Пресконференция на Благо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Благо Георгиев напусна националния
АМИН !
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Аз Исуса не го понасях
той не е исус а джизъса

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- bigbonusprize
- Контакти:
pankin написа:efocskan написа:една добра новина за българския футбол браво Благо
Като се сетя кой ще го замести( Гаджев), едва ли е много добра новината

Ама защо да не поплюеш малко по футболистите на Левски... Петолъчка...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- blue avalanche
- Контакти:
"„Ако човек чете пресата, тогава изглежда, че отборът е съставен от банда олигофрени. Аз съм в доста години от националните отбори и съм убеден, че не е така, както и че могат да се намерят хора, които знаят за какво идват в националния. Ще ви дам пример с Генчев, който посреднощ да му се обадиш, пеша тръгва. Да сте чули Златински, Мартин Петров да е казал нещо. Аз не съм чул. С такива хора ми се работи в националния“, добави селекционерът."
Името "Златински" много често взе да се повтаря в изказванията на "тренера".Ново протеже ли имаме в национала?Нов "Благой"?Или му е време и на него да поизлезе в чужбина?
Името "Златински" много често взе да се повтаря в изказванията на "тренера".Ново протеже ли имаме в национала?Нов "Благой"?Или му е време и на него да поизлезе в чужбина?
blue avalanche написа:"„Ако човек чете пресата, тогава изглежда, че отборът е съставен от банда олигофрени. Аз съм в доста години от националните отбори и съм убеден, че не е така, както и че могат да се намерят хора, които знаят за какво идват в националния. Ще ви дам пример с Генчев, който посреднощ да му се обадиш, пеша тръгва. Да сте чули Златински, Мартин Петров да е казал нещо. Аз не съм чул. С такива хора ми се работи в националния“, добави селекционерът."
точно.такива като златински има бол в а,б че дори и във в група,а тоя смешник го дава за пример.безумие!!!!!!

защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата
-
- Контакти:
Снощи е имало голям скандал между Георгиев и селекционерът Мадански. Блажко искал да слезе на сватбата на приятеля си Валери Божинов, но треньорът бил категоричен, че забраната се отнася за целия тим. По-късно през нощта обаче Георгиев бил забелязан на тържеството, а днес сутринта изпреварил изхвърлянето от националния тим, като обявил, че се оттегля.
Футболисти от националния отбор пък разкриха, че в последно време Георгиев е в открит конфликт с новия тартор на състава Николай Михайлов. Синът на шефа на БФС имал зъб на Блажка, защото непрекъснато говорел на тренировка за Валери и половинкатаму Николета. Както е известно плеймейтката пристана на Божинов, след като "разтрогна по взаимно съгласие" с Никито.
Футболисти от националния отбор пък разкриха, че в последно време Георгиев е в открит конфликт с новия тартор на състава Николай Михайлов. Синът на шефа на БФС имал зъб на Блажка, защото непрекъснато говорел на тренировка за Валери и половинкатаму Николета. Както е известно плеймейтката пристана на Божинов, след като "разтрогна по взаимно съгласие" с Никито.
nikullas написа:blue avalanche написа:"„Ако човек чете пресата, тогава изглежда, че отборът е съставен от банда олигофрени. Аз съм в доста години от националните отбори и съм убеден, че не е така, както и че могат да се намерят хора, които знаят за какво идват в националния. Ще ви дам пример с Генчев, който посреднощ да му се обадиш, пеша тръгва. Да сте чули Златински, Мартин Петров да е казал нещо. Аз не съм чул. С такива хора ми се работи в националния“, добави селекционерът."
точно.такива като златински има бол в а,б че дори и във в група,а тоя смешник го дава за пример.безумие!!!!!!![]()
![]()
![]()
Тая злоба ще те погуби

YES---- Yes----- ИЕС---- Иес -----
Кеф Кеф Кеф
Кеф Кеф Кеф
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
- milan199440barca
- Контакти:
В останалите национални отбори няма млади и стари, има можещи и неможеши. Само в нашия представителен тим има неможещи, по-неможещи, Благо Георгиев - Победоносец.
Липсата му в мача с Уелс ще даде положителен ефект и колегите му няма да загубят. Иначе истинската причина за напускането на Благо е гневът на Баща му, който имал намерение да го цели със светкавици по време на срещата с фаворита за 4-то място в нашата група. Причината: Джизъса решил да изпробва алтернативна религия, която позволява многобрачие
Липсата му в мача с Уелс ще даде положителен ефект и колегите му няма да загубят. Иначе истинската причина за напускането на Благо е гневът на Баща му, който имал намерение да го цели със светкавици по време на срещата с фаворита за 4-то място в нашата група. Причината: Джизъса решил да изпробва алтернативна религия, която позволява многобрачие

Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
- blue avalanche
- Контакти:
rado. написа:nikullas написа:точно.такива като златински има бол в а,б че дори и във в група,а тоя смешник го дава за пример.безумие!!!!!!![]()
![]()
![]()
Тая злоба ще те погуби![]()
![]()
О.к.кажи кой да викнат,айде избери си двама от многото в А,Б,та и в В-група и ги напиши
п.с.И гледай да не станеш за смях
Като гледах "играта" му срещу Украйна,който и да посоча от А групата-няма да сбъркам!Междувпрочем,след този мач,той отново беше "отличен" от "коуч Мадански"!На кое отгоре...