България U21 - Люксембург U21

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Sisi 1914
Контакти:

Re: България U21 - Люксембург U21

Мнениеот Sisi 1914 » 11 окт 2011 22:04

Супер, че сме победили!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
mitni4arq
Контакти:

Мнениеот mitni4arq » 11 окт 2011 22:05

велика победа
Когато парите говорят и прокурора мълчи

urkoto

Мнениеот urkoto » 11 окт 2011 22:10

Не искам да го обръщам на клубни пристрастия, обаче колкото и да се радвам, че Гонзо продължава да е треньор на Левски (щото е менте и доказан некадърник) няма как да отчета факта, че тоя дърпа надолу и малкото добри български футболисти дето има в тоя отбор. Нен знам на какво ги учи на тренировки, ама на мачове повечето левскари са като някои селски бабаити - готови да се сбият и за най-малкото нещо. Несериозна работа, Пламен Илиев го уважавам и харесвам като футболист, обаче да правиш такива циркаджийски истории в такъв трагичен момент за футбола в България - несериозна работа, МЕКО КАЗАНО!

Иначе честита победа пичове, вече и на малкото трябва да се радваме, а тая победа всъщност не е чак толкова малка. Под 21 отбора са доста талантливо поколение и според мен там са ни надеждите за едно по-светло бъдеще!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Hristos
Контакти:

Мнениеот Hristos » 11 окт 2011 22:14

urkoto написа:Не искам да го обръщам на клубни пристрастия, обаче колкото и да се радвам, че Гонзо продължава да е треньор на Левски (щото е менте и доказан некадърник) няма как да отчета факта, че тоя дърпа надолу и малкото добри български футболисти дето има в тоя отбор. Нен знам на какво ги учи на тренировки, ама на мачове повечето левскари са като някои селски бабаити - готови да се сбият и за най-малкото нещо. Несериозна работа, Пламен Илиев го уважавам и харесвам като футболист, обаче да правиш такива циркаджийски истории в такъв трагичен момент за футбола в България - несериозна работа, МЕКО КАЗАНО!

Иначе честита победа пичове, вече и на малкото трябва да се радваме, а тая победа всъщност не е чак толкова малка. Под 21 отбора са доста талантливо поколение и според мен там са ни надеждите за едно по-светло бъдеще!

Пламен ще може ли да играе следващия мач или ще е наказан?
САМО ЛЕВСКИ!!!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 11 окт 2011 22:17

urkoto написа:Под 21 отбора са доста талантливо поколение и според мен там са ни надеждите за едно по-светло бъдеще!

Това същия състав ли е, който завърши след младежите на Казахстан в миналите квалификации?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 11 окт 2011 22:18

3-2 срещу Люксембург и вие ще ми хвалите нашите супер таланти...вие не сте в час
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

urkoto

Мнениеот urkoto » 11 окт 2011 22:31

veseo написа:
urkoto написа:Под 21 отбора са доста талантливо поколение и според мен там са ни надеждите за едно по-светло бъдеще!

Това същия състав ли е, който завърши след младежите на Казахстан в миналите квалификации?

Не точно. След като се провалиха тотално в квалификациите, наборът беше освободен и бяха вкарани настоящите момчета да се обиграват. Тогава те бяха обаче с по 2 години по-малки от своите съперници, което при юношеските отбори си е от огромно значение.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 11 окт 2011 22:35

urkoto написа:
veseo написа:

Не точно. След като се провалиха тотално в квалификациите, наборът беше освободен и бяха вкарани настоящите момчета да се обиграват. Тогава те бяха обаче с по 2 години по-малки от своите съперници, което при юношеските отбори си е от огромно значение.

Ясно, явно затова сме успяли тоя път да победим аутсайдера в групата и засега сме фаворити за 4-тото място, освен ако Люксембург не се стегнат.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Национален отбор”