НАЙ-СЛАБИЯ ТВ ВОДЕЩ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: НАЙ-СЛАБИЯ ТВ ВОДЕЩ

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 юли 2009 20:08

mormona написа:МЕне мее дразни Шмит Гюстенфон от Националнаната телевизия на Тажикистан.Фащам го на сателита и е ужасен.КАто почне да се лигави, да не говорим , че е страшен мазник...

уф,че си критичен! :( Мене пък ме кефи! :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 12 юли 2009 20:11

и мене ме дразни Йордан Георгиев ,почти всеки път като си пусна РИНГ БГ и той е на екрана ,всеки път ми заема едни и същи тъпи стойки ,абе с една дума -ужасен е. От тая програма ми харесва само Борис Касабов от мъжете.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 12 юли 2009 20:12

крум савов и методи манченко и валио грънчаров-топ 3
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
to6kata1912

Мнениеот to6kata1912 » 12 юли 2009 20:20

Трябва хората от Дарик да ги сложат в Ринг и тогава вече ще има коментар на ниво, а не тоя смешко Георгиев
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

Потребителски аватар
diksi2000
Контакти:

Мнениеот diksi2000 » 12 юли 2009 20:22

Да споделям мнението, че е доста слаб журналист. Обаче имам една по силна кандидатура на колегата му Асен Томов, просто той е объркал професията хич го няма момчето. Толкова е неадекватен, че даже ми става неудобно като му гледам интервютата.

MitkoS
Контакти:

Мнениеот MitkoS » 12 юли 2009 20:28

Още преди да отворя темата знаех за кого става дума. Уникално дразнещ! Онези от Канал 1 (цесекар4етата) го следват плътно в класирането.

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 12 юли 2009 20:36

абе само мене ли ме дразни валио грънчаров
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 12 юли 2009 20:40

Какво ще кажете за Сашо Йовков и отбора на БългариЕ, ФранциЕ.
За този човек буквата "Ю" е последната и "Я" не съществува.

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 12 юли 2009 20:43

мен супер много ме дразни едно олигофренче от бнт 1 дето води студиата от уефа и конфедерациите даже не му знам заглавието-едно 24-5 годишно което ако се оптита да ритне топка и ще се спъне, поне от коментарите му си личи. даже усещам кога гостите му се дразнят от слабоумните му въпроси АБСОЛюТЕН НЕКАДЪРНИК. клолкото до цъкльото от ринг аз от 2-3 години съм го отписал.вече даже не се връзвам на "тежкия" му коментар
Последна промяна от gin на 12 юли 2009 20:45, променено общо 1 път.
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 12 юли 2009 20:44

Журналистите - фенове са най-зле. По глупост и досада водят Борис Касабов и Валентин Грънчаров. Не им отстъпва и Томислав Русев. В РИНГ няма нито един на ниво, всичко по-качествено е в ДИЕМА. Ако оцеля мач, коментиран от Касабов направо сменям канала, за да не ми се скапе настроението. Напоследък започна да ме дразни и Ники Александров, заради дебелашките му подмятания на тема Левски, въпреки че съм от ЦСКА. Така и не можаха да разберат българските коментатори, че не коментират за феновете на един отбор само, а за цяла България и всяко едно неуважение, към който и да е отбор концентрира ненавист между феновете. Тяхната работа не е да се определят като левскари или цскари, а като неутрални, компетентни и най-вече обективни. За КАНАЛ 1 не говоря, защото за там важи с пълна сила правилото, че тези, които не ги искат никъде на друго място отиват там. 8-)

Върни се в “Национален отбор”