Тема за Лотар Матеус
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Тема за Лотар Матеус
Който и да е треньор, аз нямам никаква надежда в националния отбор. Повечето футболисти в него са лекета, които само отбиват номера в мачовете за родината. Затова смятам, че е най-добре да се намерят треньори за юношеските национални отбори, които да изградят сериозен манталитет у младите футболисти и да не се срамуваме в бъдеще от представянето на българските "лъвове".
-
rumbata написа:Който и да е треньор, аз нямам никаква надежда в националния отбор. Повечето футболисти в него са лекета, които само отбиват номера в мачовете за родината. Затова смятам, че е най-добре да се намерят треньори за юношеските национални отбори, които да изградят сериозен манталитет у младите футболисти и да не се срамуваме в бъдеще от представянето на българските "лъвове".
Всъщност селекционера си е доста важен !
Казваш, че настоящите национали са лекета ...
Така е, в по-голямата си част отбора от последните квалификации е съставен от именно такива футболисти.
Обаче, ако селекционера подмени едно 90 % от тези, които посрамиха България в няколко квалификационни цикъла ?
Това е пътя според мен ...

- blue avalanche
- Контакти:
Аз като ви разправях за Матеус,вие...Хак да ви е сега!!!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
blue avalanche написа:Аз като ви разправях за Матеус,вие...Хак да ви е сега!!!
Ти нямаш ли си свой личен живот, че само избиваш очевидно огромните си комплекси в различни теми с това "казвах ли ви, хак да ви е"