Бербатов се връща в националния?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ToT_TheBlue
Контакти:

Re: Бербатов се връща в националния?

Мнениеот ToT_TheBlue » 07 фев 2012 17:11

Ако има грешка трябва да има и прошка! Аз бих го приветствал с Добре дошъл! Добре дошъл в къщи Митко! Желая ти успех!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 07 фев 2012 17:12

Сигурно им е много гадно на злобните сини фенчета , че тяхната звезда от последните 15 години излезна едно НИЩО .Георги ( лактите ) Иванов има завидните 3 тъча във великия РЕН . Честит да ви е , нека той поведе националния :) "България го иска " . Берба НЕ СЕ ВРЪЩАЙ , само помия ще се лее.

Потребителски аватар
Lubomirov
Контакти:

Мнениеот Lubomirov » 07 фев 2012 17:12

Чудя се дали Бербатов се завръща в националния(ако има някаква истина) със сърце или заради договора между МЮ и глобул(на мен ми се струва малко нелепо , но ми минава през акъла).

Ако се връща за да помага е добре дошъл защото истината е че в нападение националния ни отбор никога не е бил по зле в атака , поне откакто аз гледам този отбор.
"Чисто народният човек се бори, докато може…, ако не сполучи…, трябва да умре в народната си работа."

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 07 фев 2012 17:13

favaca8888 написа:Барби за какво ни е ?!
Според мен Фърги му е казал, ако искаш да останеш се връщай в национала.
Прави впечатление ,че Фъргюсън държи играчите му да играят за националните си отбори. Примери бол.
Възможно е да има и някаква клауза в договора.....личното ми мнение е че това ще е двустранна грешка, иначе уважавам Барби, да е жив и здрав.

Точно обратното! Фърги ги кара да прекратят кариерите си с националните отбори на определена възраст. Поинтересувай се малко и тогави пиши!
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 07 фев 2012 17:13

То да имахме някакви минимални шансове да се класираме да се върне,ама то е ясно,че ще се борим с Малта и Армения кой ще е по-напред. :|

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 07 фев 2012 17:15

Отказа се от националния. Това е ок.
Прецени че не може да дърпа националната гарнитура и да е пълноценен в Юнайтед. Това е ок.
Успя в Юнайтед и стана голмайстор на лигата. Това е ок.
Но ако ти си се отказал от националния и инициативата е била твоя, то ти си човека, който трябва да направи всичко възможно за да се върне, ако такова е твоето желание.
Ако си пич на място, ти ще потърсиш треньора за да му кажеш, че искаш да играеш в националния, ако си най-високо котираният футболист на България.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 фев 2012 17:17

Lubomirov написа:Чудя се дали Бербатов се завръща в националния(ако има някаква истина) със сърце или заради договора между МЮ и глобул(на мен ми се струва малко нелепо , но ми минава през акъла).

Ако се връща за да помага е добре дошъл защото истината е че в нападение националния ни отбор никога не е бил по зле в атака , поне откакто аз гледам този отбор.

БФС (националният отбор) и Глобул вече скъсаха отношенията, сега спонсор е Mtel, което значи, че това отпада като вариант ;)

Набийте си го в канчетата, че няма значение каква е причината която ще го накара да се върне, важно е да го стори, защото той просто има с какво да помогне на младите момчета в отбора.

Ако толкова търсите конспирации, Бербо се връща заради Л. Пенев.
Изображение

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 07 фев 2012 17:18

blue avalanche написа:Нали напусна,щото БФС това-онова...?Нали щял да се върне,за да ни "оправел" футбола?Да не би нещо в БФС да се е променило,пък аз да съм го пропуснал? :oops:

Литературния герой пак се обади!
Митко ако иска и в момента може да събори БФС, никой неможе да му смогне на капитала с който раполага ( той не се гради само на заплати ), сигурен съм че ще го стори рано или късно!
Тези които го "хранят" и злобеят срещу него ще духат супата, на вас драги хейтъри неможе да ви се угоди ако има 5 човека от ЦСКА ревете, че отбора го превръщат в "чорбарски", ако са левскари в отбора, то отбора върви да си е.... май.......
Наистина писна ми от лигочи и мрънкалници.
Айде всички заедно в един глас Бербоооо Ку.во и чорбата с лайната за да се почувствате и вие малко велики на гърба на ГОЛЕМИТЕ!

Потребителски аватар
Edwin
Контакти:

Мнениеот Edwin » 07 фев 2012 17:19

Само дето Бербатов не е казал нищо такова ;) И все пак е вярно,ще е прекрасноо
[wrapimg=]http://www.gbposters.com/images/gbposters-com/lightbox/b7f7/19296/PFC051-MAN-UTD-believe.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 фев 2012 17:24

Beck's написа:
blue avalanche написа:Нали напусна,щото БФС това-онова...?Нали щял да се върне,за да ни "оправел" футбола?Да не би нещо в БФС да се е променило,пък аз да съм го пропуснал? :oops:

Литературния герой пак се обади!
Митко ако иска и в момента може да събори БФС, никой неможе да му смогне на капитала с който раполага ( той не се гради само на заплати ), сигурен съм че ще го стори рано или късно!
Тези които го "хранят" и злобеят срещу него ще духат супата, на вас драги хейтъри неможе да ви се угоди ако има 5 човека от ЦСКА ревете, че отбора го превръщат в "чорбарски", ако са левскари в отбора, то отбора върви да си е.... май.......
Наистина писна ми от лигочи и мрънкалници.
Айде всички заедно в един глас Бербоооо Ку.во и чорбата с лайната за да се почувствате и вие малко велики на гърба на ГОЛЕМИТЕ!

Бербатов договора си не може да преподпише,БФС щял да "събори"...Въх!
Що се отнася до "лигочи и мрънкалници",Бербатов е един от най-големите:хвърляне на фанелки,3-те коня и т.н.

Върни се в “Национален отбор”