Мадански към К.Стоянов:България няма нужда от теб
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Мадански към К.Стоянов:България няма нужда от теб
смешници разбирачи друго няма да кажа 

A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!
Аз съм от ЦСКА, но това момче няма място в любимия ми отбор, поне във формата в която се намира.Радуканов трябва да го сложи малко да потърка пейката , за да разбере че няможе да получава даром мястото си на терена.Как са го взели в националния в това състояние-да отговаря треньора.Не го защитавам, но ми е странен неговия заместник-Милиев, след уникалния му мач с Лудогорец-да извикаш това момче в националния, трябва да си сляп.
jobnia написа:Аз съм от ЦСКА, но това момче няма място в любимия ми отбор, поне във формата в която се намира.Радуканов трябва да го сложи малко да потърка пейката , за да разбере че няможе да получава даром мястото си на терена.Как са го взели в националния в това състояние-да отговаря треньора.Не го защитавам, но ми е странен неговия заместник-Милиев, след уникалния му мач с Лудогорец-да извикаш това момче в националния, трябва да си сляп.
Тук Мадански постъпва много добре ( Психологически) Защото докато Матеус беше треньор и викаше ЦСКА-ри , синята общественост мърмореше. Сега един вид гони ЦСКАр за да извика левскар - и виж мненията само в този форум.
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Иван Иванов,К.Стоянов,Ап. Попов, Милиев, Иво Иванов , Т.Дяков , Г.Терзиев , Ал.Александров, Д.Златков са абсолютни ментета това не може да са централни защитници за който и да е нац. отбор !!!!!
Тунчев, В.Илиев и Караславов трябва да са 3-та централни за съжеление не са първа младост но гореизброените са ментета .
Тунчев, В.Илиев и Караславов трябва да са 3-та централни за съжеление не са първа младост но гореизброените са ментета .
- Red Warrior
- Контакти:
Човека направи един слаб мач и го отписахте. Ние българите наистина сме хора на крайностите! Или е най-великият, или най-слабият. Какво ще кажете за Гаджев? Тоя след като играеше ганкиното срещу Швейцария продължава да се налага и сега.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
flo написа:Де да беше само тояОт националния трябва се разкарат всички некадърници :Ив.Иванов,всички лапета на Ловеч.Други играчи с качества ще ги разкарват като куфари или дори няма да се викат ,щото има млади и перспективни момчета с по пет мача в "къщичката за пиленца" и ще са млади и перспективни, докато не ги шитнат в "Газиантеп" или "Ордунюспор".Божинов също, щото явно и на него трябва да му съживяваме кариерата.А, да -да не забравим ключовия от Ключ и Галчев,щото иначе ще им рухне крехката психика.Това отдавна не е отбор, а бардак и като така не заслужава ама грам внимание.Направо да ходят да си домакинстват в Ловеч при платените фенове и толкова.
Не вярвах ,че ще го кажа ,ама Тунчев и Илиев не трябва да се пипат като централна двойка защитници.
Много си прав, но забрави да споменеш, че в националният имат място само ПОДУЕНЦИ

Кажи ми вечно хленчещото момченце Гаджев и Милиев с какво заслужиха да са в националният?????????????
Абе, разбирачите от подуене да не дават акъл, гледайте си в ваша паница, никога няма да се оправим всеки дава акъл на другия, смешна работа
Трети защитник на ЦСКА се контузи и напусна принудително лагера на националния отбор по футбол. Костадин Стоянов е с разтежение, и бе освободен от селекционера Михаил Мадански да се възстановява у дома от физическото и психическо натоварване.
Че, Стоянов е слаб си е така, но поне не пишете глупости, че е изгонен
Че, Стоянов е слаб си е така, но поне не пишете глупости, че е изгонен
- teksas_CSKA
- Контакти:
Аз,ще кажа само толкова!Слабата защита идва от слаба халфова линия!!!!!!!!!!!!!Халфовете са най-важната част на отбора,те защитават те правят играта на отбора!!Слаби по-средата слаби на всякаде!!!!!!Всеки Български отбор страда от това до един ,няма разиграващи халфове.Затова все по-вече чужденци са на тези постове,а от там страда и национала!!!!!!!!!!!!!Няма го Бълъков!!!
- CS -KA -KA
ТО не само този няма място в националния отбор какво да кажем за смешковци като бандаловски,Иван Иванов и Манолев ,тези освен да ходят по кръчми и да играят четворка белот за други игри наистина не стават
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4