Сензационно!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Сензационно!
Просто я пуснах тая тема вски да си искаже мнението да не мислиш че много вярвам на тея глупости
- puhisamolevski
- Контакти:
Хахаха....добре е да се посмеем
Между другото аз съм роден януари 1991 г., може би единственото нещо, което си спомням от когато съм бил на 3 годинки е гола на Лечков срещу Германия...кат бех малък му виках Лещов. Много се съмнявам едниственият ми спомен от далечното ми детство да е бил лъжа
По тази логика ФИФА не трябваше да позволи на Стяуа да вдига КЕШ 86-та ли коя година беше...
Малшанс си беше тогава за наште, но въпреки всичко - невероятно постижение....аз си имам надежди, че скоро пак ще се случи

Между другото аз съм роден януари 1991 г., може би единственото нещо, което си спомням от когато съм бил на 3 годинки е гола на Лечков срещу Германия...кат бех малък му виках Лещов. Много се съмнявам едниственият ми спомен от далечното ми детство да е бил лъжа

По тази логика ФИФА не трябваше да позволи на Стяуа да вдига КЕШ 86-та ли коя година беше...
Малшанс си беше тогава за наште, но въпреки всичко - невероятно постижение....аз си имам надежди, че скоро пак ще се случи

ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
- stefan_bg2
- Контакти:
Какво искаш да кажеш с това, че и аз не разбира нещо- че наште са били Италия и Бразилия и са стана ли шампиони, а Фифа го е укрила по медиите и т.н....хммм .Хубаво е, че я пускаш тази тема да се посмеем. Ако беше така незнам фуболист като Стоичков с този характер как щеше да скрие.......малко ми е объркано 

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
-
- Контакти:
durex написа:Невероятна, умпомрачителна сензация.Българският национален отбор по футбол е бил световен шампион по футбол 1994 година в USA...нашите били отнесли първо Италия с 1-0 след това и Бразилия със същия резултат.Това е най голямата конспирация извършвана в историята на футбола...,,договор за над 15 милярда долара бил подписан за укриване и потулване...ФИФА не е могла да понесе загубите от нат 100 милярда долара от реклами...целия този фарs бил разигран в преградията на Пентагона предаде SNN - BBC...
Не вярвам много,но пък ако се окаже истина...

stefan_bg2 написа:Какво искаш да кажеш с това, че и аз не разбира нещо- че наште са били Италия и Бразилия и са стана ли шампиони, а Фифа го е укрила по медиите и т.н....хммм .Хубаво е, че я пускаш тази тема да се посмеем. Ако беше така незнам фуболист като Стоичков с този характер как щеше да скрие.......малко ми е объркано
Дори и да има 1% истина в това нещо няма и да се очудя чесно да ти кажа...навсякъде ни прецакват...
pak_ li _ti написа:durex написа:Невероятна, умпомрачителна сензация.Българският национален отбор по футбол е бил световен шампион по футбол 1994 година в USA...нашите били отнесли първо Италия с 1-0 след това и Бразилия със същия резултат.Това е най голямата конспирация извършвана в историята на футбола...,,договор за над 15 милярда долара бил подписан за укриване и потулване...ФИФА не е могла да понесе загубите от нат 100 милярда долара от реклами...целия този фарs бил разигран в преградията на Пентагона предаде SNN - BBC...
Не вярвам много,но пък ако се окаже истина...
Имаше два мача на МАРС ,но непомня ние ли играхме или някой друг.За 15 години се губят спомени
Остроумен си...
- stefan_bg2
- Контакти:
Ами така е , но това е доста голям форум (Световното) кой знае......айде лека от мене.
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
- puhisamolevski
- Контакти:
durex написа:stefan_bg2 написа:Какво искаш да кажеш с това, че и аз не разбира нещо- че наште са били Италия и Бразилия и са стана ли шампиони, а Фифа го е укрила по медиите и т.н....хммм .Хубаво е, че я пускаш тази тема да се посмеем. Ако беше така незнам фуболист като Стоичков с този характер как щеше да скрие.......малко ми е объркано
Дори и да има 1% истина в това нещо няма и да се очудя чесно да ти кажа...навсякъде ни прецакват...
Абе те че ни цакат ни цакат, ама чак толкова....тва вече си е откъс от научнофантастичен роман...Гърция как взеха европейското според тебе...Фифа що не понесе толкова много загуби от реклами и т.н.?

ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Стига писахте глупости, каквото имате да каже по-темата кажете, ако няма замълчете си просто.
Аз съм абсолютно уверен, че е истина!!! Само че в някоя паралелна вселена.
Земете и мислете малко преди да вярвате на глупости. Нали мача сте го гледали на живо по телевизията в час, който е бил известен от много преди това. Или са имали техника тогава да манипулират живото предаване и от над 100000 човека били по стадионите никой не е пропял досега?
Земете и мислете малко преди да вярвате на глупости. Нали мача сте го гледали на живо по телевизията в час, който е бил известен от много преди това. Или са имали техника тогава да манипулират живото предаване и от над 100000 човека били по стадионите никой не е пропял досега?