Зума за националния отбор, за подигравките на Матеус........

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

dodo7271
Контакти:

Re: Зума за националния отбор, за подигравките на Матеус........

Мнениеот dodo7271 » 04 сеп 2011 12:19

Христо Бонев наистина е легенда не само на Локо Пд, но и на българския футбол. Обаче като човек и треньор е изключително комична фигура. Единственото, което може да прави, е да критикува, да хвърля помия и злоба. Аз досега не съм чул една идея от него какво трябва да се направи, за да се излезе от това положение. Аз ненавиждам Христо Стоичков, но той, за разлика от Христо Бонев, поне е направил нещо след края на кариерата си - школата в Етрополе. Честно, незнам Христо Бонев да е направил нещо такова. Освен това, не забравяйте, че Бонев като национален селекционер има много по-голям провал от този с Англия. Онзи ден поне ни биха световни звезди. А Зума падна от Полша с 0:3 в Бургас. Така че хайде малко по-полека с преклонението пред този клоун.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 04 сеп 2011 12:25

Viktor4o_Rs написа:"Ако трябва да бъде откровен, дочух, че Боби Михайлов е влезнал на полувремето в съблекалнята на англичаните и ги е молил да бъде снизходителни, което го показаха самите англичани след почивката."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

По света за такава клевета има съд, тук само се чешем по коремите и се смеем на "сеира", който е "изсрал" поредния интелектуалец, свързан с футбола ни... Ако има доказателства, да ги предаде на УЕФА и ще накажат перуката за опит за уреждане на мач, ама друго си е да кажеш "подочух" и "според слуховете" и ако те попитат за доказателствата да извадиш една широка усмивка и да кажеш "ай ся, зарежи тия работи, миналото минало". Свинарска му работа...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 сеп 2011 12:30

dodo7271 написа:Христо Бонев наистина е легенда не само на Локо Пд, но и на българския футбол. Обаче като човек и треньор е изключително комична фигура. Единственото, което може да прави, е да критикува, да хвърля помия и злоба. Аз досега не съм чул една идея от него какво трябва да се направи, за да се излезе от това положение. Аз ненавиждам Христо Стоичков, но той, за разлика от Христо Бонев, поне е направил нещо след края на кариерата си - школата в Етрополе. Честно, незнам Христо Бонев да е направил нещо такова. Освен това, не забравяйте, че Бонев като национален селекционер има много по-голям провал от този с Англия. Онзи ден поне ни биха световни звезди. А Зума падна от Полша с 0:3 в Бургас. Така че хайде малко по-полека с преклонението пред този клоун.

Говориш глупости ;) Бонев ни класира на Световното във Франция, ако не бъркам е ставал и шампион на Гърция с Панатинайкос. Колко български треньори могат да се похвалят с това ? Именно Бонев и Пламен Марков имат право да критикуват и да говорят каквото прецент, те поне постигнаха нещо с националния отбор ;)
Изображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 04 сеп 2011 12:42

Viktor4o_Rs написа:
dodo7271 написа:Христо Бонев наистина е легенда не само на Локо Пд, но и на българския футбол. Обаче като човек и треньор е изключително комична фигура. Единственото, което може да прави, е да критикува, да хвърля помия и злоба. Аз досега не съм чул една идея от него какво трябва да се направи, за да се излезе от това положение. Аз ненавиждам Христо Стоичков, но той, за разлика от Христо Бонев, поне е направил нещо след края на кариерата си - школата в Етрополе. Честно, незнам Христо Бонев да е направил нещо такова. Освен това, не забравяйте, че Бонев като национален селекционер има много по-голям провал от този с Англия. Онзи ден поне ни биха световни звезди. А Зума падна от Полша с 0:3 в Бургас. Така че хайде малко по-полека с преклонението пред този клоун.

Говориш глупости ;) Бонев ни класира на Световното във Франция, ако не бъркам е ставал и шампион на Гърция с Панатинайкос. Колко български треньори могат да се похвалят с това ? Именно Бонев и Пламен Марков имат право да критикуват и да говорят каквото прецент, те поне постигнаха нещо с националния отбор ;)

Класира ни, ама с какви футболисти? Почти целия отбор от 94-а година. Когато трябваше да се прави нов отбор, се провали напълно. И по твоя критерий, защо не чувам Димитър Пенев да говори с такава злоба и омраза срещу БФС?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Биско
Контакти:

Мнениеот Биско » 04 сеп 2011 12:45

Това го знаят и малките деца,проблема е че никой не предприема ништо,давчиме една давка всеки ден

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 04 сеп 2011 12:46

veseo написа:
Viktor4o_Rs написа:"Ако трябва да бъде откровен, дочух, че Боби Михайлов е влезнал на полувремето в съблекалнята на англичаните и ги е молил да бъде снизходителни, което го показаха самите англичани след почивката."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

По света за такава клевета има съд, тук само се чешем по коремите и се смеем на "сеира", който е "изсрал" поредния интелектуалец, свързан с футбола ни... Ако има доказателства, да ги предаде на УЕФА и ще накажат перуката за опит за уреждане на мач, ама друго си е да кажеш "подочух" и "според слуховете" и ако те попитат за доказателствата да извадиш една широка усмивка и да кажеш "ай ся, зарежи тия работи, миналото минало". Свинарска му работа...

veseo veseo толкова ли не можеш да схванеш иронията и сарказма в това изказване или просто омразата ти към Зума не ти позволява да вникнеш в думите му
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 04 сеп 2011 12:48

Каквото и да казва Бонев и колкото и да е прав алтернатива няма да предложи, като В.Стефанов е !!!
Излиза пред медиите пуска поредния си язвителен коментар и дотам .

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 04 сеп 2011 13:18

селяните и Бонев нападнаха - кое от това, което казва не е вярно? Надали ви харесва този национален отбор.....но щом го казва Бонев, веднага си показвате злобичката, нивото ви е като на пашев

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 04 сеп 2011 13:25

фифи перото написа:Не защитавам никой,нито Михайлов,още по-малко -Матеус,но защо никой не споменава ИСТИНСКИТЕ причини ?
Тези футболисти да не са израснали и постоянно тренирали в Нац. отбор?Михайлов да не е технически директор в него?
Защо всички като папагали повтарят едно и също, а не се взрат в клубовете,където е истинският хаос и абсурд.
В собствениците им,които не само не разбират от футбол,но използват отборите за всичко друго ,но не и за тази игра.Перат се пари,привлича се внимание,прави се "имидж",говорят се глупости,купуват се мачове,продават се мачове...
От там -няма детски школи,или където ги има ,играят деца,които са или с връзки или родителите им си плащат щедро.
И не на последно място-"звездите" на по 19-20 години,без възпитание,без цели,без стремеж да оставят друга следа,освен по кожата си с татосите и по чалгаджийниците.
Доволни от парите,които за българските условия са ..прилични,без да са ги заслужили,направят 1-2 мача,и се превръщат в "легенди " и "звезди" и започват да правят фасони и да решават кога ще играят и кога-не...
Не казвам нищо ново и няма да продължа,защото има още много неща...
Само ,че официално всичко това се премълчава от "журналистите",за да не обидят някой собственик,от чиято ръка ядат ,или някоя "звездичка" и да изпаднат в немилост и кариерата им да приключи...

Бонев защо не погледне отборът си и собственикът му?Колко футболисти е изградил и дал на Нац .отбор в последните години?!И колко фолк певици...

Пич не са виновни футболистите че ги уреждат да играят .Виновни са тия които допускат това нещо .Вярно имаме скапано поколение ,но съгласете се че има и свестни момчета.Друг е въпроса как са подредени да играят и по точно кои играят .Тая шайка престъпници трябва да се измете от БФС от главата та до чистачката.А Бонев е доказано некадърен управник и голям футболист като тия същите които се подвизават на Цар Асен.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 04 сеп 2011 14:31

Viktor4o_Rs написа:Говориш глупости ;) Бонев ни класира на Световното във Франция, ако не бъркам е ставал и шампион на Гърция с Панатинайкос. Колко български треньори могат да се похвалят с това ? Именно Бонев и Пламен Марков имат право да критикуват и да говорят каквото прецент, те поне постигнаха нещо с националния отбор ;)

Да, на същото онова първенство на което Испанците ни го сложиха 6-кратно :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Национален отбор”