Квалификации за юноши до 17г. в Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Квалификации за юноши до 17г. в Пловдив
Дано двубоя премине при феърплей и да победят младите ни надежди, също така дано пловдивската публика още веднъж се покажат като големи българи и да няма деления на мачовете 

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
urkoto написа:Дано двубоя премине при феърплей и да победят младите ни надежди, също така дано пловдивската публика още веднъж се покажат като големи българи и да няма деления на мачовете
двубоите ни ще са общо 3 -Ейре,Русия и Босна и Херцеговина,така че освен мача в събота ,момчетата ще имат нужда от подкрепа и в другите 2 мача ,които ще са на стадион ,,Хр.Ботев''!Впрочем първият от тях е след малко повече от 2 часа,така че който има възможност да отива на Колежа!
нищо изненадващо
сборният отбор на Етрополе и литекс падна, ама чак пък 1:4...вече е прекалено. Ето ви двете работещи школи, дето ми ги вдигате как ссе работело правилно. Техният сборен отбор се насра!
впрочем, който след и юношите знае миналата година с набор 1992 кво стана...същият треньор, също сборен състав Литекс-Етрополе...И тогава дори игра Георги Миланов, който беше пълна дупка срещу Сърбия и ни омазаха 3:0 с десет души. А стилянката петров вчера ми вика: такъв халф не сте виждали в българия, хахахаха
и великият вратар на Нотингам - то не бяха стоичковски дитирамби. а куците ирландци откъдето я ритнат - вътре
къде е Янко Ангелов питам? Защо не извикате Даниел Васев от Славия, защо Гамаков не е титуляр? падайте да ви еба майката мафионтска, като сте такива говна
сборният отбор на Етрополе и литекс падна, ама чак пък 1:4...вече е прекалено. Ето ви двете работещи школи, дето ми ги вдигате как ссе работело правилно. Техният сборен отбор се насра!
впрочем, който след и юношите знае миналата година с набор 1992 кво стана...същият треньор, също сборен състав Литекс-Етрополе...И тогава дори игра Георги Миланов, който беше пълна дупка срещу Сърбия и ни омазаха 3:0 с десет души. А стилянката петров вчера ми вика: такъв халф не сте виждали в българия, хахахаха
и великият вратар на Нотингам - то не бяха стоичковски дитирамби. а куците ирландци откъдето я ритнат - вътре
къде е Янко Ангелов питам? Защо не извикате Даниел Васев от Славия, защо Гамаков не е титуляр? падайте да ви еба майката мафионтска, като сте такива говна