Изненадващо уволниха Златко Кранчар
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Изненадващо уволниха Златко Кранчар
Ето...дойде и нашият шанс да го привлечем . Като гледам работата му дава резултат ! Жалко че все пак закъсняхме , можеше бартер за хер Матеус 

Re: Изненадващо уволниха Златко Кранчар
за тоя тренер се сетих още като се умуваше дали да назначим Матеус, Поганец или Венеибълс или Любко... За мен това беше правилния избор! После кажете , че няма кои да застане начело. Тоя данеби да иска толко много пари ? НЕ. Има ли опит? КАТЕГОРИЧНО ДА ! И се пак ние ще оставим подутия от уиски Матюс....

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
- benquick
- Контакти:
Перуката да не се чеше,а направо да взима Кранчар и да бие шута на Матеус 

vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си

И като дойде Кранчар, и като започнат едни победи ... Това Англия, Бразилия, Испания ...наред ще ги мачкаме !

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
marmi52 написа::lol:
И като дойде Кранчар, и като започнат едни победи ... Това Англия, Бразилия, Испания ...наред ще ги мачкаме !

marmi52 написа::lol:
Може великодушно да пуснем един равен като гости на Германия. Ама само толкова. Всичко друго под ножа...
- Уейн Рууни
- Контакти:
Стига с тези чужди треньори! По-добре Радуканов, или друг свестен българин (разбира се, Гонзо не попада там
) И Кранчар и Манчар, как ще се справят, като националите играят за пари ?

[center]Левски, Милан
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
И това след една загуба. Нас ни бият като даули, обаче всичко е наред с треньора и методите му на работа. Вече е пределно ясно, че или Матеус не е за българския национален отбор, или българския национален отбор не е за Матеус.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
Уейн Рууни написа:Стига с тези чужди треньори! По-добре Радуканов, или друг свестен българин (разбира се, Гонзо не попада там) И Кранчар и Манчар, как ще се справят, като националите играят за пари ?
Радуканов свестен

-
- Контакти:
Ясен Петров ни е човека. Европейските мачове са му специалитет, бие наред като домакин 

Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този?