Боби Михайлов: Няма да бъде продължен договорът на Матеус
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- kola_di_rienzo
- Контакти:
Re: Боби Михайлов: Няма да бъде продължен договорът на Матеус
Сега ако може Боби да повтори упражнението със самия себе си - цена няма да има.
И господ от свода, през гъстия дим,
гледаше на всичко тих, невъзмутим!...
гледаше на всичко тих, невъзмутим!...
- blue avalanche
- Контакти:
Тука е момента,в който се казва:"Аз казах ли ви..." 

Браво! Супер! Най-накрая мрънкащият германец, известен в България повече с жените си, го уволниха....
Айде сега най-накрая да се даде време на някой тренер и да видим дали пък няма да ни огрее 

Пичове явно повечето от вас не са чели цялата статия за уволнението.
Там нашата любима перука към края казва, че щели сме с оглед на групата за предстоящото световно сега 2 години да обиграваме отбора и 2016 ще атакуваме европейската титла
.
Демек в превод на български ни казва сега ще си сложим един наш човек на поста който 2 години ще прави това което му се казва, а вие ще го търпите, после за следващото европейско ще участват 24 отбора демек половин Европа и с малко повечко късмет можем да додрапаме до участие на финалите, а там ще ни разпорят задниците защото в отбора ще сме си наредили родата до девето коляно.
Там нашата любима перука към края казва, че щели сме с оглед на групата за предстоящото световно сега 2 години да обиграваме отбора и 2016 ще атакуваме европейската титла

Демек в превод на български ни казва сега ще си сложим един наш човек на поста който 2 години ще прави това което му се казва, а вие ще го търпите, после за следващото европейско ще участват 24 отбора демек половин Европа и с малко повечко късмет можем да додрапаме до участие на финалите, а там ще ни разпорят задниците защото в отбора ще сме си наредили родата до девето коляно.
Е,оти ги ручахме жабетата?Оревахме света,че само чужденец ще ни оправи и ей го,на,в целия му блясък и великолепие-оправи ни!От премиера в Бояна до бай Спиро в Долно Потуранци не остана човек,който да си не начеса езика по тази тема,а Боби по пилатовски си изми ръцете и хайде Мишо на пангара,пък било то и за два мача.Хубаво,съгласен съм,но след това какво?Такова дебелоочие от БФС не очаквах.Дано Мадански успее поне малко да ми върне онази тръпка при мач на националния.
“I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book.”
― Groucho Marx
― Groucho Marx
Ха каква тръпка бе пич този мадански не е никакъв тренер откакто е поел младежите само срамни загуби редим, че сега му дават и батковците та съвсем да се оакаме.
Колкото до Матеус хода на Перуката беше много хитър взе чужденец който не е постигнал нищо и навсякъде е напускал след големи скандали и разправии.Беше ясно в самото начало, че нищо няма да стане и ще се провали с гръм и трясък след което ще почнат пак да слагат удобни на перуката и кликата около него тренерчета все наши момчета и сигурни хора.
Най лошото е, че народа и прост и наивен и по голямата част се вързаха на номера и сега ревът срещу германеца и искат пак българин начело на отбора, а реално погледнато германеца не е виновен той толкова си може и толкова му е акъла, ама Перуката го знаеше и умишлено съботира тези квалификации в които с един добър специалист начело на отбора спокойно щяхме да завършим 2-ри
Колкото до Матеус хода на Перуката беше много хитър взе чужденец който не е постигнал нищо и навсякъде е напускал след големи скандали и разправии.Беше ясно в самото начало, че нищо няма да стане и ще се провали с гръм и трясък след което ще почнат пак да слагат удобни на перуката и кликата около него тренерчета все наши момчета и сигурни хора.
Най лошото е, че народа и прост и наивен и по голямата част се вързаха на номера и сега ревът срещу германеца и искат пак българин начело на отбора, а реално погледнато германеца не е виновен той толкова си може и толкова му е акъла, ама Перуката го знаеше и умишлено съботира тези квалификации в които с един добър специалист начело на отбора спокойно щяхме да завършим 2-ри
Айде пак ... старата песен на нов глас
Заключенията в случая са няколко:
1) Боби Михайлов за пореден път се показа като "мъж на място", който си "държи на мъжката дума и отстоява позиция".
2) Българските футболисти за пореден път доказаха, че никой не може да им налага ред и дисциплина.
3) На важен треньорски пост (макар и временно) застава послушен бездушко.
4) Пак не се вижда светлина в тунела, което за мен лично е най-тъжно в цялата картинка.
5) Едва ли в близко бъдеще чуждестранен специалист ще си помисли и за секунда да дойде да работи в България.
6) Дори и желанието на народа за Пенев начело на България да се сбъдне, не ми се мисли как ще разкъсат човека при първото викане на играч от Литекс за сметка на такъв от Левски и ЦСКа.
Поредна грозна, гадна и гнусна вечер за родния футбол

1) Боби Михайлов за пореден път се показа като "мъж на място", който си "държи на мъжката дума и отстоява позиция".
2) Българските футболисти за пореден път доказаха, че никой не може да им налага ред и дисциплина.
3) На важен треньорски пост (макар и временно) застава послушен бездушко.
4) Пак не се вижда светлина в тунела, което за мен лично е най-тъжно в цялата картинка.
5) Едва ли в близко бъдеще чуждестранен специалист ще си помисли и за секунда да дойде да работи в България.
6) Дори и желанието на народа за Пенев начело на България да се сбъдне, не ми се мисли как ще разкъсат човека при първото викане на играч от Литекс за сметка на такъв от Левски и ЦСКа.
Поредна грозна, гадна и гнусна вечер за родния футбол

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
- Контакти:
Аз пък мисля, че лично Хер Матеус си би сам шута от нашия национален отбор. Явно му беше омръзнало да му редят състава. Не знам кое е довело до това мнение на немския "специалист". Но той демостративно загуби последните няколко мача, визирам мачовете с Беларус, Англия и Швейцария. Защото аз поне не видях никаква организация на играта, всички играеха така сякаш сега започват да играят футбол като някакви аматьори. Може би най-трудния мач му беше срещу Швейцария, защото тогава ясно си личеше, че двамата Петровци бяха ядосани и не искат да стават за смях пред целия свят. Тогава хер Матеус изкара Мартин Петров за да не би случайно нашите да вземат да бият. Но въпреки всичко това Нашите управници на футбола обидиха Мартин и възнаградиха Матеус с удължаване на договора. Тогава Немеца започна да изнася истината в Чужбина за некърданоста на нашите футболисти като сигурно е заплашил нашия изпълком, че ще разкрие и още неща от кухнята на отбора. И така Боби Михайлов беше принуден да го уволни, защото вече никога нямаше да може да продаде който и да е от нашите "футболисти".
П.П. Надявам се това да не е истината и че с Мадански нещата ще се променят. И едно пожелание към Боби, ако си мъж спри тези глупости и остави един треньор да си върши работата както трябва, без да му се бъркате в работата, защото дори и Матеус да си мълчи вече западните, а не само те страни, няма да погледнат наш играч повече. Дори и да е като Христо Стоичков или Димитър Бербатов.
П.П. Надявам се това да не е истината и че с Мадански нещата ще се променят. И едно пожелание към Боби, ако си мъж спри тези глупости и остави един треньор да си върши работата както трябва, без да му се бъркате в работата, защото дори и Матеус да си мълчи вече западните, а не само те страни, няма да погледнат наш играч повече. Дори и да е като Христо Стоичков или Димитър Бербатов.
Или аз съм новият Нострадамус или тия от БФС мислят, че целия народ яде доматите с колците. Ето го мнението ми от 23 Септември 2010 за Матеус и назначаването му и какво се случва след него.
http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?p=1411063#p1411063
Дори и думите на Гигов от тая сутрин познах. Явно само не съм видял добре лицето във видението ми. Сложил съм ги в устата на Михайлов. И сега послушкото Мадански ще нарежда играчите както му кажат.
Мир на праха на българския футбол. Бавно и мъчително загива под ръководството на големите "разбирачи" Михайлов, Лечков и компания.
stannn написа:Не ми се вярва да се върне. Аз го подкрепям ако реши така. Просто проблема не е в треньора, а в тия които са над него. Назначаването на Матеус не е нищо друго освен едно отбиване на номера. Всички искаха чужд треньор и Михайлов и компания решиха да угодят. Дано не изляза лош пророк, но след като и Матеус се издъни очаквам да излезе Михайлов и да каже: Ами пробвахме. Видя се, че и чужденец не се справя. И следва назначаването на поредния послушко който няма да има против да му се нарежда състава. Просто Матеус е като Любо Пенев и Стоичков. Може да е бил добър футболист, но за треньор на национален отбор все още не е готов. А можеше да се вземе човек с опит.
http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?p=1411063#p1411063
Дори и думите на Гигов от тая сутрин познах. Явно само не съм видял добре лицето във видението ми. Сложил съм ги в устата на Михайлов. И сега послушкото Мадански ще нарежда играчите както му кажат.
Мир на праха на българския футбол. Бавно и мъчително загива под ръководството на големите "разбирачи" Михайлов, Лечков и компания.
[center]
[/center]

stannn написа:Мир на праха на българския футбол. Бавно и мъчително загива под ръководството на големите "разбирачи" Михайлов, Лечков и компания.
Прав си друже, прав си!
Дреме му на гъза на Матеус