Пореден срам за БФС

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

redpride
Контакти:

Re: Пореден срам за БФС

Мнениеот redpride » 01 сеп 2011 17:07

Не разбирам, как може да се допусне подобен гаф. Този ключодържател докато придобие завършен вид минава през сумати хора. Не може никой да не види, че цветовете на знамето ни са разменени. Сега нека ги подаряват тези тъпи артикули, но кой ще си вземе незнам. Хората, които работят във БФС доказаха, че не само не разбират от футбол, но и не знаят цветовете на собствения си флаг. Ще видим дали някой ще има доблеста да се извини, едва ли!

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 01 сеп 2011 17:37

Перукаааа,всичките пари за лекарства да си дадеш майка ти дееба гнусна... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 01 сеп 2011 17:38

Поредният абсурд сътворен от абсурдната институция. To be continued.....

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 01 сеп 2011 17:58

Абе, аз не съм в България и малко са ми кът новините, ама гледам, че май са ни сменили знамето тихомълком. Нищо де! Следващият път може да изобразят лъва плешив, като Боби, пък ще кажем, че е лъвица.

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 01 сеп 2011 18:07

haiobaio написа:
pomiqrat написа:Да объркаш цветовете на знамето :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Някой го е напекло слънцето

haiobaio написа:Вчера гледах репортаж, че тези артикули се правят предимно за английските фенове, защото търговците не смятат, че българите ще отделят по 10 лева за ключодържател. И са прави! Лошото е, че въпреки всичко ще ги пуснат в продажба и англичаните ще си ги закупят. И когато разберат гафа, какво ли ще си помислят за нас? Вярвам, че в Англия такова нещо ако се случи ще има наказани за държавна измяна, също са възможни и присъди. И никога няма да се пуснат в продажба. Докато тук нито някой ще получи наказание, даже напротив ще спечели пари.

БФС на КАЛЕ
Изображение

Сладък, недей писа простотии, че хич те няма в правоисъдната система. Знаеш ли какво е държавна измяна, че пишеш небивалици. Много прависти станахте :!: Влез малко в час или по-добре си отвори Наказателния кодекс в Глава пъра от особената част и почети. Ако учиш право се самоубий или вземи да четеш. Има небрежност от страна на фирмата, която е изработила артикула и тази, която ги е пуснала на пазара и толкова. Освен една глоба друго няма да получат евентуално.

Муцка, стига си търсил конфликти. Нито съм правист, нито някога бих искал да бъда, нито ми дреме какво ще стане в Англия. Наясно съм за какво става дума с фирмите производител. Но не знам ти дали си наясно, че след като един артикул е произведен, то той се проверява от възложителя на задачата, който след това го пуска на пазара. При освобождаването на една партида, независимо какво, възложителят се подписва, че всичко е ОК и получава произведеното. От тук нататък вина носи въпросният възложител.
А че се хващаш като малоумен за глупостите, написани от яд, си е твоя работа.

Сладък?!? Муцка?!? Момчета вие нещо много близки си станахте покрай форума! ;)

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 01 сеп 2011 18:31

Малумници!!!
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 01 сеп 2011 19:43

OMG! Как ще объркат цветовете на националния ни флаг? Не, не, не...това дори и в ЮАР няма да го направят, дето в знамето имат 4,5 цвята.

ВЪН ПЕРУКАТА И ТИЯ ОКОЛО НЕГО ОТ БФС!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 сеп 2011 19:57

Абе аз вчера се пулих и викам тука нещо не е наред с тоя ключодържател,ама се загледах в лъвовете на Англия и през ум не ми мина даже,че нашето е объркано,по-точно,че може да се обърка!!!НО ПО-ДОБРЕ!!!Тази шайка НЯМА право да носи българския трибагреник защото го унизява.Ей така е по-добре,не мислите ли?Отборчето на БФС със собствено знаме,ничие знаме,и да обличат резервния екип,оня грозния-червения със зелените гащи...смешници.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

SIN2
Контакти:

Мнениеот SIN2 » 03 сеп 2011 11:25

Прекрасно! Това означава, че тази среща не е играна от националния отбор на България, а от този на друга, неизвестна държава. Толкова по-добре.

Върни се в “Национален отбор”