Мнениеот CapO » 02 сеп 2011 13:51
Не ми харесва работата му дотук. Ако аз съм му шеф(няма да казвам, ако аз му плащам заплатата, защото малко или много е така) бих му поставил ултиматум. И не такъв да падаме с по-малко, а да почнем да печелим и да почва да се изгражда солиден отбор. Не да ми вика по 15 човека от Пирин, Сливен, Черно море и т.н. (което е страхотно, най-накрая някой забляза, че в България има и други отбори не само Левски и ЦСКА) и после да си пуска пак Ч.Я. Н.Д. и другите резерви в Русия и Турция. Ако не може да постигне победи край. Да си взима неустойката и да бяга. Не може всички да имат пари за свестен наставник само ние да се циганим, пък всички да карат мерцедеси. Взимаме друг и така, докъто се види, че сме сериозна футболна дестинация и тук наистина се работи, а не се уреждат само мачове. Лека полека и по-сериозни имена биха искали да ни водят. Но това надали ще се случи изобщо. По-скоро ще станем като Люксембург и на национално ниво. На клубно сме почти там. Добре, че имаме добър волейбол и баскетболистите бият вчера. Радвайте се БЪЛГАРИ.