Австрия U21 - България U21 - 19:00 ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Австрия U21 - България U21 - 19:00 ч.
Браво момчета!
Erick_Cartman написа:levskar4e_forever написа:А кога играят холандия - шотландия ?
November 14
18:30 Holland ? - ? Scotland
Според мен е най-добре да се прецакат с един Х а ние пак да бием Австрия.

аз викам да ги подкрепим момчетата във вторник в Ловеч срещу австрийците. Тая вечер показаха доста хъс и се раздадоха. Заслужават да им се покаже, че някой вярва в тях...
Браво на момчета, мача не го гледах, но сега като видях резултата се зарадвах и се заредих с малко надежда.Вчера гледах видеото с Момчил Цветанов преди да тръгнат и честно казано останах приятно изненадан.Момчето изглеждаше сериозно, показа уважение към треньори, медии и съотборници и най-важното - имаше хъс.Такива момчета трябва да влизат в представителния отбор - които знаят какво е колектив и правят разлика м/у уважение на съперника и страх.Вече видяхме как една Гърция, без никакви кой-знае-какви звезди стана европейски шампион, къде с късмет, къде със задружна игра.Дано и тия младежи някой ден ни зарадват така.Знам, че една птичка пролет не прави, и тази победа не е гаранция за никакви бъдещи успехи, но на мен ми стига да остана умерен оптимист на тема "български футбол".Дано и за вас е така 

"Some folks are wise and some are otherwise"
Отвори ми се работа и не можах да го изгледам
Евала - значи има лъч надежда в тунела на БГ футбол! Хубави ли бяха головете? 

Браво на момчетата след една победа не трябва да се вдигат в небето,но като се има в предвид какво преживяхме заради батковците им това си е направо невероятно изживяване
нека продължават така и дано Любо не ги издърпа при мъжете тази кампания в тая група ще ни разковат доста

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Горд съм с момчетата. Нека довършат работата си! П.С. Ако се прибират тая вечер от Австрия (полета е час и половина точно) ,нощна София ще гръмне.

Направо не знам какво да пиша! Изгледах разбира се целият мач ( с всичките му "засечки" по интернета)! Вкарахме два бързи гола и след това?! Ами разбира се, "адекватното" прибиране! Да, идеята е, хващаме ги на контраатаки и ги разкатаваме, а имаме ли футболисти за такива неща?! Ако това е била идеята, трябваше уж да ги смачкаме! За мен Мадански трябва да си даде състава и БФС да задължи отборите да пуска тези момчета в игра постоянно в отборите си като титуляри! Накрая някои направо не можеха да ходят! Смешно е, че по-техничните "южняци" се надиграваха като дърводелци с австрийците! Ние изначално сме си загубили школата, ние бяхме навремето отбор, който играеше много технично! Да, видях днес борба- 30% от мача, но останалото беше чист късмет! Радвам се, че спечелихме, разбира се! Но, това не е игра! 12 или 16 на 4 корнера, владеене на топката 67 на 33%! Не знам кой ни е капитана на отбора, но такова гардиране на топката няма за да си изкараш такъв глупав жълт картон! Да, както тука един мой приятел каза, съдията беше пълен гей, трябваше някой с мото-резачка да "отреже" краката на някого та белким свири фаул и за нас, ама кои сме ние?! Къде ни е лобито?! Нали, Боби уж нещо в изпълкома на УЕФА, а тоя пидер ни напълни с фаулове и жълти картони! Как става така?! Понеже стадиона беше малък, та се чуваше нашият треньор, как им викаше да се изнесат по-напреде, ама това не се прави по време на мач, а преди него! ..........Напук на всичко, което написах, малките се държаха, като голям отбор, свършиха си работата до 10-та минута и след това просто доиграваха мача!!!! Но, не всеки път ще е така! Аз днес също видях много светлина в тунела, но трябват треньори, трябва надъхване! Дано Любо да им е повлиял! Той, каза за подмладяване, явно всички се стараха да се покажат пред него! И тука надиграхме Холандия, но загубихме! Трябват победи! Апропо, гледах и мача с холандците, явно Мадански го може, но и робува май на имена или на менажери! Дано не съм прав!
-
kartago написа:Направо не знам какво да пиша! Изгледах разбира се целият мач ( с всичките му "засечки" по интернета)! Вкарахме два бързи гола и след това?! Ами разбира се, "адекватното" прибиране! Да, идеята е, хващаме ги на контраатаки и ги разкатаваме, а имаме ли футболисти за такива неща?! Ако това е била идеята, трябваше уж да ги смачкаме! За мен Мадански трябва да си даде състава и БФС да задължи отборите да пуска тези момчета в игра постоянно в отборите си като титуляри! Накрая някои направо не можеха да ходят! Смешно е, че по-техничните "южняци" се надиграваха като дърводелци с австрийците! Ние изначално сме си загубили школата, ние бяхме навремето отбор, който играеше много технично! Да, видях днес борба- 30% от мача, но останалото беше чист късмет! Радвам се, че спечелихме, разбира се! Но, това не е игра! 12 или 16 на 4 корнера, владеене на топката 67 на 33%! Не знам кой ни е капитана на отбора, но такова гардиране на топката няма за да си изкараш такъв глупав жълт картон! Да, както тука един мой приятел каза, съдията беше пълен гей, трябваше някой с мото-резачка да "отреже" краката на някого та белким свири фаул и за нас, ама кои сме ние?! Къде ни е лобито?! Нали, Боби уж нещо в изпълкома на УЕФА, а тоя пидер ни напълни с фаулове и жълти картони! Как става така?! Понеже стадиона беше малък, та се чуваше нашият треньор, как им викаше да се изнесат по-напреде, ама това не се прави по време на мач, а преди него! ..........Напук на всичко, което написах, малките се държаха, като голям отбор, свършиха си работата до 10-та минута и след това просто доиграваха мача!!!! Но, не всеки път ще е така! Аз днес също видях много светлина в тунела, но трябват треньори, трябва надъхване! Дано Любо да им е повлиял! Той, каза за подмладяване, явно всички се стараха да се покажат пред него! И тука надиграхме Холандия, но загубихме! Трябват победи! Апропо, гледах и мача с холандците, явно Мадански го може, но и робува май на имена или на менажери! Дано не съм прав!
кво значи "апропо"
- liverpool96
- Контакти:
Erick_Cartman написа:kartago написа:Направо не знам какво да пиша! Изгледах разбира се целият мач ( с всичките му "засечки" по интернета)! Вкарахме два бързи гола и след това?! Ами разбира се, "адекватното" прибиране! Да, идеята е, хващаме ги на контраатаки и ги разкатаваме, а имаме ли футболисти за такива неща?! Ако това е била идеята, трябваше уж да ги смачкаме! За мен Мадански трябва да си даде състава и БФС да задължи отборите да пуска тези момчета в игра постоянно в отборите си като титуляри! Накрая някои направо не можеха да ходят! Смешно е, че по-техничните "южняци" се надиграваха като дърводелци с австрийците! Ние изначално сме си загубили школата, ние бяхме навремето отбор, който играеше много технично! Да, видях днес борба- 30% от мача, но останалото беше чист късмет! Радвам се, че спечелихме, разбира се! Но, това не е игра! 12 или 16 на 4 корнера, владеене на топката 67 на 33%! Не знам кой ни е капитана на отбора, но такова гардиране на топката няма за да си изкараш такъв глупав жълт картон! Да, както тука един мой приятел каза, съдията беше пълен гей, трябваше някой с мото-резачка да "отреже" краката на някого та белким свири фаул и за нас, ама кои сме ние?! Къде ни е лобито?! Нали, Боби уж нещо в изпълкома на УЕФА, а тоя пидер ни напълни с фаулове и жълти картони! Как става така?! Понеже стадиона беше малък, та се чуваше нашият треньор, как им викаше да се изнесат по-напреде, ама това не се прави по време на мач, а преди него! ..........Напук на всичко, което написах, малките се държаха, като голям отбор, свършиха си работата до 10-та минута и след това просто доиграваха мача!!!! Но, не всеки път ще е така! Аз днес също видях много светлина в тунела, но трябват треньори, трябва надъхване! Дано Любо да им е повлиял! Той, каза за подмладяване, явно всички се стараха да се покажат пред него! И тука надиграхме Холандия, но загубихме! Трябват победи! Апропо, гледах и мача с холандците, явно Мадански го може, но и робува май на имена или на менажери! Дано не съм прав!
кво значи "апропо"
Сега е модерно непрекъснато да се измислят нови думички, или поне да черпим такива от Запада. За сметка на това пък някои стават доста популярни. Иначе "апропо" означава "всъщност", т.е. когато започваш изречение, например: Всъщност, ... (и продължаваш изречението си). Както колега е писал: "Апропо, гледах и мача с холандците, явно Мадански го може, но и робува май на имена или на менажери!", един вид го казва "Всъщност, гледах и мача с холандците ...". По-точно се използва като въвеждаща част и повечето пъти се отделя със запетайка.

Иначе браво на момчетата! Честита победа и най-накрая някой поне малко да ни отсрами от сегашното положение.
П.С. Малко го обърнах на урок,