Швейцария - България - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Швейцария - България - 3:1 FT

Мнениеот Red Warrior » 07 сеп 2011 00:58

Може би наистина Херо е доказал, че може да прави от никакви футболисти стабилни отборчета, а случая е точно такъв :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 сеп 2011 00:58

RobiVanPersie написа:Според мен Матеус беше нает за да могат Бфс да могат да кажат след година ето видяхте ли като искате чужденец какво стана ;)

Е,след свършен факт е лесно да го кажеш,защо не го каза това,след като го назначиха?!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 сеп 2011 00:59

megan fox написа:
Tommi написа:По-добре чужденец да води отбора, но в никакъв случай Матеус, а някой друг. И да не е Жерар Улие. :mrgreen:

Сколари може да вдигне отбора, ама не можем да си го позволим... Е поне мечтите са безплатни.

Е, Сколари много трудно може да го излъжем да дойде, но има добри специалисти, които може и да дойдат за парите, които взима германецът.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 сеп 2011 00:59

RobiVanPersie написа:Според мен Матеус беше нает за да могат Бфс да кажат след година ето видяхте ли като искате чужденец какво стана ;)

Абсолютно точно. Това го казах, още в мига на назначаването на Матеус. Всичко е прах в очите на хората и отбиване на номера.
Дълги години искахме чужденец и ни докараха една некадърна марионетка! Занапред като искаме чужденец ще ни контрират с фиаското на Матеус и че няма сми да се харчат пари за чужди треньори...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 07 сеп 2011 00:59

mormona написа:
SLAYER написа:абе таа пиа саннезнамсиквоси от кои комикс я изкара

Ако за моя коментар си го писал , даи ми някакво реално предложение тогава... Щото тука маиката си тракате да плюете ама нищо Н И Щ О градивно не се пише ! Даи ми някаква схема за развитие. Как ще се накарат клубовете и собствениците им да си оправят школите и да вземат кадърни трениори за дечурлигата ? Да станем поне като Беларус , Евреите и применро Унгария и Швеицария ? Тези залагат на младежи. Едните са по - кадърни другите не...
Батков предпочита да даде малко пари за някое "име" и така да умилостиви сините фенове, ама през това време ония гъз Хаздаи не върши никаква работа. В титан даже стадиона немогат да оправят , задълженията , камоли да се вадят юноши.
Та даите ми конкретен пример и схема как ще ги стигнем ? :roll:

Ето ти пример, като задължат отборите да имат бази и спазват стриктно правилата за лицанзиране! Като задължат отборите във всеки един момент да имат в титулярния си състав поне трима собствени юноши до 22 години. Тогава щът нещът ще правят школи. Има го в много от тия страни които сега ни задминаха в класациите.

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 07 сеп 2011 01:01

smoothc написа:
RobiVanPersie написа:Според мен Матеус беше нает за да могат Бфс да могат да кажат след година ето видяхте ли като искате чужденец какво стана ;)

Е,след свършен факт е лесно да го кажеш,защо не го каза това,след като го назначиха?!

Още от тогава си го мислех,защото не бях запознат с треньорската му кариера и кагато я прочетох това беше първото,което се сетих ;)
Последна промяна от RobiVanPersie на 07 сеп 2011 01:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 07 сеп 2011 01:01

Viktor4o_Rs написа:Алпийската Турция – България (наживо по минути)

Група случайно избрани българи ще ритат мач по-късно довечера срещу група умели емигранти/потомци на умели емигранти от Турция.

Сърмов играе, което е само един от неизброимите атестати за комичността на предстоящия мач.

За да е по-интересно, 4-те еврона са заложени на това Швейцарията да вкара поне веднъж и да не получи гол.

30 минути до мача - Както може би е известно, вратът ми е схванат, след като станах за кратко Малкото Фелпс. Поради това съм силно раздразним и в момента отправям от клетвите на нелепите програмни политики на разни старзагорски кабеларки и търся от livestream-овете.

20 минути до мача – Нямам от стриймовете. Предполагам, че мачът е прекратен в полза на Георги Сърмов, който няма да показва от качествата.

Добро число минути - Намерих по швейцарски да плямпат. Македонския вариант на немския.

Начало – Биг рьощи да наказва сбирщайна на Лота на нула. Един от петимата зрители е син на Лота. Нашият състав е на обща стойност колкото 4-5 от Kapp-ите, които носят. „Швейцарците“ премълчаха гузно химна си.

’3 – Малката Турция изпуска от головете, които се очакват.

’6 – Тия нашите бурсуци направиха повече атаки, отколкото през целия квалификационен цикъл досега. Колкото да прецакат от парите.

’8 – Мартин Петров пък намери в кой мач тая година да е достатъчно здрав за 30 метра спринт…

’9 – Иван Иванов вкарва гол… Сетиха се…

’12 – Лота се усмихва сякаш се запознава със 17-годишна. Изживява от върха на кариерата си.

’16 – Националният отбор на Кърджали взима нещата в своите лъжливи ръце.

’19 – Съдията не дава дузпа срещу Сърмов от съжаление към него.

’26 – Иван Иванов се кара на съотборниците си, заплашвайки, че ще открадне техните коли.

’34 – Футболът отстъпва мястото си на исторически обосновани опити за геноцид.

’39 – Швейцарският национален отбор действа на принципа на турските общи работници, които се отказват от каквато и да е отговорност, давайки на единствения швейцарец да бие от фаловете.

’48 – На Артим Шакири внук му изравнява резултатите, което се случва след пословично не!местене на българската защита – което може да патентоваме и да печелим пари.

Почти начало – Ям леща и ми е едно симпатично.

Баш начало – Футболът започва да протича, а България прави най-доброто си представяне от около 3 години насам. Защото все още не губи катастрофално.

’48 – Удар на Дердьок минава на пичи косъм от локум покрай гредада на Неположената перука.

’56 - На Живко Миланов – дясната Роберт Цаха, му пестят картоните от притеснение, че ще ги върне на вторични.

’60 – Мателус пуска Гаджев вместо Петров, с което веждите на терена за България стават с една по-малко.

’61 – Липсата на една вежда се оказа критична и внучето на Артим Шакири отбеляза второто гол, с което само ме ядоса.

’65 – Живко Миланов доказва своята нелепост за пореден път, печелейки си червен картон и прибирайки главата си още по-навътре в раменете.

’71 – Швейцарците почнаха да си правят пишки с нашата защита. Засега обрязани.

’83 – Влиза Иносент Емегара – невинния!

’89 – Внучето на Артим пак добави от головете, правейки от язъците, задето нашите изобщо вкараха от головете.

Полушвейцарското По-Спас По-Делев.

‘Курче. Очаквано.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:shock: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 07 сеп 2011 01:01

Група случайно избрани българи ще ритат мач по-късно довечера срещу група умели емигранти/потомци на умели емигранти от Турция.

Сърмов играе, което е само един от неизброимите атестати за комичността на предстоящия мач.

За да е по-интересно, 4-те еврона са заложени на това Швейцарията да вкара поне веднъж и да не получи гол.

30 минути до мача - Както може би е известно, вратът ми е схванат, след като станах за кратко Малкото Фелпс. Поради това съм силно раздразним и в момента отправям от клетвите на нелепите програмни политики на разни старзагорски кабеларки и търся от livestream-овете.

20 минути до мача – Нямам от стриймовете. Предполагам, че мачът е прекратен в полза на Георги Сърмов, който няма да показва от качествата.

Добро число минути - Намерих по швейцарски да плямпат. Македонския вариант на немския.

Начало – Биг рьощи да наказва сбирщайна на Лота на нула. Един от петимата зрители е син на Лота. Нашият състав е на обща стойност колкото 4-5 от Kapp-ите, които носят. „Швейцарците“ премълчаха гузно химна си.

’6 – Тия нашите бурсуци направиха повече атаки, отколкото през целия квалификационен цикъл досега. Колкото да прецакат от парите.

’8 – Мартин Петров пък намери в кой мач тая година да е достатъчно здрав за 30 метра спринт…

’12 – Лота се усмихва сякаш се запознава със 17-годишна. Изживява от върха на кариерата си.

’26 – Иван Иванов се кара на съотборниците си, заплашвайки, че ще открадне техните коли.

’39 – Швейцарският национален отбор действа на принципа на турските общи работници, които се отказват от каквато и да е отговорност, давайки на единствения швейцарец да бие от фаловете.

’48 – На Артим Шакири внук му изравнява резултатите, което се случва след пословично не!местене на българската защита – което може да патентоваме и да печелим пари.

Баш начало – Футболът започва да протича, а България прави най-доброто си представяне от около 3 години насам. Защото все още не губи катастрофално.

’48 – Удар на Дердьок минава на пичи косъм от локум покрай гредада на Неположената перука.

’56 - На Живко Миланов – дясната Роберт Цаха, му пестят картоните от притеснение, че ще ги върне на вторични.

’60 – Мателус пуска Гаджев вместо Петров, с което веждите на терена за България стават с една по-малко.

’61 – Липсата на една вежда се оказа критична и внучето на Артим Шакири отбеляза второто гол, с което само ме ядоса.

’65 – Живко Миланов доказва своята нелепост за пореден път, печелейки си червен картон и прибирайки главата си още по-навътре в раменете.

’89 – Внучето на Артим пак добави от головете, правейки от язъците, задето нашите изобщо вкараха от головете.

‘Курче. Очаквано.

:shock: :lol: :lol: :lol:

defender14
Контакти:

Мнениеот defender14 » 07 сеп 2011 01:04

‘Курче. Очаквано.

:) доста добър и реален(май) коментар на мача.
[offtopic]за сефте чета такъв коментар от теб[/offtopic]

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 07 сеп 2011 01:04

БУНТ СРЕЩУ ВСИЧКИ ОТ БФС ПЕРУКИ ,ЛЕЧКОВЦИ И ОНЕЯ СКРИТИТЕ КАМЕНОВЦИ,ПОПОВЦИ И ДРУГИТЕ КОИТО СА ВЪВ ВСЕКИ ИСПЪЛКОМ
Т.Е. НЕ ФУТБОЛНИТЕ ХОРА...ЗА ТЯХ СЕ ЗНАЕ МАЛКО,АМА СА ОТ ГОДИНИ ВЪТРЕ...
БФС=МАФИЯ
ФЕНОВЕ=ВЕНДЕТА...
Още те държи:)...Болест е...

Върни се в “Национален отбор”