Eдин гол САМО викаш?Да не би да е малко,я ми кажи кой от нашите може да се похвали че е вкарал на 1/4 финал на световно?Не коментирам клубната му кариера,но за националния винаги е давал 100 % от себе си и няма как хора като Янков,Сърмов или Благо Георгиев и на малкия му пръст да стъпят..Пак казвам,може да е всякакъв,но на терена беше истински мъж,за разлика от много от сегашните герои в Син Сити или Найт Флайт![/quote]
N 8...Hr.Stoichkov[/quote]
Още един който си е създал правото да критикува,когато някой не се е представил добре в националния отбор.
Станислав Манолев разкри: Има връзкари в националния отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Станислав Манолев разкри: Има връзкари в националния отбор
Първо трябва да кажа съм привърженик на дисциплината и на респекта към указанията на шефовете и ВСЕКИ КОЙТО СИ ПОЗВОЛИ ДА НЕ СЕ СЪОБРАЗИ С ТРЕНЬОРСКО РЕШЕНИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ САНКЦИОНИРАН. Това важи и за Манолев. Но ключовото в написаното с главни букви е ВСЕКИ.
Защото се получава така, че някои са по-виновни от други и опират пешкира въпреки еднаквото провинение
Защото по някаква случайност се назовават имена, които не са удобни на ръководството в момента
А онтосно казаното от Станислав - абсолютно съм съгласен с него. Едни футболисти са любимците на босовете, други са чел
рните офци. Но хем на шефовете не им стиска да ги назоват публично, хем ги правят за резил пред така или иначе агресивното към футболистите в момента общество. След като са касата с бира отива при Манолев, кой още е пил с него?
Струва ми се, че от седмица насам футболът почва да поизбистря утайката си. Бербатов каза "А" и "Б", Манолев продължи с "В", най-вероятно ще има още момчета, които ще продължат азбуката. И ще поразплетат пасианса. ТОВА ЩЕ Е ДОБРО ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ
Защото се получава така, че някои са по-виновни от други и опират пешкира въпреки еднаквото провинение
Защото по някаква случайност се назовават имена, които не са удобни на ръководството в момента
А онтосно казаното от Станислав - абсолютно съм съгласен с него. Едни футболисти са любимците на босовете, други са чел
рните офци. Но хем на шефовете не им стиска да ги назоват публично, хем ги правят за резил пред така или иначе агресивното към футболистите в момента общество. След като са касата с бира отива при Манолев, кой още е пил с него?
Струва ми се, че от седмица насам футболът почва да поизбистря утайката си. Бербатов каза "А" и "Б", Манолев продължи с "В", най-вероятно ще има още момчета, които ще продължат азбуката. И ще поразплетат пасианса. ТОВА ЩЕ Е ДОБРО ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Разбирам, защо левскарите плюят против Бербатов. Те нямат един играч, който да му носи топките преди мач. Бандаловси може да не ювелир, но Живко Миланов е доказана дупка и го показа срещу Швейцария. Ако този двубой не беше подарък от Михайлов, към зет му здраве му кажи. Какво място имаше Сърмов в отбора, кой го е гледал в Турция. Та той не играе дори в Б група. Гаджев въпреки грешката за втория гол е с класи над зетя. Отделно не виждам мястото на Райков. Дупки ли запълва или просто някой трябва да го види в Европа. Така не става и отбора страда. Макар да съм от ЦСКА не смятам, че Маркиньос има място в национала. Да не говориме за Генков, който е избран пред Рангелов и Макриев. На, какво основоние кажете ми? Защо бе разкарван Сашо Тунчев, като беше сигурно, че няма да играе и една секунда. Манолев има право да се сърди, защото е единствения футболист играещ в отбор от първите пет първенства в Европа. Как се задрасква такъв играч ако не е преднамерено или заместникът му чака трансфер. Делев може да не е във върхова форма, но съх хъса и бързината си можеше да помогне на отбора от Благо. Изобщо имам чувството, че Матеус е решил да изкара пари от машинации с разни комисионери.
Лечков,Боби , Наско, Е.Костадинов, да те бяха 4-ти на световно като играчи , сега като шефове в момента са 54-ти и скоро очаквам да станат 104 -ти !!!
Това е мнението ми за твърдението колко е дал Лечков !!!
Дал е като играч , провалил се е като шеф или само футболистите са виновни ?
Това е мнението ми за твърдението колко е дал Лечков !!!
Дал е като играч , провалил се е като шеф или само футболистите са виновни ?
Аз съм последния човек,който ще защитава Лечков,но в случая го правя,той не играе на терена.Не мога да си кривя душата,винаги се е раздавал за националния и заедно с другите момчета ни донесоха радост,която няма как да видим от сегашните звезди.Заради гола му срещу Германия ще го уважавам цял живот.А сега какво става,не стига че идват да отбиват номера в националния,демонстративно ще ми пият в хотела преди мача,ами и разсърдени после..После декларации вече ще пускат,не че са ги писали те,сигурно не могат и да я прочетата гладко,но както и да е.Днес бяха пуснали една тема с анкета,дали познаваме българския футбол днес,решете я.
redpride написа:Разбирам, защо левскарите плюят против Бербатов. Те нямат един играч, който да му носи топките преди мач. Бандаловси може да не ювелир, но Живко Миланов е доказана дупка и го показа срещу Швейцария. Ако този двубой не беше подарък от Михайлов, към зет му здраве му кажи. Какво място имаше Сърмов в отбора, кой го е гледал в Турция. Та той не играе дори в Б група. Гаджев въпреки грешката за втория гол е с класи над зетя. Отделно не виждам мястото на Райков. Дупки ли запълва или просто някой трябва да го види в Европа. Така не става и отбора страда. Макар да съм от ЦСКА не смятам, че Маркиньос има място в национала. Да не говориме за Генков, който е избран пред Рангелов и Макриев. На, какво основоние кажете ми? Защо бе разкарван Сашо Тунчев, като беше сигурно, че няма да играе и една секунда. Манолев има право да се сърди, защото е единствения футболист играещ в отбор от първите пет първенства в Европа. Как се задрасква такъв играч ако не е преднамерено или заместникът му чака трансфер. Делев може да не е във върхова форма, но съх хъса и бързината си можеше да помогне на отбора от Благо. Изобщо имам чувството, че Матеус е решил да изкара пари от машинации с разни комисионери.
Малкия я се спри бре кой плюе по Бербатов я кажи или ви е хванала деменцията вас червените душички които след мача с Левски го обявихте за най -големия некадърник а сега бил велик по жалки двуличници и наглеци от вас няма.