Матеус: Играчите ми мрънкат, че тренират по два пъти на ден

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mitni4arq
Контакти:

Re: Матеус: Играчите ми мрънкат, че тренират по два пъти на ден

Мнениеот mitni4arq » 17 сеп 2011 22:59

с Матеус без Матеус се същото
Когато парите говорят и прокурора мълчи

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 17 сеп 2011 23:00

Еми те тренират по 2 пъти като са в клубните отбори - 1 път през деня и 1 път вечерта в някой чалга бар :lol: :lol: :lol: А сега им се налага да тренират по 3 пъти и затва им идва в повече :lol:

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 17 сеп 2011 23:11

Те просто искат по 3 тренировки,а Матеус само по 2 прави,за това :lol: В този случай треньора излиза и казва нещата такива каквито са,а има хора които го плюят за нова,защото.... ?Иска ни се да сме като големите,ама не сме и дайте да го осъзнаем,че отиваме на зле

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 18 сеп 2011 00:44

Садист! По две тренировки на ден... горките национали.

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 18 сеп 2011 08:23

Има ли друг треньор в Света, който само да мрънка срещу играчите си? Като не му харесва, да се маха. А кой от началниците би допускал да се изнася постоянно някаква негативна информация в медиите?

А ако наистина има някой който мрънка, да не го вика. Едва ли тези в Холандия, Русия или Германия не знае какво е двуразова тренировка. А и за два дни тренировка какво може да се постигне?

Нямал помощник в България? Ами да пробва той да свърши нещо, а не само да дава интервюта и да гони момите.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 18 сеп 2011 08:40

няма мениджър - в която и да е област - който да критикува служителите си ПУБЛИЧНО.
затова Ментеус не е мениджър. не е и треньор.
той е посмешище.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 18 сеп 2011 09:43

bnborisov написа:Ама тоя ги е карал да тренират по два пъти на ден?!? бати и изрода.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 18 сеп 2011 10:29

Хаха тоя па да не би да повярва, че е ТРЕНЬОР?? ХАХАХАХА
Тоя е една кукла на конци, не знам дали по принуда или доброволно, но е точно това и властта му е горе долу НУЛЕВА. Не казвам, че ако имаше повече власт в отбора, щеше да е по-добре.. Матеус до момента се е издънил НАВСЯКЪДЕ като треньор..

Прав е, че тия са примадони, чалгофони с капризи и никакво желание да играят за България, както и че цялата организация на тема национален отбор е Анархия.
Но не е това начина, с мрънкане... начина е да глобява, наказва, изхвърля от отбора когото трябва.. А ако от БФС го саботират - на негово място щях да им кажа: А БЕ АЗ ТРЕНЬОР ли съм или лукова глава да ви *** П*****а ма*на..

Просто Матеус е никой в тоя отбор, по 1 или друга причина... и няма характера да постави условия.. или да напусне като всеки уважаващ себе си мъж, когото ебават..
И проблема не е в това какво говори той; Дали Матеус говори, дали метача на стадиона, все едно, ефекта е никакъв. Същото важи и за това кой води отбора (води се треньор де).. Сбъркан е не толкова човека за поста, колкото.. системата. Докато тя не се оправи ако искат да викат на поста и Гуардиола заедно със сър Алекс, все едно.. най-много да махнат с ръка и да ни теглят по 1. Както си му е реда.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 19 сеп 2011 13:34

PFC Litex написа:Матеус усети, че столът му стана горещ и почна да се оправдава с това или онова, защото все пак къде другаде ще изкара такава заплата за 2-3 месеца работа през годината

Матеус не е добър треньор,това е ясно. Ама ако наистина е така смятайте кога ще се класираме където и да е. Не по 2,а по 3 пъти трябва да тренират на ден,вместо да ходат по чалготеки.
Само Левски!
You'll never walk alone!

Върни се в “Национален отбор”