Сензационно!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Сензационно!

Мнениеот durex » 22 юни 2009 00:23

Просто я пуснах тая тема вски да си искаже мнението да не мислиш че много вярвам на тея глупости

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 22 юни 2009 00:27

Хахаха....добре е да се посмеем ;)

Между другото аз съм роден януари 1991 г., може би единственото нещо, което си спомням от когато съм бил на 3 годинки е гола на Лечков срещу Германия...кат бех малък му виках Лещов. Много се съмнявам едниственият ми спомен от далечното ми детство да е бил лъжа :cry:

По тази логика ФИФА не трябваше да позволи на Стяуа да вдига КЕШ 86-та ли коя година беше...

Малшанс си беше тогава за наште, но въпреки всичко - невероятно постижение....аз си имам надежди, че скоро пак ще се случи :)
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 22 юни 2009 00:29

Какво искаш да кажеш с това, че и аз не разбира нещо- че наште са били Италия и Бразилия и са стана ли шампиони, а Фифа го е укрила по медиите и т.н....хммм .Хубаво е, че я пускаш тази тема да се посмеем. Ако беше така незнам фуболист като Стоичков с този характер как щеше да скрие.......малко ми е объркано :roll:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

pak_ li _ti
Контакти:

Мнениеот pak_ li _ti » 22 юни 2009 00:30

durex написа:Невероятна, умпомрачителна сензация.Българският национален отбор по футбол е бил световен шампион по футбол 1994 година в USA...нашите били отнесли първо Италия с 1-0 след това и Бразилия със същия резултат.Това е най голямата конспирация извършвана в историята на футбола...,,договор за над 15 милярда долара бил подписан за укриване и потулване...ФИФА не е могла да понесе загубите от нат 100 милярда долара от реклами...целия този фарs бил разигран в преградията на Пентагона предаде SNN - BBC...

Не вярвам много,но пък ако се окаже истина...

:o Имаше два мача на МАРС ,но непомня ние ли играхме или някой друг.За 15 години се губят спомени :lol:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 22 юни 2009 00:32

stefan_bg2 написа:Какво искаш да кажеш с това, че и аз не разбира нещо- че наште са били Италия и Бразилия и са стана ли шампиони, а Фифа го е укрила по медиите и т.н....хммм .Хубаво е, че я пускаш тази тема да се посмеем. Ако беше така незнам фуболист като Стоичков с този характер как щеше да скрие.......малко ми е объркано :roll:

Дори и да има 1% истина в това нещо няма и да се очудя чесно да ти кажа...навсякъде ни прецакват...

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 22 юни 2009 00:34

pak_ li _ti написа:
durex написа:Невероятна, умпомрачителна сензация.Българският национален отбор по футбол е бил световен шампион по футбол 1994 година в USA...нашите били отнесли първо Италия с 1-0 след това и Бразилия със същия резултат.Това е най голямата конспирация извършвана в историята на футбола...,,договор за над 15 милярда долара бил подписан за укриване и потулване...ФИФА не е могла да понесе загубите от нат 100 милярда долара от реклами...целия този фарs бил разигран в преградията на Пентагона предаде SNN - BBC...

Не вярвам много,но пък ако се окаже истина...

:o Имаше два мача на МАРС ,но непомня ние ли играхме или някой друг.За 15 години се губят спомени :lol:

Остроумен си...

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 22 юни 2009 00:35

Ами така е , но това е доста голям форум (Световното) кой знае......айде лека от мене.
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 22 юни 2009 00:37

durex написа:
stefan_bg2 написа:Какво искаш да кажеш с това, че и аз не разбира нещо- че наште са били Италия и Бразилия и са стана ли шампиони, а Фифа го е укрила по медиите и т.н....хммм .Хубаво е, че я пускаш тази тема да се посмеем. Ако беше така незнам фуболист като Стоичков с този характер как щеше да скрие.......малко ми е объркано :roll:

Дори и да има 1% истина в това нещо няма и да се очудя чесно да ти кажа...навсякъде ни прецакват...

Абе те че ни цакат ни цакат, ама чак толкова....тва вече си е откъс от научнофантастичен роман...Гърция как взеха европейското според тебе...Фифа що не понесе толкова много загуби от реклами и т.н.? :geek:
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 22 юни 2009 00:38

Стига писахте глупости, каквото имате да каже по-темата кажете, ако няма замълчете си просто.

govedo
Контакти:

Мнениеот govedo » 22 юни 2009 00:40

Аз съм абсолютно уверен, че е истина!!! Само че в някоя паралелна вселена.
Земете и мислете малко преди да вярвате на глупости. Нали мача сте го гледали на живо по телевизията в час, който е бил известен от много преди това. Или са имали техника тогава да манипулират живото предаване и от над 100000 човека били по стадионите никой не е пропял досега?

Върни се в “Национален отбор”