България - Англия 0:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой носи главна вина за слабите резултати на националния отбор ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Re: България-Англия, билети, предавания, мнения и всичко за мача

Мнениеот 1913 » 30 авг 2011 18:45

Положението на касите е следното. Работят тези на "Гурко" и на "Ариана". На всички гишета има достатъчно билети, но за ограничен брой блокове. За "А" и "В" има в крайните, покрай оргадите. За "Б" и "Г" има билети, но всички са за централните сектори. За двата странични сектора на "Б" не са пускани билети на касите въобще, поредна чудовищна простотия на умниците, организатори на мача. Не стига, че билетите са доста скъпи, ами и не ги пускат. За този в "Г" откъм "В" бяха останали последните два билета.
Не ходете на най-дясната каса на "Гурко", там са оставили някакъв малоумник (прилича на служител от бфс, който няма какво да прави), който за 2 минути се скара на три пъти с клиенти, които просто го попитаха на кои каси да търсят билети за блоковете, в които искат да отидат. Беше късметлия, че отърва боя, хората се бяха ядосали много. На останалите каси работят симпатични лелки, които работят там от години и вингаи се опитват да помогнат, ако могат.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 авг 2011 20:03

bigbonusprize написа:Живко Миланов халф, Бодуров десен бек срещу Англия?

Ще падна, ако шваба направи такава простотия...

Ако някой си мисли,че ще играем с нещо друго,освен 2 десни бека... :?

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 30 авг 2011 20:15

acmilan написа:Може да съм голям фен на Милан и да симпатизирам на Италия,но когато адзурите дойдоха в София,последната ми мисъл е била да им вземам автографи,да се снимам с футболистите на Милан в отбора и всичко от този род.Не съм от простаците,които освиркват химните,не го направих и тогава,но ги освирквах в голяма част от мача и си виках за отбора на своята страна.Да,ако Милан дойде в България,ще отида да взема автографи от футболистите,ще бъда за тях в мача им срещу български отбор,с изключение на Берое,разбира се,но едно е клубен,друго е национален отбор.Разбира се,всеки човек има собствено мнение,аз просто изложих моето,без някой да го е искал :mrgreen:

Аз имам голямо желание да взема автограф от уолкот,много исках и от wilshere,но за съжаление е контузен :cry:

ако не успея от другите футболисти няма да съм толкова разочарован.... :)

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 30 авг 2011 21:35

Mourinio написа:1:9

единственият гол ще е на Зетя, с тупалка от 45-метра, след която топката се удря в трите греди и влиза зад слисания Джо Харт.

:mrgreen:
аз честно казано не виждам как ще вкараме гол
слаба атака и страшна защита на АНГЛИЯ
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 31 авг 2011 10:07

1913 написа:Положението на касите е следното. Работят тези на "Гурко" и на "Ариана". На всички гишета има достатъчно билети, но за ограничен брой блокове. За "А" и "В" има в крайните, покрай оргадите. За "Б" и "Г" има билети, но всички са за централните сектори. За двата странични сектора на "Б" не са пускани билети на касите въобще, поредна чудовищна простотия на умниците, организатори на мача. Не стига, че билетите са доста скъпи, ами и не ги пускат. За този в "Г" откъм "В" бяха останали последните два билета.
Не ходете на най-дясната каса на "Гурко", там са оставили някакъв малоумник (прилича на служител от бфс, който няма какво да прави), който за 2 минути се скара на три пъти с клиенти, които просто го попитаха на кои каси да търсят билети за блоковете, в които искат да отидат. Беше късметлия, че отърва боя, хората се бяха ядосали много. На останалите каси работят симпатични лелки, които работят там от години и вингаи се опитват да помогнат, ако могат.

Аз си взех именно от тоя ,който е най-вдясно. Наистина изглеждаше неориентиран ,но пък аз нямам претенции в кой блок да съм в Б ,така или иначе ще се настаня където ми най-харесва в сектора :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

vonabrav
Контакти:

Мнениеот vonabrav » 31 авг 2011 10:32

Петък вечер някъде около 21:30: - Иванов подава на Петров, Петров на Георгиев, страшен шут, топката лети към коментаторската кабина. . . Шледва шмяна в шъштава на гоштите. . .
:) :) :)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 31 авг 2011 10:44

blue avalanche написа:
bigbonusprize написа:Живко Миланов халф, Бодуров десен бек срещу Англия?

Ще падна, ако шваба направи такава простотия...

Ако някой си мисли,че ще играем с нещо друго,освен 2 десни бека... :?

:) И аз така ги виждам. Той Живко Роналдиньо пази, че един Руни ли няма да може :lol:
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
blague
Контакти:

Мнениеот blague » 31 авг 2011 10:57

turbogena написа:
1913 написа:Положението на касите е следното. Работят тези на "Гурко" и на "Ариана". На всички гишета има достатъчно билети, но за ограничен брой блокове. За "А" и "В" има в крайните, покрай оргадите. За "Б" и "Г" има билети, но всички са за централните сектори. За двата странични сектора на "Б" не са пускани билети на касите въобще, поредна чудовищна простотия на умниците, организатори на мача. Не стига, че билетите са доста скъпи, ами и не ги пускат. За този в "Г" откъм "В" бяха останали последните два билета.

Аз си взех именно от тоя ,който е най-вдясно. Наистина изглеждаше неориентиран ,но пък аз нямам претенции в кой блок да съм в Б ,така или иначе ще се настаня където ми най-харесва в сектора :)

Да не би да е Перукан след пластична операция :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 31 авг 2011 12:56

Всеки писка от високите цени на билетите,ама така като гледам,както очаквах стадиона ще е доволно пълен.Мисля.че добре разбрахте,че търсенето определя цените,така че друг път не се чудете,защо на един мач билетите са 5 лв. а на друг 50 лв и колко били тъпи и прости от БФС и как щели да изгонят хората от стадиона.

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 31 авг 2011 13:30

80% от зрителите ще са на стадиона заради английския национален отбор.
Перукан и БФС много добре знаят това и цените на билетите са завишени поради тая причина. Друг е въпроса колко ще лапнат (няма да е много), ама са лакоми за всяка стотинка. Той и за това беше толкова спокоен, след сурването на отбора в урна №4 на жребия за Световното първенство през 2014 г.- очакваха се два много силни отбора със световно известни футболисти и будалите да са на стадиона заради тях (респективно скъпи билети и в джобчетата му да дрънкат стотинки и бонбонки- от ония, дето се приемат през носа след стриването им). Сметката му излезе крива обаче- само спагетаджиите си заслужават.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Върни се в “Национален отбор”