Тема за Лотар Матеус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Тема за Лотар Матеус

Мнениеот marmi52 » 02 сеп 2011 13:29

PFC Litex написа:вестник Сън :lol:
Тези са актуални колкото дoн бaлoн

[offtopic]8-)

Тези ингилизи 100 % са украсили и преиначили думите на Лотар Матеус. Нарочно всяват раздори в нашия лагер преди мача ... :evil:
А и омразата между англичани и германци е пословична.[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 02 сеп 2011 13:30

Ако пусне довечера следния титулярен състав ще го призная за треньор: Михайлов, Бандаловски, И. Иванов,В.Илиев, Занев, Стилян Петров, Цонков, Манолев, Делев, Божилов и Попето! Въпреки, че Делев е доста слаб трябва да трупа опит! Божилов и Цонков много ми харесва как играят...

Потребителски аватар
mitni4arq
Контакти:

Мнениеот mitni4arq » 02 сеп 2011 13:36

демотивиращо е ,да наречеш играчитети мишки,точно преди такъв важен мач,тези неща се казват,в съблекалния,на разбори,не пред цяла България
Когато парите говорят и прокурора мълчи

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 02 сеп 2011 13:49

mitni4arq написа:демотивиращо е ,да наречеш играчитети мишки,точно преди такъв важен мач,тези неща се казват,в съблекалния,на разбори,не пред цяла България

+111111111
Не знаеш колко си прав!!!
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 02 сеп 2011 13:51

Матеус е слаб треньор, който разполага със слаби футболисти! Хоп: Корсика - България 1-0
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 02 сеп 2011 13:51

Не ми харесва работата му дотук. Ако аз съм му шеф(няма да казвам, ако аз му плащам заплатата, защото малко или много е така) бих му поставил ултиматум. И не такъв да падаме с по-малко, а да почнем да печелим и да почва да се изгражда солиден отбор. Не да ми вика по 15 човека от Пирин, Сливен, Черно море и т.н. (което е страхотно, най-накрая някой забляза, че в България има и други отбори не само Левски и ЦСКА) и после да си пуска пак Ч.Я. Н.Д. и другите резерви в Русия и Турция. Ако не може да постигне победи край. Да си взима неустойката и да бяга. Не може всички да имат пари за свестен наставник само ние да се циганим, пък всички да карат мерцедеси. Взимаме друг и така, докъто се види, че сме сериозна футболна дестинация и тук наистина се работи, а не се уреждат само мачове. Лека полека и по-сериозни имена биха искали да ни водят. Но това надали ще се случи изобщо. По-скоро ще станем като Люксембург и на национално ниво. На клубно сме почти там. Добре, че имаме добър волейбол и баскетболистите бият вчера. Радвайте се БЪЛГАРИ.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 02 сеп 2011 14:10

anton950 написа:Ами като не ти харесват се махай лаааа шибаняк смотан.

[offtopic]Ай стига лаааа :lol:[/offtopic]

daffy
Контакти:

Мнениеот daffy » 02 сеп 2011 14:13

CapO написа:Не ми харесва работата му дотук. Ако аз съм му шеф(няма да казвам, ако аз му плащам заплатата, защото малко или много е така) бих му поставил ултиматум. И не такъв да падаме с по-малко, а да почнем да печелим и да почва да се изгражда солиден отбор. Не да ми вика по 15 човека от Пирин, Сливен, Черно море и т.н. (което е страхотно, най-накрая някой забляза, че в България има и други отбори не само Левски и ЦСКА) и после да си пуска пак Ч.Я. Н.Д. и другите резерви в Русия и Турция. Ако не може да постигне победи край. Да си взима неустойката и да бяга. Не може всички да имат пари за свестен наставник само ние да се циганим, пък всички да карат мерцедеси. Взимаме друг и така, докъто се види, че сме сериозна футболна дестинация и тук наистина се работи, а не се уреждат само мачове. Лека полека и по-сериозни имена биха искали да ни водят. Но това надали ще се случи изобщо. По-скоро ще станем като Люксембург и на национално ниво. На клубно сме почти там. Добре, че имаме добър волейбол и баскетболистите бият вчера. Радвайте се БЪЛГАРИ.

Така, така. И аз все му повтарям да вика по петима от барса и от реал, ама неслуша...

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 02 сеп 2011 14:18

МАТЕУС = БАЛЪКОВ
ГОЛЕМИ ИГРАЧИ - СЛАБИ ТРЕНЬОРИ

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 02 сеп 2011 14:19

Днес ще видим какъв състав ще измъдри и после пак ли ще има оправдания.
:evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Национален отбор”