защо написа:Мърсисайд, тези сили хич не са скромни, с подобна сила Пенев стигна до полуфинал. Ама нашия национален отбор го водят все такива странни птици, като тия, които си изброил. Пенев стана треньор, когато в началото на 90-те чиновниците в БФС се бяха изпокрили, нямаше президент, а Ларгов (който разбира от футбол) беше и.д. След като се посъвзеха, махнаха Пенев и заредиха Бонев, Херо, Стойчо, Пламен и пр. - мечтата на всеки гей или олигофрен.
aми именно,тук съм съгласен с теб и точно затова тогава бяхме сила,но оттогава много хора се изредиха да ни дърпат футбола надолу,начело с ръководствата на БФС,затова ти казвам,че последните няколко може би 7-8 до 10 години ,не мисля че сме някаква сила.И явно някой има изгода да слага подобни тренъори и да търпи провалите ни година след година,а подобни хора като Милутинович,при положение,че освен Д.Пенев други нямаме,никой не ги търси.И не ми казвай че Коста рика,Китай,САЩ с техния сокър,въпреки че дръпнаха в последно време.. са някаква сила,те ако са,то тогава ние трябва да сме били свеовни шампиони
За вас моряци ний живеем...