УЕФА затваря "Васил Левски"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Re: УЕФА затваря "Васил Левски"

Мнениеот lionel_messi » 21 юли 2009 12:28

FC_LEVSKI написа:
lionel_messi написа:
ОМГ!Влез в Уикипедия и напиши стадион Лазур,осветлението е най-доброто на Балканите(1600 лукса),а ти ми говориш,че на Герена било по-хубаво :lol: :lol: :lol: :o .А и сам се обърка в приказките си .. не си ми казал,че е по-лошо,а че не е по-добро.Мисля,че това е едно и също?? :lol:

Ако за тебе Балканите са само България,Македония и Албания прав си!Евала УМНИК!Явно не си на ясно какви стадиони има в Румъния,Гърция и Турция......
А и да ти кажа в момента Герена е с 1600 лукса,скоро правиха настройки на осветлението за да няма сянка на играчите и т.н,но това сигурно не го пише в Уикипедия и не го знаеш.....

Не си запознат с нещата явно,така че няма да споря с теб.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 21 юли 2009 12:33

lionel_messi написа:
FC_LEVSKI написа:
lionel_messi написа:
ОМГ!Влез в Уикипедия и напиши стадион Лазур,осветлението е най-доброто на Балканите(1600 лукса),а ти ми говориш,че на Герена било по-хубаво :lol: :lol: :lol: :o .А и сам се обърка в приказките си .. не си ми казал,че е по-лошо,а че не е по-добро.Мисля,че това е едно и също?? :lol:

Ако за тебе Балканите са само България,Македония и Албания прав си!Евала УМНИК!Явно не си на ясно какви стадиони има в Румъния,Гърция и Турция......
А и да ти кажа в момента Герена е с 1600 лукса,скоро правиха настройки на осветлението за да няма сянка на играчите и т.н,но това сигурно не го пише в Уикипедия и не го знаеш.....

Не си запознат с нещата явно,така че няма да споря с теб.

Както кажеш....и не мен не ми се спори за глупости.
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 21 юли 2009 13:11

Техническа информация за стадион „Георги Аспарухов“[1]:
Капацитет: 29 200 седящи места
Разпределение на местата: 4 сектора, 26 блока, 3 официални ложи, 12 входа
Журналистическа ложа: 130 места
Размери на терена: 105 m x 68 m
Осветление: 1500 лукса
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 21 юли 2009 13:14

А сега и това на "Лазур"- Осветлението на терена е на фирмата “Сименс” с мощност 1800 лукса и се адаптира автоматично към атмосферните условия и тъмнината.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 21 юли 2009 13:15

Тревното покритие на стадион "Лазур" ще бъде последна дума на полимерната технология, патент на италианската фирма "Лимонти". Изпълнител на проекта е представителят за България фирма "Онтарио Спорт", с президент Христо Тодоров, която преди години също извърши полагането на тревното покритие на бургаския стадион. Единственото такова спортно съоръжение в Европа се намира в Берн. За първи път на стадион "Лазур" обаче в технологията по поставяне на изкуствената настилка е изработен антишоков слой. Той ще поема изцяло натоварването в глезените и коленете стави, както и ще свежда до минимум травмите при футболистите. За охлаждането на тревното покритие вече е поставена подземна напоителна и дренажна система, а запечтавщият слой от битум ще позволява безпрепятственото преминаване на водата. С прилагането на новата технология тревното покритие на стадион "Лазур" ще бъде с много по-добро качество от този в Поморие. Освен това теренът ще позволява максимално натоварване и използване от по-голям брой отбори. Гаранцията на покритието е 17 години живот. Теренът на стадион "Лазур" трябва да е готов до 20 юли.

Не си мислете,че има хубави стадиони само в София,дори там са занемарени!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 21 юли 2009 14:07

Това че си чел платеното съобщение от онтарио не значи, че покритието е хубаво. Провери по медиите интервютата на играчите и тяхното мнение за този стадион. Повечето изобщо не са съгласни да се лицензират такъв тип терени...

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 21 юли 2009 14:11

tprodanov написа:Това че си чел платеното съобщение от онтарио не значи, че покритието е хубаво. Провери по медиите интервютата на играчите и тяхното мнение за този стадион. Повечето изобщо не са съгласни да се лицензират такъв тип терени...

Аз съм стъпвал на терена,но доколкото разбрах,изкуственото покритие ще бъде премахнато и преместено в базата "Гнездо на Акули" в Сарафово и ще бъде върнато старото естествено,дано е така и не греша.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 21 юли 2009 14:14

Значи не знаеш с какво покритие е стадиона, не знаеш и с какво ще бъде, но го коментираме като някакъв хубав стадион? Аз ще ти кажа друго. Левскарче съм, да. Спокойно твърдя, че на двете помощни игрища на Герена тревата е в по-добро състояние от 80% от официалните игрища в страната. И 5 годишното изкуствено игрище също е на съвсем прилично ниво. Официалния терен все още няма аналог в страната, дори и на националния.
А тук гледам, че на Лазур сложили седалки рекаро? И това е новост?

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 21 юли 2009 14:17

tprodanov написа:Значи не знаеш с какво покритие е стадиона, не знаеш и с какво ще бъде, но го коментираме като някакъв хубав стадион? Аз ще ти кажа друго. Левскарче съм, да. Спокойно твърдя, че на двете помощни игрища на Герена тревата е в по-добро състояние от 80% от официалните игрища в страната. И 5 годишното изкуствено игрище също е на съвсем прилично ниво. Официалния терен все още няма аналог в страната, дори и на националния.
А тук гледам, че на Лазур сложили седалки рекаро? И това е новост?

Много добре знам че е с изкуствено покритие и скоро ще си върне естественото!!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 юли 2009 14:32

На стадион "Васил Левски" неотговаря осветлението.
По новите разпоредби трябва да е 1200 лукса, а то в момента е 800.
Изображение

Върни се в “Национален отбор”