Бербатов се връща в националния?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: "Добре дошъл, Бербо, но да припомним"

Мнениеот CTAHKO » 08 фев 2012 20:23

ShtrudeL написа:
AMG написа:Наш Митко е най-големия!

+1 Способна съм да му простя абсолютно всичко! :P

Като ти гледам аватара съм сигурен,че той няма да ти прости :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

PETZI

Мнениеот PETZI » 08 фев 2012 20:32

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
PETZI написа:Браво Табаков!! Казано точно и ясно! Я да питам всички, които не са съгласни със статията - кое точно не е истина? И не отговаряйте с общи приказки, а с конкретни факти!

Бербатов се отказа:
1. Заради Лечков
2. Заради журналистите, които го критикуват
3. За да се концентрира в МЮ.

И каква е причината да се върне, какво се е променило? Само номер 3! Значи тогава можеше да зареже България, щото МЮ му беше по-важен. Сега там не го броят за жив, ами хайде да се върна в България! И тука не става въпрос за левскари и цесекари, всеки разумен човек вижда истината!

Това ли е най-важното..защо се е отказал?Да видя някъде да пише какво е дал на националния отбор?Пуснах темата защото ме дразни точно това...винаги негативно и колкото повече "по-добре".Добре...направил е "грешка"...и много други преди него са правили...и много след него ще правят..нормално ли е за теб "...ако има нещо прощавай.Ще се опитаме и ние да простим"?Нормално ли е???

Ами като е направил грешка да се извини! Нали за това е статията??

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 08 фев 2012 20:37

PETZI написа:
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
PETZI написа:Браво Табаков!! Казано точно и ясно! Я да питам всички, които не са съгласни със статията - кое точно не е истина? И не отговаряйте с общи приказки, а с конкретни факти!

Бербатов се отказа:
1. Заради Лечков

И каква е причината да се върне, какво се е променило? Само номер 3! Значи тогава можеше да зареже България, щото МЮ му беше по-важен. Сега там не го броят за жив, ами хайде да се върна в България! И тука не става въпрос за левскари и цесекари, всеки разумен човек вижда истината!

Това ли е най-важното..защо се е отказал?Да видя някъде да пише какво е дал на националния отбор?Пуснах темата защото ме дразни точно това...винаги негативно и колкото повече "по-добре".Добре...направил е "грешка"...и много други преди него са правили...и много след него ще правят..нормално ли е за теб "...ако има нещо прощавай.Ще се опитаме и ние да простим"?Нормално ли е???

Точно затова е...Ти това ама и много от онова.Ти така искаше ама то така стана.Ти се връщаш ама ние си знаем нашето.Това е статията за мен..
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 фев 2012 20:38

Бербатов се отказа:
1. Заради Лечков

Може би 4: защото е не особено умен и слуша какво му разправя сульо и пульо. Или просто е супер суетен и самовлюбен и се обижда като ощипана мома насред мегдана.
Бе как Рикелме или Марадона не се врътнаха така?! Или Джон Тери?! Ми то някои неща...

PETZI

Мнениеот PETZI » 08 фев 2012 20:45

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
PETZI написа:

Бербатов се отказа:
1. Заради Лечков

И каква е причината да се върне, какво се е променило? Само номер 3! Значи тогава можеше да зареже България, щото МЮ му беше по-важен. Сега там не го броят за жив, ами хайде да се върна в България! И тука не става въпрос за левскари и цесекари, всеки разумен човек вижда истината

Точно затова е...Ти това ама и много от онова.Ти така искаше ама то така стана.Ти се връщаш ама ние си знаем нашето.Това е статията за мен..

Ти си голям дървен философ!! Има ли нещо невярно в статията?? Това че на тебе не ти харесва, не означава, че е невярна и неточна! А и да те питам - какво толкова невероятно е направил за националния отбор?? Два важни гола срещу Хърватска и Белгия - това ли е неговия незаменим принос??

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 08 фев 2012 21:20

DmG написа:
donpacko написа:Аз съм човек да си държи на думата.И все си мисля,че точно Бербатов е човека който трябва да застане начело на БФС.Както е такъв тих и не знам си какъв единствено той може да направи така желаните реформи.Иначе за завръщането му ама хич не ми пука,защото и със него и без него всичко останало е боклук със 2-3 изключения.Днеска видях един беше направил схема във която фигурираха Милиев и Делев,тия двамата как са футболисти не знам и какво толкова им харесвате.Но за Бербо ако е пич трябва да не се връща,веднъж си казал нещо стой си на думата до край.Английско,Испанско и каквото и да е друго първенство гледам много рядко,предпочитам си нашите мачове и ако може на живо.

Ето това е мнение ! Не съм съгласен със него , НО е едно от малкото стойностни мнение , което не е пропито със омраза . Нито заклеймява НЯКОЙ ЗАРАДИ СОБСТВЕНОТО си решение , нито оспорва качествата , нито злобее . Защо сините само злобеят , ВЪВ ВСЯКА ТЕМА ЗА БЕРБАТОВ ?
"Не народ , а мърша" ! Иван Вазов

Прощавай , че те поправям , но мисълта , която си цитирал е на П.Р.Славейков......

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 08 фев 2012 21:24

Ти си голям дървен философ!! Има ли нещо невярно в статията?? Това че на тебе не ти харесва, не означава, че е невярна и неточна! А и да те питам - какво толкова невероятно е направил за националния отбор?? Два важни гола срещу Хърватска и Белгия - това ли е неговия незаменим принос??[/quote]

Първо...покажи ми един мой коментар в който съм казал,че статията е невярна и неточна.Второ...покажи ми футболна статистика с "важни,много важни и излишни голове"...Трето...научи се да следиш и гледната точка на другия.С последния си коментар за важните голове взе медалите на форума тази вечер.
Изображение

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Re: Бербатов се връща в националния?

Мнениеот B3ATS » 09 фев 2012 10:17

BEROE_StZ написа:Бербатов трябва да играе за България!
Не знам, но това което пише днес, че не бил поканен е малко странно....Ами нали до-скоро казваше, че е затворена страница за него националния отбор....Помня нещо което предполагам и доста хора-как на една контрола със Сърбия напусна терена сам незнайно защо. Ей така без смяна и Пл.Марков прие за сведение това.....Ако играеше за България редовно, щеше да бъде с друго самочувствие и вероятно и в Ман.Юн. щеше да бъде по-често на терена.
Пожелавам му завръщане в националния отбор и да вдигне тонуса на измъчения български фен на футбола.
Успех Димитър! :)

И Стоичков ни беше отписал преди време като нация :mrgreen: Когато играеше в Чикаго Файър , беше казал , че повече не иска да се връща в България и да го свързват с нея , ама ей го на .... сега търка пейката в едно малко отборче в Северна България , че и го направиха доктор :)

Личи си , че на Бербатов му се играе на голямо първенство с националния отбор , но защо да се връща отново ? Сега има надежди , че ще направим нещо в световните квалификации , но след първите 2 мача , след като нещата в групата се закучат , пак ще тръгне да се отказва от отбора.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 09 фев 2012 10:58

статията е непълна и неточна, точно затова провокира възмущение относно коректността на автора и неговата цел да бъде обективен!
иначе е напълно резонно да се учудим защо Бербатов дава сигнали за завръщане, след като нищо не се е променило, спрямо причините, които изброи при отказването си + престъпната фигура на Лечков, додадена в последствие!
автора на коментара зловредно изтъква причина, че Бербо се е отказал заради клубния си отбор, а това не е вярно, защото през нея година, той много рядко игра във възлови мачове за отбора и бе със статут на първа резерва, което определено му се е отразило на самочувствието!
после изтъква причината с критиките, като същевременно тая причина е любимата на журналистите, защото ги прави значими! спомнете си само Диков от оная пресконференция, колко настоятелно искаше Бербатов да му каже, че се отказва от националния заради вестникарските критики, ама не го огря! затова е чудно защо табаков изтъква тая причина като основна също, и отговора е , че и той като диков иска да злепостави Бербатов пред огромната аудитория която посещава сайта, извъртайки действителността!
в случая Бербо си е виновен че разни журналистически мижитурки пак се правят на велики на негов гръб! промяна на позиция на 180 градуса, без конкретна причина си е направо покана за такъв тип статии!
за мен лично това негово извъртане ми показва, че той няма да е по-добър шеф на БФС от перуката и че едва ли ще ни оправи футбола с такъв тип пируети!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Неутрален
Контакти:

Re: Тема за Димитър Бербатов в Националния отбор

Мнениеот Неутрален » 10 фев 2012 10:27

Със сигурност ще се вдигне нивото на националния отбор, но какво от това ? Дали съм за , разбира се че съм. Лошото в случая е че и с него и без него нямаме отбор за да играем на голям форум. Мен лично такива постъпки не ми харесват и не ги одобрявам. Когато излезе и каза категорично, аз съм до тук и повече няма да играя, това според мен означава край с националния отбор. Лично аз не си спомням да е поставял някакви условия при които би се завърнал, пример да каже ако Лечков си тръгне аз се връщам или изгонете Лъчо Танев на пример. Когато излизаш пред целия народ и заявяваш нещо мъжки, бъди мъж до края и отстоявай твоята позиция. Такива отмятания са присъщи за мъже със странни наклонности. Както викат у наше село, където плюеш не ближи. Е , явно на Митето не го е гнус. Аз още преди 3 години казах че няма да ходя на мачове на националите докато нещо не се промени в БФС, до тук си спазвам обещанието.

Върни се в “Национален отбор”