pampi написа:
Треньорите вземат не най- добрите, а тези които пасват на тактиката им.
Точно това говоря и аз,напълно съм съгласен.Това важи и за клубните отбори не трябва да е привличат играчи защото визитката им е добра,а по това дали играта им ще пасне на стила на отбора.Не трябва стила и схемата на отбора да се определят от играчите,а да се взимат играчи подходящи за тях.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Браво на вас, КАПАЦИТЕТИИИИИ!!!
Значи викате щом бай Матеус е решил каква ще му е тактиката и Джерард, ако беше българин, не може да му я свърши, както ще го направи Сърмата, айде да не е Цонко, че ще се обиди
Еи умници... има статистика: пробягано разстояние, точни пасове, удари, голове, извършени, нарушения, брои мачове и т.н.... и когато по тея показатели, Цонко и Сърмата бият, Гаджев, че и Г. ИЛиев, токава ще ми говорите, че Матеус взима най-добрите.
Иначе всичко останало е или некадърност или мениджърски интереси, но не и компетентност.
А Гатузо, дълги години игра за нац., че и световен шампион стана и е доста по вулгарен, че и брутален от Гаджев