Бербатов се връща в националния?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ToT_TheBlue
- Контакти:
Re: Бербатов се връща в националния?
Ако има грешка трябва да има и прошка! Аз бих го приветствал с Добре дошъл! Добре дошъл в къщи Митко! Желая ти успех!
Сигурно им е много гадно на злобните сини фенчета , че тяхната звезда от последните 15 години излезна едно НИЩО .Георги ( лактите ) Иванов има завидните 3 тъча във великия РЕН . Честит да ви е , нека той поведе националния
"България го иска " . Берба НЕ СЕ ВРЪЩАЙ , само помия ще се лее.

Чудя се дали Бербатов се завръща в националния(ако има някаква истина) със сърце или заради договора между МЮ и глобул(на мен ми се струва малко нелепо , но ми минава през акъла).
Ако се връща за да помага е добре дошъл защото истината е че в нападение националния ни отбор никога не е бил по зле в атака , поне откакто аз гледам този отбор.
Ако се връща за да помага е добре дошъл защото истината е че в нападение националния ни отбор никога не е бил по зле в атака , поне откакто аз гледам този отбор.
"Чисто народният човек се бори, докато може…, ако не сполучи…, трябва да умре в народната си работа."
-
- Контакти:
favaca8888 написа:Барби за какво ни е ?!
Според мен Фърги му е казал, ако искаш да останеш се връщай в национала.
Прави впечатление ,че Фъргюсън държи играчите му да играят за националните си отбори. Примери бол.
Възможно е да има и някаква клауза в договора.....личното ми мнение е че това ще е двустранна грешка, иначе уважавам Барби, да е жив и здрав.
Точно обратното! Фърги ги кара да прекратят кариерите си с националните отбори на определена възраст. Поинтересувай се малко и тогави пиши!
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
То да имахме някакви минимални шансове да се класираме да се върне,ама то е ясно,че ще се борим с Малта и Армения кой ще е по-напред. 

Отказа се от националния. Това е ок.
Прецени че не може да дърпа националната гарнитура и да е пълноценен в Юнайтед. Това е ок.
Успя в Юнайтед и стана голмайстор на лигата. Това е ок.
Но ако ти си се отказал от националния и инициативата е била твоя, то ти си човека, който трябва да направи всичко възможно за да се върне, ако такова е твоето желание.
Ако си пич на място, ти ще потърсиш треньора за да му кажеш, че искаш да играеш в националния, ако си най-високо котираният футболист на България.
Прецени че не може да дърпа националната гарнитура и да е пълноценен в Юнайтед. Това е ок.
Успя в Юнайтед и стана голмайстор на лигата. Това е ок.
Но ако ти си се отказал от националния и инициативата е била твоя, то ти си човека, който трябва да направи всичко възможно за да се върне, ако такова е твоето желание.
Ако си пич на място, ти ще потърсиш треньора за да му кажеш, че искаш да играеш в националния, ако си най-високо котираният футболист на България.
Lubomirov написа:Чудя се дали Бербатов се завръща в националния(ако има някаква истина) със сърце или заради договора между МЮ и глобул(на мен ми се струва малко нелепо , но ми минава през акъла).
БФС (националният отбор) и Глобул вече скъсаха отношенията, сега спонсор е Mtel, което значи, че това отпада като вариант

Набийте си го в канчетата, че няма значение каква е причината която ще го накара да се върне, важно е да го стори, защото той просто има с какво да помогне на младите момчета в отбора.
Ако толкова търсите конспирации, Бербо се връща заради Л. Пенев.

blue avalanche написа:Нали напусна,щото БФС това-онова...?Нали щял да се върне,за да ни "оправел" футбола?Да не би нещо в БФС да се е променило,пък аз да съм го пропуснал?
Литературния герой пак се обади!
Митко ако иска и в момента може да събори БФС, никой неможе да му смогне на капитала с който раполага ( той не се гради само на заплати ), сигурен съм че ще го стори рано или късно!
Тези които го "хранят" и злобеят срещу него ще духат супата, на вас драги хейтъри неможе да ви се угоди ако има 5 човека от ЦСКА ревете, че отбора го превръщат в "чорбарски", ако са левскари в отбора, то отбора върви да си е.... май.......
Наистина писна ми от лигочи и мрънкалници.
Айде всички заедно в един глас Бербоооо Ку.во и чорбата с лайната за да се почувствате и вие малко велики на гърба на ГОЛЕМИТЕ!
Само дето Бербатов не е казал нищо такова
И все пак е вярно,ще е прекрасноо

[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]
- blue avalanche
- Контакти:
Beck's написа:blue avalanche написа:Нали напусна,щото БФС това-онова...?Нали щял да се върне,за да ни "оправел" футбола?Да не би нещо в БФС да се е променило,пък аз да съм го пропуснал?
Литературния герой пак се обади!
Митко ако иска и в момента може да събори БФС, никой неможе да му смогне на капитала с който раполага ( той не се гради само на заплати ), сигурен съм че ще го стори рано или късно!
Тези които го "хранят" и злобеят срещу него ще духат супата, на вас драги хейтъри неможе да ви се угоди ако има 5 човека от ЦСКА ревете, че отбора го превръщат в "чорбарски", ако са левскари в отбора, то отбора върви да си е.... май.......
Наистина писна ми от лигочи и мрънкалници.
Айде всички заедно в един глас Бербоооо Ку.во и чорбата с лайната за да се почувствате и вие малко велики на гърба на ГОЛЕМИТЕ!
Бербатов договора си не може да преподпише,БФС щял да "събори"...Въх!
Що се отнася до "лигочи и мрънкалници",Бербатов е един от най-големите:хвърляне на фанелки,3-те коня и т.н.