Здравейте фенове на националният отбор.
Миналата седмица гледах мача на младежите до 21г срещу Холандия и нашите играха много прилично. Имаха шанс да победят Холандия която всички знаем как работят с младите футболисти. Срещу Шотландия пак са играли добре.
ПРЕДЛАГАМ КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ДА ПОДКРЕПИМ МЛАДЕЖИТЕ НА МАЧОВЕТЕ ИМ, А НА БАТКОВЦИТЕ ИМ ТОТАЛЕН БОЙКОТ (САМО ТЕХНИТЕ РОДНИНИ НА СТАДИОНА). И ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА НЕ ГИ ОТРАЗЯВАТ ВЪОПЩЕ.
НЕКА МЛАДЕЖИТЕ ДА ИГРАЯТ В ПЛОВДИВ ИЛИ СТАРА ЗАГОРА И СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ЩЕ СЪБЕРАТ ПОВЕЧЕ ХОРА ОТ КОЛКОТО В ЛОВЕЧ. ДА ПОДКРЕПИМ ОТБОРЪТ КОИТО ИМА НЯКАКВА ПЕРСПЕКТИВА. ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ НИЕ ГИ ПОДКРЕПЯМЕ И ДА СЕ НАДЪХЪТ.
Национален отбор до 21 г
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- bekono
- Контакти:
Re: Национален отбор до 21 г
Съгласен съм с теб. Националния вече не заслужава да има фенове, а младежите се нуждаят от подкрепа. Поне имат някакво бъдеше, независимо какво е 

[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Maverick написа: НЕКА МЛАДЕЖИТЕ ДА ИГРАЯТ В ПЛОВДИВ ИЛИ СТАРА ЗАГОРА И СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ЩЕ СЪБЕРАТ ПОВЕЧЕ ХОРА ОТ КОЛКОТО В ЛОВЕЧ.
В България двата стадиона които отговарят КЪМ МОМЕНТА на изискванията да се провеждат мачове от квалификационен цикъл за евро или световно първенства са националния в София и този в Ловеч, и именно това е причината в момента младежите да играят в Ловеч.
Аз съм за, да играят навсякъде в България, но това за да се случи, в Стара Загора и Пловдив, трябва да се оправят стадионите, така че към този момент това е положението без значение харесвали ни или не.

Ами всичко е точно и вярно само че няма как мачовете да не са в Ловеч и Сливен!!!
Макар че на Г.Г. му е все тая за кинтите то при Лече не е та и ще се опита да
привлече всяко такова събитие което може в Сливен !!!
Младежите трябва да играят в Пловдив,Ст.Загора и Бургас , даже и Враца е много
по-добре от Ловеч и Сливен .
Макар че на Г.Г. му е все тая за кинтите то при Лече не е та и ще се опита да
привлече всяко такова събитие което може в Сливен !!!
Младежите трябва да играят в Пловдив,Ст.Загора и Бургас , даже и Враца е много
по-добре от Ловеч и Сливен .
PFC Litex написа:Maverick написа: НЕКА МЛАДЕЖИТЕ ДА ИГРАЯТ В ПЛОВДИВ ИЛИ СТАРА ЗАГОРА И СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ЩЕ СЪБЕРАТ ПОВЕЧЕ ХОРА ОТ КОЛКОТО В ЛОВЕЧ.
В България двата стадиона които отговарят КЪМ МОМЕНТА на изискванията да се провеждат мачове от квалификационен цикъл за евро или световно първенства са националния в София и този в Ловеч, и именно това е причината в момента младежите да играят в Ловеч.
Аз съм за, да играят навсякъде в България, но това за да се случи, в Стара Загора и Пловдив, трябва да се оправят стадионите, така че към този момент това е положението без значение харесвали ни или не.
Скоро ще имаме осветление в Стара Загора,но има редица други изисквания,които е трудно да покрием на този етап.Иначе напълно подкрепям призива за подкрепа към младежкия ни отбор.Имаме някакво поколение,сега е времето да бъдат изградени като отбор и да влизат заедно в мъжкия отбор.Нуждаят се и от повече публика,да ме извиняват ловчанлии,но срещу Холандия трибуните бяха грозна гледка...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Наистина отбора показа изненадващо добра игра с/у Холандия , дано успееме да завършиме поне 2-ри в тази група . Единственото нещо което липсва в отбора е стабилен централен нападател но дори и без такъв Цветанов,Тонев и Миланов играха много раздвижено .
Може би дявола не е толкова черен. Нека наистина всички подкрепим младежите, но не да им поставяме високи изисквания. Да показват каквото могат, а те резултатите ще си дойдат. Не трябва да ги припираме, защото психиката им в момента се изгражда. Куража му е майката.
Не съм сигурен че за това ниво изискванията за стадионите са толкова високи. Съгласен съм че ни липсва център нападател но като продадат Спас от ЦСКА и С.Костов почне да играе по-редовно и може да я свърши качествено работата в нападение. Раиков ли беше момчето от Левски което го взеха от Ботев Вр и той е много добър. Има бъдеще в отбора но не трябва негативизма от "мъжете" да се пренесе към младежите.
Добре се справиха и в мача с Холандия и Шотландия,но още рано да се дава оценки,още е началото.Да се надяваме да не се издънет,Г-н Михайлов трябва да обръща внимание на младежите повечето.Това е бъдещето на А отбора.
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
- Пловдивският любимец
- Контакти:
На 8 октомври (Събота) на стадион "Локомотив" в Пловдив юношите до 19 години ще играят европейска квалификация срещу Русия 

Отборът на Пловдив !