Бора Милутинович: Казвате, идвам, поемам България и се класи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Бора Милутинович: Казвате, идвам, поемам България и се класи

Мнениеот W84me » 18 юни 2009 15:11

TheClub написа:
hlucho написа:Може би един от най-добрите селекционери в света! С всичките отбори, които е водил са се класирали на световни първенства,а е и преминавал груповата фаза!

Човек с чувство за хумор! Такъв ни трябва, а не някой, който гледа като ****** всеки път пред камерите... А иначе по думите му би дошъл, евтин е, но не е СИН..

Досега като бяха червени какво стана бе??? Да ти припомня ли кой провали тези квалификации???
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 18 юни 2009 15:14

Мърсисайд, тези сили хич не са скромни, с подобна сила Пенев стигна до полуфинал. Ама нашия национален отбор го водят все такива странни птици, като тия, които си изброил. Пенев стана треньор, когато в началото на 90-те чиновниците в БФС се бяха изпокрили, нямаше президент, а Ларгов (който разбира от футбол) беше и.д. След като се посъвзеха, махнаха Пенев и заредиха Бонев, Херо, Стойчо, Пламен и пр. - мечтата на всеки гей или олигофрен.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 18 юни 2009 15:29

защо написа:Мърсисайд, тези сили хич не са скромни, с подобна сила Пенев стигна до полуфинал. Ама нашия национален отбор го водят все такива странни птици, като тия, които си изброил. Пенев стана треньор, когато в началото на 90-те чиновниците в БФС се бяха изпокрили, нямаше президент, а Ларгов (който разбира от футбол) беше и.д. След като се посъвзеха, махнаха Пенев и заредиха Бонев, Херо, Стойчо, Пламен и пр. - мечтата на всеки гей или олигофрен.

aми именно,тук съм съгласен с теб и точно затова тогава бяхме сила,но оттогава много хора се изредиха да ни дърпат футбола надолу,начело с ръководствата на БФС,затова ти казвам,че последните няколко може би 7-8 до 10 години ,не мисля че сме някаква сила.И явно някой има изгода да слага подобни тренъори и да търпи провалите ни година след година,а подобни хора като Милутинович,при положение,че освен Д.Пенев други нямаме,никой не ги търси.И не ми казвай че Коста рика,Китай,САЩ с техния сокър,въпреки че дръпнаха в последно време.. са някаква сила,те ако са,то тогава ние трябва да сме били свеовни шампиони
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 18 юни 2009 15:50

Китай ги биеха като маче от дирек 2002-ра, но САЩ са добър отбор, а и през 94-та бяха домакини, така че имаше и съдийска помощ, Коста Рика също играят добър футбол, само че тук не са много познати, технични са, но някакви дребни и глупави, сигурно породата им е такава :) . Абе то и аз не знам много-много какво е правил Бора по такива странни места, може и да е по-добър треньор, отколкото ми се струва.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 18 юни 2009 19:14

Харесвам много Бора Милутинович.Помня го от СП 86 в Мексико,тогава ФРГ ги би с дузпи на 1/4 финала.После класира костариканците на СП1990,САЩ имаха приличен тим при Бора,за Нигерия е ясно и с тях излезе от групата,но върха беше да класира Китай на СП.Изобщо КЛАСА отвсякъде.Ако дойде добре,но нашите умници от БФС,няма да го поканят никога.Моето скромно мнение, е това че Бора би бил идеален за нас.
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”