Швейцария - България - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Швейцария - България - 3:1 FT

Мнениеот BadBoy » 07 сеп 2011 00:37

Iso24 написа:Е как да не е проблема първенството? Тези балерини трябва да играят повече и по-качествени мачове, за да имаме успехи в Европа.

От тези балерини дето днес играха и почнаха титуляри, само един играе в нашето първенство, та какво викаш за броя отбори, че нещо тезата ти издиша?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 07 сеп 2011 00:37

Iso24 написа:
tprodanov написа:
Iso24 написа:Михайлов махни веднага този нещастник Матеус! Как може да не включи Божинов и Манолев този смешник а да пуска Сърмов - без да играе във втора турска дивизия!
Кога ще направите А група от 10 отбора с по 4 мача - 36 кръга! Защо сте такива инати!
Ако имаше сериозна юношеска школа у нас и се работеше добре след САЩ 94 сега щяхме да имаме достойни заместници!

Мислиш ли, че махането на Матеус би решило проблема, и че Матеус определя кой да играе?

Да. Аз съм за Георги Василев или Херо - човека поне хвана две ремита навремето с Англия.

OOOO ама разбирасе... Херо , Стоичо , Мъри , Гонзо , Лиюбо Пенев, Кокала, Гочето.... е те тия са спецове. Ако па не си изберем някои от тия доказани таланти не виждам кои ще е. Или Радуканов или Радко Достанич....
Нещастници. Според мене за да имаме и 2% шанс за някакъв успех трябва да се вземе примерно тренера на Черна Гора... Това старче класира Хърватска на световно а сега с Черна Гора ще е на бараж...а в Черна гора са още по-зле от към таланти и от нас. Все пак като се сравняваме да кажем , че Ловеч на 2 пъти изнасили техния шампион. От тая гледна точка имаме по-добри играчи в страната, а тои с тия тикви постига успехи.
ИЛИ Перуков да поиска от месията б.б. да се прокара закон , според които всички налични пари в БФС ( колкото и да са малко ) да се дадат за спецялисти , за ДЮШ . Тези спецялисти да се назначат в Левски , ЦСКА , Славия и Черно море примерно с договор 1+5 години ( или нещо такова.) Тоест ако след 1 година няма някакви резултати , се освобождават. Ако обаче се работи добре да им се продължат договорите. Под спецялисти имам предвид хора от Холандия , Германия и Франция например. Ама не хора само с гражданство а реални спецялисти.. можешти хора.
А казвам да се приеме закон , за да може да се назначат служебно в частните клубове. Щото както се вижда и Борат и Титаните ( на мисалта) и Венци и останалите немогат да назначат кадърни хора , които да намират децата по училищата и да им предлагат развитие в професионалния футбол... немогат да намерят хора които да научат 12- 13 годишния как да спира и как да подава и как да играе с 2 докосвания.

Или б.б. да не дава 200 000 000 за нови стадиони , а да ги даде за точно подобна програма за развитие. Щото тои зора е да се направи стадион и после да приеме 1 финал за ЛЕ и след това 20 - 30 години да седи пуст и почти необитаем. Щото през времето в което се строи футбола ще върви надолу , и така накрая ще имаме парадокса - хубав спортен комплекс и нац. отбор които се бори с Малта и Сан Марино за последното място в групата........
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

SLAYER
Контакти:

Мнениеот SLAYER » 07 сеп 2011 00:38

абе таа пиа саннезнамсиквоси от кои комикс я изкара

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 07 сеп 2011 00:38

Red Warrior написа:Сега сме в 4-та урна, а нищо чудно да я докараме и до 5-та. А спомняте ли си как Чичо Митко ни вкара от 3-та във 2-ра урна в един мач срещу Румъния в София, когато ги бихме с гол на Велизар Димитров. Нека му се смеят на Чичо Митко, но само вода могат да му носят!

Да върнем великия Димитър Пенев в националния отбор!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 07 сеп 2011 00:39

Следващото име около което ще се завърти тезата национален селекционер ще бъде Любослав Пенев, друг е въпроса дали ще се стигне до нещо подобно.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 07 сеп 2011 00:40

Смешното е, че след всеки мач си казваме "стигнахме дъното" и нищо не се променя.
Само Левски!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 сеп 2011 00:41

Мани го тоя Мегана е пълен мизерник .. Поредна слаба продукция, но ще запишем равен с Уелс , сигурен съм , и Матеус ще остане , щото видители сме достигнали равен с Футболния гигант Уелс !

Ако аз съм мизерник, то ти си ПДК! И за да не се чудиш какво значи това ще ти обясня: Последна Дупка на Кавала!

Който и да питаш дето ти чете буллшитовете в на парца темите и тука може да ти обясни нагледно къв идиот си.

C0mba,не е възпитано да се нахвърляш върху някого,само защото неговото мнение не съвпада с твоето!
Ти имаш една гледна точка,той друга....

пс:Мегън,а между другото ПДК е най-важната дупка дефакто,защото без нея кавала не може да функционира.... :)
Последна промяна от smoothc на 07 сеп 2011 00:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 07 сеп 2011 00:41

kireto2 написа:
Red Warrior написа:Сега сме в 4-та урна, а нищо чудно да я докараме и до 5-та. А спомняте ли си как Чичо Митко ни вкара от 3-та във 2-ра урна в един мач срещу Румъния в София, когато ги бихме с гол на Велизар Димитров. Нека му се смеят на Чичо Митко, но само вода могат да му носят!

Да върнем великия Димитър Пенев в националния отбор!

Ами защо не? А защо на Паро Никодимов да не му се даде шанс да води националите? Той е най-успелият ни клубен треньор. Други варианти са Херо, Гочето или Стойчо, но и за тримата ще има сериозна съпротива според мен.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 07 сеп 2011 00:42

Любо е човека! Няма кой друг просто, това е положението. Той е най-подходящ спрямо ситуацията в отбора в момента. Любо държи на дисциплина, умее да работи с млади(поне по Ловеч сега съдя така), според мен също разбира що-годе добре футболната игра.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Швейцария - България (06/09 , 21:30, ТВ+)

Мнениеот megan fox » 07 сеп 2011 00:43

c0mba написа:
megan fox написа:
c0mba написа:Мани го тоя Мегана е пълен мизерник .. Поредна слаба продукция, но ще запишем равен с Уелс , сигурен съм , и Матеус ще остане , щото видители сме достигнали равен с Футболния гигант Уелс !

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ако аз съм мизерник, то ти си ПДК! И за да не се чудиш какво значи това ще ти обясня: Последна Дупка на Кавала!

Който и да питаш дето ти чете буллшитовете в на парца темите и тука може да ти обясни нагледно къв идиот си.

Пука ми, че ми дреме какво мислели някакви низши същества! Аз данък обществено мнение не плащам! Бил съм идиот... това казано от някой като теб звучи като комплимент!

След като още в първото си мнение, започна с обидите ясно колко ти е акъла! Нямаш какво да кажеш, но много искаш да кажеш нещо и затова айде да сипем обиди. - това говори ужасно много за теб!
Не знам какво ти е интелектуалното ниво, но демонстрираш, че то е по-ниско и от на каруцарите и хамалите! Честито!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Национален отбор”