България - Англия 0:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой носи главна вина за слабите резултати на националния отбор ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Re: България - Англия 0:3 (FT)

Мнениеот iori » 03 сеп 2011 09:41

hrclspr12 написа:Барбуков, какво си постигнал ти? Нямаш нито един трофей, спечелен на терена. Онези Купи на лигата едва ли някой ги брои за нещо. Или може би за т...к
Барбилан Барбиланов явно е бивш футболист, който не стига, че се замеси в най - големия скандал за смяната на Марков първия път, ами има нахалството да приказва срещу Боби и Лече. Когато имаш техните успехи на терена, тогава приказвай. Кой беше анонимник в двата финала срещу Барселона? Кой не може да вкара гол в решителен мач? Кой се скъса да пропуска в онзи мач на 13.05.2000? Кой има характер на победител? Ти ли, мухльо? Твоята фамилия е равносилна на мухльо после ще приказваш, че не си бил такъв. Такъв си и такъв ще си останеш.
Теб ако някой те обиди, или ще се разсърдиш, или ако го направи очи в очи, ще се нахвърлиш да го биеш, но няма да разсъдиш. Дали този човек наистина няма право да ме обижда?
Идиот! Ритнитопковец! Заради такива флегми като Барбилан Барбиланов футболът ни е на такова дередже. Едно време казваше, че любимите му чужди отбори били Байерн и Милан. Подписа обаче с Манчестър и веднага обърна плочата.
Вечният лицемер!

За кои успехи говор бе г.идо малка, ти колко си п.ост :evil:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 03 сеп 2011 09:43

727150 написа:
hrclspr12 написа:Барбуков, какво си постигнал ти? Нямаш нито един трофей, спечелен на терена. Онези Купи на лигата едва ли някой ги брои за нещо. Или може би за т...к
Барбилан Барбиланов явно е бивш футболист, който не стига, че се замеси в най - големия скандал за смяната на Марков първия път, ами има нахалството да приказва срещу Боби и Лече. Когато имаш техните успехи на терена, тогава приказвай. Кой беше анонимник в двата финала срещу Барселона? Кой не може да вкара гол в решителен мач? Кой се скъса да пропуска в онзи мач на 13.05.2000? Кой има характер на победител? Ти ли, мухльо? Твоята фамилия е равносилна на мухльо после ще приказваш, че не си бил такъв. Такъв си и такъв ще си останеш.
Теб ако някой те обиди, или ще се разсърдиш, или ако го направи очи в очи, ще се нахвърлиш да го биеш, но няма да разсъдиш. Дали този човек наистина няма право да ме обижда?
Идиот! Ритнитопковец! Заради такива флегми като Барбилан Барбиланов футболът ни е на такова дередже. Едно време казваше, че любимите му чужди отбори били Байерн и Милан. Подписа обаче с Манчестър и веднага обърна плочата.
Вечният лицемер!

+1

Колко акаунта имаш бе а.ебо та сам си харесваш коментарите :lol:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 03 сеп 2011 09:45

Вечният лицемер!

Ти си ебати идиота :!: Чак си готов да защитаваш Боби и кликата около него, която полуубиха футбола ни, само и само да оклепаш от завист някого. Поздравления, ти си типичен българин :!:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 03 сеп 2011 09:47

По време на вчерашния мач България - Англия (0:3) в рамките на квалификациите за Евро 2012 част от публиката на стадиона в българската столица „имитира” маймунски крясъци, което беше намек към чернокожите играчи от английския отбор.
Матеус нарече проявата „жалка” и поднесе извинения от името на българската федерация по футбол.
От своя страна английският нападател Уейн Руни изрази съжаление, че подобни расистки прояви се случват по футболните стадиони от години.

Жалък народ-жалък отбор, ама си го заслужаваме де. Гади ми се от това, което сме :evil: :evil: :evil:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

cgm
Контакти:

Мнениеот cgm » 03 сеп 2011 09:53

Бях на стадиона и това, което видях още с влизането беше една тълпа, която беше отишла за .. да гледа шоу.. на входовете имаше десетки стоящи хора, които просто си бяха извадили семките и люпеха. Тези хора не бяха отишли за победа.. чуваха се възгласи "ники ку*во", "гола се пече", расистки обиди към англичаните, дори накрая се стига до комичната ситуация единия сектор да пее "к*р за бфс", а англичаните мислейки че е нещо против тях, запяха и те същото .. "к*р за бфс". Толкова тих стадион по време на мач няма.. беше адски тихо и показателно че хората им е все тая. Бяха подготвили от агитките на седалките зелени и червени найлоновои квадрати, за да има хореография , но не, хората си бяха изпосядали отгоре, чоплейки семки и .. гледайки шоуто на англичаните. Незнам дали някои ще сподели мнението ми, но това което ми се набива на очи е че нашия отбор излиза на стрелкова позиция и тръгва с финтове и комбинации.. вместо просто да стрелят те се надиграват. Проблемите разбира се са по-дълбоки, но вчера беше просто едно шоу. Не мач за чест. Поздравления за Англия, въпреки всичко биха заслужено.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 03 сеп 2011 09:54

И с Бербатов и без него все щяхме да си паднем, той човека едва ли може да играе на всички постове :)
Хер Матеус доказа какво значи да си некомпетентен по всички параграфи, двамата най-добри защитници Тунчев и Вальо Илиев ги няма...но защо, кво е по добър Бодуров и Иванов....не може кюфтето Руни кинта и 20 да надскочи централен защитник и направо да го прегази в малката палантерия, тука и Никито има груба грешка, първия гол, ни го вкарва защитник, надали Кейхил и в най-добрите си сънища е сънувал да вкара, третия гол е апотеоз на тъпотията, Живко как 50 метра не вижда ,че в неговата зона е Руни и не си направи труда да го покрие, 5 човека изгледаха как 2ма човека ни раздробиха. С кой акъл Бандаловки бе пуснат халф, а Манолев изобщо го няма, бих се съгласил там да играеше и Делев. Татуирания Джизъз бе толкова неорянтиран, че дори 12 годишен би се подигравал с него, Генков бе дошъл да порита и да поизпоти, Сърмов щангиста какво да го коментираме, слаб та дрънка.... изобщо покъртителна картинка, ако англичаните бяха решили да играят тоя мач, вместо да тренират снощи щяха да ни набият към 9-10 гола.
Снощи дори един Божинов би свършил по добра работа в нападение, Гаджев до Стенли, Попето централен нападател, Маркиньос по рано на терена....и в крайна сметка , за чии беше пуснат Божилов, пълна скръб...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 03 сеп 2011 09:55

Все си мислих и имах надежда че ще изиграят най после един силен мач, уви. вината е във всички, никой няма право вече да се сърди на хората, че не идват да ги гледат на стадиона. жалка история.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 03 сеп 2011 09:57

Ако сте гледали мача на младежите срещу Холандия , ще разберете истинското положение на българския футбол . :)
България игра добре до 65 мин - абсолютно равностойно бих казал. Имаше неща , които е трудно да видиш да практикува друг футболен отбор в България . Видях преса в противниковата половина - нещо невиждано по нашите ширини . Организирана преса, която на моменти объркваше холандските футболисти ... ;) Имаше удари отдалеч (рядкост за бг тим) .Имаше атаки , бързи и хубави . Атаки,обаче без замисъл - не знаят как трябва да се вкара гол.
Всичко това до 65 минута ... После какво стана - окапаха физически и ни минаваха откъдето си искат . Вкараха онова бързото крило отляво и то ни развинти . Полузащитата се огъна и почнаха да ни натискат . Едно статично положение , разбъркване, рикошет , гол...
Диагноза:Нямаме тактическа и физическа подготовка ! Трябват такива специалисти. Талантите не са спрели да се раждат по нашите ширини . Просто трябва от раничко някой да се занимава с децата - говорим за доказани специалисти !
За мача България - Англия - мисля ,че Матеус трябва да вика млади футболисти . И на баба ми е ясно ,че Благо Георгиев не е футболист. Чавдар Янков също не бива да се вика. Трябва да се налагат младите - сега му е времето на Сашко Тонев и на другите да се викат - да трупат мачове и да се обиграват .
Това ми е мнението ! :)
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 03 сеп 2011 10:03

Я аз да питам снощи като дадохте толкова пари за билети да седнете на мръсните седалки на страхотния ни стадион дали ви беше готино?

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 03 сеп 2011 10:07

boys85 написа:
Вечният лицемер!

Ти си ебати идиота :!: Чак си готов да защитаваш Боби и кликата около него, която полуубиха футбола ни, само и само да оклепаш от завист някого. Поздравления, ти си типичен българин :!:

Не е българин, щом дори не знае името на най-успешния ни футболист в последните години и толкова много завист само в няколко реда... :)
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Върни се в “Национален отбор”