R.I.P. България - Уелс 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: България - Уелс (11.10/21:05)
Като се има предвид групата за този мач, мисля, че съставът е долу-горе добър. Може би щеше да е по-добре Минев да бъде десен бек и Мишо Александров да играе на левия фланг. Предполагам, че схемата ще е 4-4-2, като на моменти Попов може да е малко по-назад от Домо. Прогноза: 1:1 или 1:2. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Сигурно пак ще бъда обвинен в пристрастие, но нямаше е ли да е по-нормално Митко Рангелов да започне като титуляр, тъй като е титуляр за отбора си и бележи почти всеки мач, за разлика от Домовчийски. Ами по-добре да бяха извикали Мицански, поне е резерва в елитен немски отбор, а Домофона - във втородивизионен.
С тази защита е сигурно, че ще получим минимум един гол, като е твърде възможно и да се отсъди дузпа в наша вреда, като моят личен фаворит е Данчо Милиев
Слава Богу, че не са двойка заедно с Коце Стоянов, е тогава щеше да има кон боб яде ли

С тази защита е сигурно, че ще получим минимум един гол, като е твърде възможно и да се отсъди дузпа в наша вреда, като моят личен фаворит е Данчо Милиев

-
- Контакти:
Re: Много странен състав за бг национален отбор
От черноморец момчето показа, че може да играе.
Интернет,решения и съвети
http://www.novitemi.com
http://www.novitemi.com
- Hakercheto
- Контакти:
Кое му е странното на състава ? Освен Михайлов че е вратар отново
аз не виждам нещо много странно.

Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
Мадански е поредната пионка в националния отбор. Ако е мъж, да излезе и да каже кой му нарежда състава? Ако не, значи е мека гана. Съгласен съм с Томи - А група е една карикатура! Ники напоследък се е смахнал с неговите коментари - само плюе и е пределно краен в изказванията си. Слушайте си малко записите и сами ще се убедите, че на човека му трябва почивка, защото в противен случай ще изперка тотално. Като коментирате, че това са ни възможностите към момента, какво очаквате от отбора? Защо след всяка загуба правите драма? Това е нещо нормално! Не разбирам на какво се възмущавате? Това са възможностите и толкова! С вашите коментари и заяждания с играчите с нищо не допринасяте за по-добра обстановка. На футболистите им е достатъчно, че довечера на стадиона ще има 200 човека и половината ще са фенове на гостите. Това е доста унизително и показателно за техните качества!
Hakercheto написа: Освен Михайлов че е вратар отново.
Да, можеше да го пусне по лявото крило.
Аз ще попитам нещо логично. Защо смятате, че някой реди състава? Заради мениджърите? Дали мениджърите следят националните отбори на Люксембург и Фарьорските острови? Ние сме от тяхната класа вече. Какви мениджъри, какви пет лева. Нали като го видят даден играч в националния каква 100 % мърда е и как го разминават отляво и отдясно, става непродаваем. Докато ако си джитка само в нашето първенство и няма кой да го разкрие, може и някой да се излъже. Не виждате ли, че ние вече продаваме само на вторазредни руски и турски отбори?
С оглед на състава тотално сме отписали мача (На лице е принципа по - зле едва ли може) ... А и за какво подмладяване става дума ... та на предните кфалификаци младежите ни завършиха последните в групата си дори Казахтан беше пред нас , и единствената победа в рамките на година беше срещу Сиера Леоне и то ние бяхме домакини. Сега няколко нови имена се появиха и У, А , Иеее , Махаме старите коне и слагаме нови жребци ... хубаво ама .... като погледнеме в крайна сметка то само магарета .
П.С. Мадански няма капацитет за мъжкия отбор , трябва човек с изявени личностни качества , който вече си е спечелил уважението ...
П.С. Мадански няма капацитет за мъжкия отбор , трябва човек с изявени личностни качества , който вече си е спечелил уважението ...
- milan199440barca
- Контакти:
Като не могат да се класират, да се борят за изкачване в по-горна урна. А това става със себераздаване и в официалните мачове, и в контролите. От 4 или 5 урна няма да стане, дори и да имаме приличен състав. Това е дългосрочна програма. Това е да получиш приемлив жребий, когато и ти си силен. Националният отбор, заедно с клубните (Левски, ЦСКА и Литекс) проиграха и проспаха един златен шанс. Общо-взето и тримата казаха някои верни неща. Разбира се, че и младежите трябва да играят за класиране. Така се изгражда дух на победител, увереност. Не си правя излюзии. Както каза и Томислав: до седем-осем години няма да имаме никакъв футбол. Ще живнем, ако се работи правилно с децата, които тепърва влизат в школите, а не онези, които вече са там. Ще живнем, ако се изградят терени и що-годе приемливи стадиони. Ще живнем, ако се намалят отборите в първенството. Но, разбира се, това ще стане на куково лято, защото кадърните хора в България са малко, а във футбола почти липсват.
Те я новината, която охарактеризира ситуацията: в София свършили номерата с еднакви цифри за луксозните коли
Е ва и новината, Е ва и медията, Е ва и проблема.
Те я новината, която охарактеризира ситуацията: в София свършили номерата с еднакви цифри за луксозните коли

Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
fen4ica написа:drughi написа:3:0 за нас го виждам мача
Знам аз съм го гледал този с голове на Трифон Иванов , Емил Костадинов и Христо Стоичков , ама май бяхме гости...