Идеалната 11ка и идеалния треньор ?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- hristo1306
- Контакти:
Re: Идеалната 11ка и идеалния треньор ?!
нац отбор от хора, които нямат нищо общо с фолк певачки !!! АУТ -- малката перука, баджанака му, Попето, набожния бега, има ли и др помагайте да изгоним чалгаджиите и техните курви !!! Аман от кавали и проститки !!!
Ето моето предложение:
Вратари:
1.НИКОЛАЙ МИХАЙЛОВ
2.ПЛАМЕН ИЛИЕВ
3.ИЛКО ПИРГОВ
Защитници
1.СТАНИСЛАВ МАНОЛЕВ
2.ГЕОРГИ ТЕРЗИЕВ
3.ИВАН БАНДАЛОВСКИ
4.АЛЕКСАНДЪР ТУНЧЕВ
5.ВАЛЕНТИН ИЛИЕВ
6.НИКОЛАЙ БОДУРОВ
7.ПЛАМЕН КРАЧУНОВ
8.ПЕТЪР ЗАНЕВ
Халфове
1.СТИЛЯН ПЕТРОВ
2.МАРТИН ПЕТРОВ
3.ВЛАДИМИР ГАДЖЕВ
4.ГЕОРГИ МИЛАНОВ
5.МИШО АЛЕКСАНДРОВ
6.АЛЕКСАНДЪР ТОНЕВ
7.СИМЕОН РАЙКОВ
8.СПАС ДЕЛЕВ
9.ТОДОР НЕДЕЛЕВ
10.МАРКИНЬОС
11.УЕЛИНГТОМ
Нападатели
1.ДИМИТЪР БЕРБАТОВ(АКО СЕ НАМЕРИ КОЙ ДА ГО УБЕДИ ДА СЕ ВЪРНЕ В ОТБОРА)
2.ИВЕЛИН ПОПОВ
3.ДИМИТЪР РАНГЕЛОВ
4.МИШЕЛ ПЛАТИНИ
Ст.Треньор: Любослав Пенев или Милен Радуканов
Мисля,че около тези 26 футболиста в следващия квалификационен цикъл може да се изгради един много добър национален отбор,но с условието да не им се поставят някакви невъзможни цели,като класиране на световно,защото е нереално.Ако се отдаде възможност,ок нека го атакуваме,но не и да се затормозяват с неизпълними цели.
И още нещо.Искам да се обоснова за един футболист от мен посочените и за чужденците.
Става дума за Тодор Неделев от БОТЕВ(ПД).
Може би за повечето фенове на футбола извън Пловдив той все още не е познат достатъчно,тъй като отбора е в Б ГРУПА.Момчето е набор 93(18г) и в момента е най-силно играещия футболист на отбора.Влезна в мъжкия отбор от раз без да му е нужна адаптация към мъжкия футбол, с невероятно самочувствие все едно цял живот е играл в този отбор.
Качествата му са невероятни,смело мога да кажа,че скоро в българия не се е раждал такъв талант,невероятен плеймеикър.Сами всички ще се убедят в това.Запомнете добре това име.
Що се отнася до чужденците които съм посочил,мисля,че трябва да спрем с излишната национална гордост в момент в който нямаме достатъчно наши качествени футболист.това според мен са едни от малкото класни чужденци идвали в нашето първенство и ако можем да ги ползваме и в националния отбор,какво лошо има.Само за пример ще дам националния отбор на Германия,в него сега играят може би 8 или 9 натурализирани футболист,но имат отбор при това силен.Така,че за мен тази възможност не трябва да се отхвърля.
Вратари:
1.НИКОЛАЙ МИХАЙЛОВ
2.ПЛАМЕН ИЛИЕВ
3.ИЛКО ПИРГОВ
Защитници
1.СТАНИСЛАВ МАНОЛЕВ
2.ГЕОРГИ ТЕРЗИЕВ
3.ИВАН БАНДАЛОВСКИ
4.АЛЕКСАНДЪР ТУНЧЕВ
5.ВАЛЕНТИН ИЛИЕВ
6.НИКОЛАЙ БОДУРОВ
7.ПЛАМЕН КРАЧУНОВ
8.ПЕТЪР ЗАНЕВ
Халфове
1.СТИЛЯН ПЕТРОВ
2.МАРТИН ПЕТРОВ
3.ВЛАДИМИР ГАДЖЕВ
4.ГЕОРГИ МИЛАНОВ
5.МИШО АЛЕКСАНДРОВ
6.АЛЕКСАНДЪР ТОНЕВ
7.СИМЕОН РАЙКОВ
8.СПАС ДЕЛЕВ
9.ТОДОР НЕДЕЛЕВ
10.МАРКИНЬОС
11.УЕЛИНГТОМ
Нападатели
1.ДИМИТЪР БЕРБАТОВ(АКО СЕ НАМЕРИ КОЙ ДА ГО УБЕДИ ДА СЕ ВЪРНЕ В ОТБОРА)
2.ИВЕЛИН ПОПОВ
3.ДИМИТЪР РАНГЕЛОВ
4.МИШЕЛ ПЛАТИНИ
Ст.Треньор: Любослав Пенев или Милен Радуканов
Мисля,че около тези 26 футболиста в следващия квалификационен цикъл може да се изгради един много добър национален отбор,но с условието да не им се поставят някакви невъзможни цели,като класиране на световно,защото е нереално.Ако се отдаде възможност,ок нека го атакуваме,но не и да се затормозяват с неизпълними цели.
И още нещо.Искам да се обоснова за един футболист от мен посочените и за чужденците.
Става дума за Тодор Неделев от БОТЕВ(ПД).
Може би за повечето фенове на футбола извън Пловдив той все още не е познат достатъчно,тъй като отбора е в Б ГРУПА.Момчето е набор 93(18г) и в момента е най-силно играещия футболист на отбора.Влезна в мъжкия отбор от раз без да му е нужна адаптация към мъжкия футбол, с невероятно самочувствие все едно цял живот е играл в този отбор.
Качествата му са невероятни,смело мога да кажа,че скоро в българия не се е раждал такъв талант,невероятен плеймеикър.Сами всички ще се убедят в това.Запомнете добре това име.
Що се отнася до чужденците които съм посочил,мисля,че трябва да спрем с излишната национална гордост в момент в който нямаме достатъчно наши качествени футболист.това според мен са едни от малкото класни чужденци идвали в нашето първенство и ако можем да ги ползваме и в националния отбор,какво лошо има.Само за пример ще дам националния отбор на Германия,в него сега играят може би 8 или 9 натурализирани футболист,но имат отбор при това силен.Така,че за мен тази възможност не трябва да се отхвърля.
Viktor4o_Rs написа:........
За съжаление журналистите Стефан Стоянов, Томислав Русев и Иво Йовчев за пореден път си показаха простотията и доказаха, че са си рогати говеда (да не се обиждат нормалните левскари във форума). Не е много трудно неутралните фенове да се сетят, че те предпочитат да гледат дърводелеца Гаджев (снощи го видяхме с Уелс![]()
![]()
) и да нападат със злоба и жлъч Благой Георгиев. Иначе дума не обелиха за причините, поради които той се отказва. Не съм забелязал такова отношение към други отказали се преди като Илиян Стоянов, Иван Стоянов или Бербатов. Но това си е тяхна работа
За съжаление, ето още една причина за дереджето на нац.отбор и на футбола като цяло - фенщината, не фенството и любовта към определен отбор, а принципа :Моето гардже си е най-хубаво:
За какво беше нападнат Б.Георгиев от журналистите от Дарик? За лошата му игра в националния? За сгрешен пас, изпуснат гол или безмислен фаул? Или просташко поведение на пресконференция, на която забележи, не Б.Георгиев е поканен, за да се сърди на неудобни въпроси, а сам той е свикал и е длъжен след като се изтъпанчва да говори, да има едно наум, че ще му задават въпроси и някой от тях биха били неудобни. И ако това момченце имаше поне капка акъл, щеше да отговори нормално.
Второ - как изброените от теб футболисти се отказаха от нац.отбор? Ден преди някой мач? Май Иван Стоянов беше - бездарник на нивото на Б.Георгиев. И Бербатов и Илиян Стоянов го направиха във момент който даваше възможност да се реагира. След като си извикан и си дошъл, каквото и да става, играеш и после говориш и се отказваш. Въпреки че след мача снощи, твоя любимец едва ли щеше много да му знае устата.
Причините които изтъкна гелосания, са меко казано смешни. Някой някъде на някого на е гарантирал титулярно място? Че точно на този бездарник да му е запазено мястото в отбора.
Трето - някой или някои били диктували титулярите на треньора? Това само за мача с Уелс ли говори гелосания или изобщо. Щото ако е изобщо, що не писна когато беше титуляр. И като се говорят такива неща, се казват имена. Не че не ги знаем, ама като си казал А, ще кажеш и Б и В
Каква кариера и какви успехи има гелосания, че да има претенциите да бъде лидер на на нац.отбор и да изпада в депресия че не е титуляр? Питам сериозно. Че не се сещам точно:)
Да ти кажа че съм цесекар. По-точно бях запален цесекар. Сега съм по навик. Това за следващите редове, да не надигнеш вой за левскарска завера
В. Гаджев за стандартите на България е най-добрия на поста си. Може да е дърводелец, обаче и от такъв тип има нужда. Аман от манекени.
За мен единствения начин е, де що има млад и що годе надежден футболист, да се продава: Делев, Младенов, Райков, Миланов, Цветков и т.н да не ги изброявам, във всеки от Левски, ЦСКА, Литекс, Локо ПД има поне по един такъв тип. Да се продават ако трябва за стотинки, ако трябва във втора дивизия, но да не са тук. С тях и без тях то се вижда че клубовете не вървят. Да излизат от тинята, някой може и да успее да ги научи на футбол и на начин на живот. Три четири години в нормално първенство, все един двама ще израстнат.
Слага се който и да треньор от тези дето се предлагат и му се дава време поне 4 години работа. И след 4-та да се искат от него резултати. Изчиства се всичко над 26 години и се почва отначало. Но да се избере една група от 14,16 човека и това да е отбора, с разлика един двама от мач на мач. След 4 години все ще е станало нещо. Един отбор за да се научи да играе му трябва време плюс постоянство в състава. Слагаш примерно Русия и Милиев / съвсем произволно избрани/ централна двойка защитници и ги държиш поне 10 мача титуляри. Да свикнат да играят заедно. Слагаш Райков и Тонев крила и Попов централен нападател и ги чакаш, да си научат играт един на друг. Ще даде резултат. Ще има игра. За класиране не говоря. Там вече може да се иска и късмет. Но ще има един отбор който е достигнал нивото си. А не както сега, всеки мач, различна единайсеторка. Така няма да стане.
ПП. За натурализираните -стига сте говорили глупости и като патки да квакате едно и също, Германия та Германия. Германия ползва футболисти живеещи в страната от малки, родени даже там. Не домъкнати от плажа в Бразилия и получили преди две годни паспорт. Дайте ми български аналог на примерно Йозил? Франция е по същия начин. При нас това не работи. Нямаме нито бивши колонии, нито силно първенство, че нещо качествено да дойде тук и да го прилапаме за националния. Дървета и ние си имаме предостатъчно, поне някои от тях може и да им трепват сърцата като слушат химна.
victor__ написа:Viktor4o_Rs написа:........
За съжаление журналистите Стефан Стоянов, Томислав Русев и Иво Йовчев за пореден път си показаха простотията и доказаха, че са си рогати говеда (да не се обиждат нормалните левскари във форума). Не е много трудно неутралните фенове да се сетят, че те предпочитат да гледат дърводелеца Гаджев (снощи го видяхме с Уелс![]()
![]()
) и да нападат със злоба и жлъч Благой Георгиев. Иначе дума не обелиха за причините, поради които той се отказва. Не съм забелязал такова отношение към други отказали се преди като Илиян Стоянов, Иван Стоянов или Бербатов. Но това си е тяхна работа
За съжаление, ето още една причина за дереджето на нац.отбор и на футбола като цяло - фенщината, не фенството и любовта към определен отбор, а принципа :Моето гардже си е най-хубаво:
За какво беше нападнат Б.Георгиев от журналистите от Дарик? За лошата му игра в националния? За сгрешен пас, изпуснат гол или безмислен фаул? Или просташко поведение на пресконференция, на която забележи, не Б.Георгиев е поканен, за да се сърди на неудобни въпроси, а сам той е свикал и е длъжен след като се изтъпанчва да говори, да има едно наум, че ще му задават въпроси и някой от тях биха били неудобни. И ако това момченце имаше поне капка акъл, щеше да отговори нормално.
Второ - как изброените от теб футболисти се отказаха от нац.отбор? Ден преди някой мач? Май Иван Стоянов беше - бездарник на нивото на Б.Георгиев. И Бербатов и Илиян Стоянов го направиха във момент който даваше възможност да се реагира. След като си извикан и си дошъл, каквото и да става, играеш и после говориш и се отказваш. Въпреки че след мача снощи, твоя любимец едва ли щеше много да му знае устата.
Причините които изтъкна гелосания, са меко казано смешни. Някой някъде на някого на е гарантирал титулярно място? Че точно на този бездарник да му е запазено мястото в отбора.
Трето - някой или някои били диктували титулярите на треньора? Това само за мача с Уелс ли говори гелосания или изобщо. Щото ако е изобщо, що не писна когато беше титуляр. И като се говорят такива неща, се казват имена. Не че не ги знаем, ама като си казал А, ще кажеш и Б и В
Каква кариера и какви успехи има гелосания, че да има претенциите да бъде лидер на на нац.отбор и да изпада в депресия че не е титуляр? Питам сериозно. Че не се сещам точно:)
Да ти кажа че съм цесекар. По-точно бях запален цесекар. Сега съм по навик. Това за следващите редове, да не надигнеш вой за левскарска завера
В. Гаджев за стандартите на България е най-добрия на поста си. Може да е дърводелец, обаче и от такъв тип има нужда. Аман от манекени.
За мен единствения начин е, де що има млад и що годе надежден футболист, да се продава: Делев, Младенов, Райков, Миланов, Цветков и т.н да не ги изброявам, във всеки от Левски, ЦСКА, Литекс, Локо ПД има поне по един такъв тип. Да се продават ако трябва за стотинки, ако трябва във втора дивизия, но да не са тук. С тях и без тях то се вижда че клубовете не вървят. Да излизат от тинята, някой може и да успее да ги научи на футбол и на начин на живот. Три четири години в нормално първенство, все един двама ще израстнат.
Слага се който и да треньор от тези дето се предлагат и му се дава време поне 4 години работа. И след 4-та да се искат от него резултати. Изчиства се всичко над 26 години и се почва отначало. Но да се избере една група от 14,16 човека и това да е отбора, с разлика един двама от мач на мач. След 4 години все ще е станало нещо. Един отбор за да се научи да играе му трябва време плюс постоянство в състава. Слагаш примерно Русия и Милиев / съвсем произволно избрани/ централна двойка защитници и ги държиш поне 10 мача титуляри. Да свикнат да играят заедно. Слагаш Райков и Тонев крила и Попов централен нападател и ги чакаш, да си научат играт един на друг. Ще даде резултат. Ще има игра. За класиране не говоря. Там вече може да се иска и късмет. Но ще има един отбор който е достигнал нивото си. А не както сега, всеки мач, различна единайсеторка. Така няма да стане.
ПП. За натурализираните -стига сте говорили глупости и като патки да квакате едно и също, Германия та Германия. Германия ползва футболисти живеещи в страната от малки, родени даже там. Не домъкнати от плажа в Бразилия и получили преди две годни паспорт. Дайте ми български аналог на примерно Йозил? Франция е по същия начин. При нас това не работи. Нямаме нито бивши колонии, нито силно първенство, че нещо качествено да дойде тук и да го прилапаме за националния. Дървета и ние си имаме предостатъчно, поне някои от тях може и да им трепват сърцата като слушат химна.
Браво виктор,абсолютно съм съгласен с всичко,включително и за Гаджев,защото слушам,че много хора го критикуват,според мен неоснователно.В българското първенство няма по-хубав дефанзивен халф според мен.Казвам го въпреки,че меко казано не харесвам Левски.
-
- Контакти:
Стоян СТАВРЕВ
--
Живко МИЛАНОВ - Илиян СТОЯНОВ - Станислав АНГЕЛОВ - Кристиян ДОБРЕВ
--
Даниел МЛАДЕНОВ - Марчо ДАФЧЕВ - Стилиян ПЕТРОВ - Мартин ПЕТРОВ
--
Димитър БЕРБАТОВ - Мартин КАМБУРОВ
--
Резерви:
Валентин Галев (в), Йордан Господинов (в), Богомил Дяков, Радостин Кишишев, Веселин Минев, Мирослав Иванов, Владимир Гаджев, Николай Димитров, Христо Йовов, Димитър Телкийски, Здравко Лазаров, Мариян Огнянов, Ивелин Попов
--
Селекционер: Марчело Липи; Помощници: Люпко Петрович и Наджи Шенсой
--
Живко МИЛАНОВ - Илиян СТОЯНОВ - Станислав АНГЕЛОВ - Кристиян ДОБРЕВ
--
Даниел МЛАДЕНОВ - Марчо ДАФЧЕВ - Стилиян ПЕТРОВ - Мартин ПЕТРОВ
--
Димитър БЕРБАТОВ - Мартин КАМБУРОВ
--
Резерви:
Валентин Галев (в), Йордан Господинов (в), Богомил Дяков, Радостин Кишишев, Веселин Минев, Мирослав Иванов, Владимир Гаджев, Николай Димитров, Христо Йовов, Димитър Телкийски, Здравко Лазаров, Мариян Огнянов, Ивелин Попов
--
Селекционер: Марчело Липи; Помощници: Люпко Петрович и Наджи Шенсой
JohnnieWalker написа:DanielGeorgiev написа:Според мен в списъка от 23 играча(3 вратаря) трябва да има по двама футболиста на всеки пост.
Моя списък :
Вратари :
1.Николай Михайлов
12.Пламен Илиев
26.Илко Пиргов
Защитници :
20.Станислав Манолев
24.Георги Терзиев
15.Александър Александров
5.Николай Бодуров
6.Валентин Илиев
3.Александър Тунчев
4.Петър Занев
Халфове :
16.Спас Делев
11.Иван Бандаловски
19.Стилиян Петров
21.Георги Илиев
7.Христо Янев
24.Александър Цветков
10.Георги Миланов
22.Георги Божилов
17.Мартин Петров
73.Иван Стоянов
Нападатели :
9.Ивелин Попов
20.Димитър Рангелов
8.Илиян Мицански
--------------------Пиргов----------------------
Манолев---Александров---Тунчев---Занев
------------Ст.Петров---Г.Миланов----------
Бандаловски------------------------М.Петров
-------------------Г.Божилов-------------------
---------------------Попов-----------------------
Без чужденци и т.н !!!
Треньор(задължително българин) - Любо Пенев/Милен Радуканов
1. Гаджев е единствения който може да вкарва г/д често от далече (тоест без положение) => трябва да е в отбора
2. Мицански за жив не го броят, какво да прави в националния ?
3. Попов не е отборен играч
Та това вечно хленчещо и разплакано недоразумение Гаджев вкарва хубави голове от далечно разстояние веднъж на високосна година, а през другото време защо да играем с 10 души?????????????????????????/
PFC Litex написа:Какво мислите за треньор да бъде назначен Лъчо Танев?
Та в момента не е ли той????????????????????
metodito написа:Вратари:
Пл. Илиев
Н. Михайлов
В защита:
Танко Дяков
Георги Терзиев
Калин Щърков
Илия Миланов
Александър Тунчев
Халфова линия:
Тодор Янчев
Сержиньо Грийн
Владимир Гаджев
Христо Янев
В нападение:
Димитър Бербатов
(ако не иска... да натурализираме някой. Мишел Платини да речем.)
Резерви:: Г. Миланов, Момчил Цветанов, Спас Делев, Симеон Райков
Треньор: Марчело Липи
Схема: 5-4-1 или 5-3-1-1
Треньорът е италианец и затова схемата е на пръв поглед дефанзивна.
На страни от това че съм от ЦСКА, но мисля че в сегашната си форма Платини би бил в полза за националният
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
victor__ написа:Viktor4o_Rs написа:........
![]()
Във фенщина и фенство обвинявай най-вече журналистите

Гелосан или не, Благой Георгиев е ставал шампион на Сърбия, играл е в елитен германски и испански отбор, от години е титуляр за елитен руски тим. На фона на рендетата от А група определено няма какво да се срамува от визитката си. Като казва причината за отказването - ама защо чак сега я казвал и се почват персоналните нападки. Един Димитър Бербатов и толкова не каза и когато той отказа, отново беше същото, започнаха се персоналните нападки, без да се обръща внимание на проблема. Щом Благой Георгиев е проблемът на националния отбор, очаквам без него да вървим само напред и да играем страхотно във всеки мач, със сигурност ще смачкаме Италия, Чехия и Дания.

Що се отнася до налагането на Русия и Милиев, ако ще и 200 мача да играят заедно, пак ще си бъдат некадърници, футболист който още от млад е трениран неправилно, е загубена кауза за по-нататък. За младите, които си изброил по-горе, има някакъв шанс ако излязат в най-близко бъдеще в чужбина, иначе са свършени като футболисти.

- n0_FeArBG
- Контакти:
pankin написа:JohnnieWalker написа:DanielGeorgiev написа:Според мен в списъка от 23 играча(3 вратаря) трябва да има по двама футболиста на всеки пост.
Моя списък :
Вратари :
1.Николай Михайлов
12.Пламен Илиев
26.Илко Пиргов
Защитници :
20.Станислав Манолев
24.Георги Терзиев
15.Александър Александров
5.Николай Бодуров
6.Валентин Илиев
3.Александър Тунчев
4.Петър Занев
Халфове :
16.Спас Делев
11.Иван Бандаловски
19.Стилиян Петров
21.Георги Илиев
7.Христо Янев
24.Александър Цветков
10.Георги Миланов
22.Георги Божилов
17.Мартин Петров
73.Иван Стоянов
Нападатели :
9.Ивелин Попов
20.Димитър Рангелов
8.Илиян Мицански
--------------------Пиргов----------------------
Манолев---Александров---Тунчев---Занев
------------Ст.Петров---Г.Миланов----------
Бандаловски------------------------М.Петров
-------------------Г.Божилов-------------------
---------------------Попов-----------------------
Без чужденци и т.н !!!
Треньор(задължително българин) - Любо Пенев/Милен Радуканов
1. Гаджев е единствения който може да вкарва г/д често от далече (тоест без положение) => трябва да е в отбора
2. Мицански за жив не го броят, какво да прави в националния ?
3. Попов не е отборен играч
Та това вечно хленчещо и разплакано недоразумение Гаджев вкарва хубави голове от далечно разстояние веднъж на високосна година, а през другото време защо да играем с 10 души?????????????????????????/
Къде да ти е*а п*т*а*а мила м*й*и*на,видя името на Гаджев,в поста който цитираш???И кво го плюете всички него,ФАКТ е,че вчера само СТИЛЯН игра,ВСИЧКИ ДРУГИ САМО СИ МЪРДАХА ЗАДНИЦИТЕ!!!И друго искам да кажа,видя се,че няма мотивация да се играе за БГ,а някои просто нямат и нужните качества,дори отбора да е само от Левскари и ЦСКАри,нищо няма да стане ...и аз незнам вече кво треа да се напрай!!!(Видя се,че от Левски и ЦСКА,никой не става) ...надявам се в някой от следващите мачове,да ме опровергаят!Трябва да се играе за Бтлгария ...за самата чест,но какво да се прави ...футболът стана комерсиален отдавна!

Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.