типичен пример, колко е затъпяло обществото ни през последните години!
вместо да използва главата си и да тегли майната на тая глупост, тоя пичага е използван като буфер за да разпространи тая глупост в един по свестен спортен форум!
в момента автора на темата ми мяза на истински Дюрекс, ама използван!
Сензационно!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Сензационно!
И все пак ако помните съдийството на мача с Италия,200 % дузпа,която не ни дадоха тогава.Възможно е да са ни спряли защото хората са платили да гледат финал Италия - Бразилия.
Единствения начин това да е станало е, ако на входовете на стадиона е имало машини, които промиват мозъците на хората и те си мислят, че мачът е завършил с победа на Италия и след това на Бразилия. За хората пред телевизора да е пуснат мач между Бразилия и Италия, които се е играл след световното.
Иначе реално е можело да стане, но FIFA и UEFA се доказват за пореден път като място, в което корупцията е редовна практика. Например освен мача на българите с италианците, мача на Челси с Барса.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
тук, или всички сте набор 2000 г. или българите съвсем са оглупяли - повече от стадо овце на тучни поляни.
ПРЕСТАНЕТЕ ДА ВЯРВАТЕ НА МЪЖЕ В ЧЕРНО, СПИЛБЪРГ, ЛУКАС и т.н. - това е просто кино. Има малка разлика с действителния живот!!!
ПРЕСТАНЕТЕ ДА ВЯРВАТЕ НА МЪЖЕ В ЧЕРНО, СПИЛБЪРГ, ЛУКАС и т.н. - това е просто кино. Има малка разлика с действителния живот!!!

АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
много сте зле :Д човекът се лигави, вие веднага почвате или да го нареждате или да се чудите кой по дяволите е завъртял тая конспирация и как :Д
Sagittarius написа:България беше Световен шампион в нашите сърца и толкова.Ние наистина щяхме да сме 1-ви и със златни медали и Купата в ръце....ако не беше онази френска блудница Жоел Киню,който без никакво съмнение изпълни поръчка на полуфинала с Италия където престъпно ни закопа.Ние надиграхме талянците,но беше решено финала да е между Скуадрата и Селесао.Впрочем,аз съм на мнение,че онази Бразилия не беше изобщо толкова голяма сила и Ромарио и Бебето никога не са били от класата примерно на Робиньо сега,да не говорим пък за Феномена Роналдо.В халфовата линия бяха по-зле от нас с изключение на Дунга,но и той е далеч от класата примерно на Жилберто Силва сега,а да сравняваме Кака с Мазиньо и Роналдиньо с Раи...хехехехе,смешно е.Кафу беше тогава в златните си години,но щяхме да се справим с пробивите му,всъщност най-голямото им оръжие беше феноменалния Тафарел на вратата им.Но....сигурен съм,убеден съм,че ако ни беше позволено да излезем на онзи Финал на Роуз Боул в Лос Анжелес щяхме така да ошамарим Бразилия,че ФИФА щеше действително да е на ръба на фалита.Жалко....можеше,онази Бразилия я пращахме с ритници обратно в Рио де Жанейро,така поне мисля аз,за вас не знам.За мене винаги ще си останем шампиони,САЩ 94 вдигна духа на българина,бяхме победители и имахме голям отбор какъвто едва ли повече ще имаме някога
хахах човек (: моля те - Робиньо по-добър от Ромарио оооукей :Д хаха, иначе за другите не знам, ама и Жилберто Силва е един играч .. :Д ако съдиш по това, че не са играли в отбори като Реал, Манчестър Юнайтед и т.н. просто стратегиите на привличане на футболисти не са били акто сега - много аржентицни и бразилци навсякъде (:
Lyubooo написа:типичен пример, колко е затъпяло обществото ни през последните години!
вместо да използва главата си и да тегли майната на тая глупост, тоя пичага е използван като буфер за да разпространи тая глупост в един по свестен спортен форум!
в момента автора на темата ми мяза на истински Дюрекс, ама използван!
ДОбре бе пич! Тук половината теми които се пускат не са истина но се коментират нали