е най-големия!
+1 Способна съм да му простя абсолютно всичко!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:PETZI написа:Браво Табаков!! Казано точно и ясно! Я да питам всички, които не са съгласни със статията - кое точно не е истина? И не отговаряйте с общи приказки, а с конкретни факти!
Бербатов се отказа:
1. Заради Лечков
2. Заради журналистите, които го критикуват
3. За да се концентрира в МЮ.
И каква е причината да се върне, какво се е променило? Само номер 3! Значи тогава можеше да зареже България, щото МЮ му беше по-важен. Сега там не го броят за жив, ами хайде да се върна в България! И тука не става въпрос за левскари и цесекари, всеки разумен човек вижда истината!
Това ли е най-важното..защо се е отказал?Да видя някъде да пише какво е дал на националния отбор?Пуснах темата защото ме дразни точно това...винаги негативно и колкото повече "по-добре".Добре...направил е "грешка"...и много други преди него са правили...и много след него ще правят..нормално ли е за теб "...ако има нещо прощавай.Ще се опитаме и ние да простим"?Нормално ли е???
PETZI написа:ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:PETZI написа:Браво Табаков!! Казано точно и ясно! Я да питам всички, които не са съгласни със статията - кое точно не е истина? И не отговаряйте с общи приказки, а с конкретни факти!
Бербатов се отказа:
1. Заради Лечков
И каква е причината да се върне, какво се е променило? Само номер 3! Значи тогава можеше да зареже България, щото МЮ му беше по-важен. Сега там не го броят за жив, ами хайде да се върна в България! И тука не става въпрос за левскари и цесекари, всеки разумен човек вижда истината!
Това ли е най-важното..защо се е отказал?Да видя някъде да пише какво е дал на националния отбор?Пуснах темата защото ме дразни точно това...винаги негативно и колкото повече "по-добре".Добре...направил е "грешка"...и много други преди него са правили...и много след него ще правят..нормално ли е за теб "...ако има нещо прощавай.Ще се опитаме и ние да простим"?Нормално ли е???
Ами като е направил грешка да се извини! Нали за това е статията??
PETZI написа:Браво Табаков!! Казано точно и ясно! Я да питам всички, които не са съгласни със статията - кое точно не е истина? И не отговаряйте с общи приказки, а с конкретни факти!
Бербатов се отказа:
1. Заради Лечков
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:PETZI написа:PETZI написа:Браво Табаков!! Казано точно и ясно! Я да питам всички, които не са съгласни със статията - кое точно не е истина? И не отговаряйте с общи приказки, а с конкретни факти!
Бербатов се отказа:
1. Заради Лечков
И каква е причината да се върне, какво се е променило? Само номер 3! Значи тогава можеше да зареже България, щото МЮ му беше по-важен. Сега там не го броят за жив, ами хайде да се върна в България! И тука не става въпрос за левскари и цесекари, всеки разумен човек вижда истината
Ами като е направил грешка да се извини! Нали за това е статията??
Точно затова е...Ти това ама и много от онова.Ти така искаше ама то така стана.Ти се връщаш ама ние си знаем нашето.Това е статията за мен..
DmG написа:donpacko написа:Аз съм човек да си държи на думата.И все си мисля,че точно Бербатов е човека който трябва да застане начело на БФС.Както е такъв тих и не знам си какъв единствено той може да направи така желаните реформи.Иначе за завръщането му ама хич не ми пука,защото и със него и без него всичко останало е боклук със 2-3 изключения.Днеска видях един беше направил схема във която фигурираха Милиев и Делев,тия двамата как са футболисти не знам и какво толкова им харесвате.Но за Бербо ако е пич трябва да не се връща,веднъж си казал нещо стой си на думата до край.Английско,Испанско и каквото и да е друго първенство гледам много рядко,предпочитам си нашите мачове и ако може на живо.
Ето това е мнение ! Не съм съгласен със него , НО е едно от малкото стойностни мнение , което не е пропито със омраза . Нито заклеймява НЯКОЙ ЗАРАДИ СОБСТВЕНОТО си решение , нито оспорва качествата , нито злобее . Защо сините само злобеят , ВЪВ ВСЯКА ТЕМА ЗА БЕРБАТОВ ?
"Не народ , а мърша" ! Иван Вазов
BEROE_StZ написа:Бербатов трябва да играе за България!
Не знам, но това което пише днес, че не бил поканен е малко странно....Ами нали до-скоро казваше, че е затворена страница за него националния отбор....Помня нещо което предполагам и доста хора-как на една контрола със Сърбия напусна терена сам незнайно защо. Ей така без смяна и Пл.Марков прие за сведение това.....Ако играеше за България редовно, щеше да бъде с друго самочувствие и вероятно и в Ман.Юн. щеше да бъде по-често на терена.
Пожелавам му завръщане в националния отбор и да вдигне тонуса на измъчения български фен на футбола.
Успех Димитър!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта