Защо Гаджев не е национал?!?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Защо Гаджев не е национал?!?!

Мнениеот milen.hristov » 29 авг 2011 14:54

pampi написа:Треньорите вземат не най- добрите, а тези които пасват на тактиката им.

Точно това говоря и аз,напълно съм съгласен.Това важи и за клубните отбори не трябва да е привличат играчи защото визитката им е добра,а по това дали играта им ще пасне на стила на отбора.Не трябва стила и схемата на отбора да се определят от играчите,а да се взимат играчи подходящи за тях.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 29 авг 2011 15:02

Защото няма да налита на бой на англичаните
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 29 авг 2011 15:07

Само едно се питам аз :?:
Къде и кога е гледал Матеус Сърмата :?: Та той на мач Левски - ЦСКА не ще да ходи па някъде в Турция :?
И Хер Матеус се оказа пълен т*шак , та после някои що не го бръснат за слива !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 29 авг 2011 15:09

pampi написа:
Треньорите вземат не най- добрите, а тези които пасват на тактиката им.

Точно това говоря и аз,напълно съм съгласен.Това важи и за клубните отбори не трябва да е привличат играчи защото визитката им е добра,а по това дали играта им ще пасне на стила на отбора.Не трябва стила и схемата на отбора да се определят от играчите,а да се взимат играчи подходящи за тях.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Браво на вас, КАПАЦИТЕТИИИИИ!!! :lol: :lol: :lol:
Значи викате щом бай Матеус е решил каква ще му е тактиката и Джерард, ако беше българин, не може да му я свърши, както ще го направи Сърмата, айде да не е Цонко, че ще се обиди :lol: :lol: :lol:
Еи умници... има статистика: пробягано разстояние, точни пасове, удари, голове, извършени, нарушения, брои мачове и т.н.... и когато по тея показатели, Цонко и Сърмата бият, Гаджев, че и Г. ИЛиев, токава ще ми говорите, че Матеус взима най-добрите. :x :x :x
Иначе всичко останало е или некадърност или мениджърски интереси, но не и компетентност.
А Гатузо, дълги години игра за нац., че и световен шампион стана и е доста по вулгарен, че и брутален от Гаджев

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 29 авг 2011 15:27

Защо че защо?Защото е в слаба форма (както впрочем всички български играчи в Левски) и защото до ония ден лекуваше контузия.Значи не става за в момента за националният.И защото така е решил Матеус!!!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 авг 2011 16:07

А защо да го взима? Да запитам аз...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 29 авг 2011 16:11

и аз мисля че трябва да е национал,дори титуляр,не е по-слаб от другите халфове напротив,той е бъдещето в центъра на терена за БЪЛГАРИЯ,обаче МАТЕУС вика Сърмов,Янков,Пратеника на Исус на Земята и разбира се МАРКИНЬОС :geek:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 29 авг 2011 16:18

UL_Blue написа:UL_Blue къде казвам, че националният е училище и да, всяко едно нещо има първи път.
Аз Цонков не съм го гледал и точно за това няма как да дам оценка на момчето, но много ми е интересно защо си се хванал от него? - дали защото е от Черноморец, а не от Левски
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Това което казваш са пълни глупости!
Първо не съм се хванал само за Цонков, а и за Сърмов. Той май беше от Левски нали или това го забрави :!:
Второ освен Гаджев и един Г. Илиев е по добър вариант от двамата.
И трето хващам се за ОЧЕВАДНОТО :shock: , нещо което не е нужно специалист да го види.
И още нещо: никои не направи сравнение и не изтъкна с какво Цонков е по-добър. А аз искам това в нац. да играят по-добрите, независимо от отбора та дори и ЦСКА :lol:
Когато някои от вас ми покаже и докаже, че Цонков ИЛИ СЪРМОВ е по-добър тогава ще се съглася, че се мери с еднакъв аршин в нац.
ТОЧКА

Абе и той си е от Черноморец но на теб май паметта ти е къса,м?
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 29 авг 2011 16:25

milen.hristov написа:
r.h. написа:След тази постъпка, която направи срещу Ботев онзи ден, как да се хареса на Матеус? В меджународен мач за такова нещо получава червен картон на секундата.

След мача казах същото,директен червен картон,без никаква провокация даже удари Костадинов мисля ,че беше

Останах с впечатлението, че Костадинов каза нещо на Гаджев, с което го предизвика. Младокът не спря да нарежда и след като беше наказан с жълт картон. Ако някой беше за червен картон в този мач, това беше Милиев за нарушението, с което спря нападател на гостите, откъсващ се сам срещу вратаря Илиев. ;)
Иначе лично аз съм доволен, че в ТОЗИ национален отбор, с ТОЗИ национален треньор няма футболисти на "Левски". :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 авг 2011 16:59

Защото се искат хора, които да играят футбол, а не да отстрелват яребици с шутове. Иначе съм съгласен, че Сърмата няма място в националния отбор. За новите от Черноморец и Черно море нямам достатъчно впечатления и ще бъде некоректно да ги коментирам.
Последна промяна от Red Warrior на 30 авг 2011 22:29, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Национален отбор”