Бадема - непознат у нас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Бадема - непознат у нас

Мнениеот tprodanov » 12 юни 2009 16:23

hetfield написа:Бадема няма допирни точки с левски,как да бъде дори и резерва в националния.Дано гонзо оздравее,че кви са тия Божиновци разни в отбора

Горкичкия, само за Левски ли мислиш...

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 12 юни 2009 16:54

Ехехе какъв бадем какъв лешник кви орехи кви 5 ле`а ... Франция е на майната си гъзина ... ще кажеш,че тия са световни и европейски шампиони та трябва да се наблюдават играчите ни играещи там. Друго си е Ивицата Газа , задния двор на Турция ( Анадола ) и съседна Япония(2-ра лига) я се укротете малко,още малко ще поискате Иван Иванов да е в националния отбор за сметка на Живко Миланов,Илян Стоянов и Игор Томашич , колко още хляб трябва да изяде тва момче за да стигне тия величия в световния футбол !!!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 юни 2009 16:59

Ми Иван Иванов като го гледах на мача на юношите, не бих го пуснал в никаква национална формация. Тоя ако си смени гражданството, ще е най-добре за България...

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 12 юни 2009 17:01

tprodanov написа:Ми Иван Иванов като го гледах на мача на юношите, не бих го пуснал в никаква национална формация. Тоя ако си смени гражданството, ще е най-добре за България...

Отново известната подуенска избирателна памет виждаме у поредния болен от бяс и комплекси син фен...а да си спомняш мачовете с Италия и Грузия драги ми смехурко ?
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 юни 2009 17:29

Angoff написа:
tprodanov написа:Ми Иван Иванов като го гледах на мача на юношите, не бих го пуснал в никаква национална формация. Тоя ако си смени гражданството, ще е най-добре за България...

Отново известната подуенска избирателна памет виждаме у поредния болен от бяс и комплекси син фен...а да си спомняш мачовете с Италия и Грузия драги ми смехурко ?

Именно. Спомням си ги и се чудех, същия русокос левент не знае ли посоката напред, та трябваше всеки път да връща към вратаря?

Виж, изчистването му от гол линията беше класно наистина отпреди два дни. Лошото е, че беше пред вратата на евреите.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 12 юни 2009 19:16

Достатъчно левскарски простотии!Владко Гаджев и на малкия пръст на Чавдар Янков не може да стъпи.Аман от пробутване на "вашата стока" за сметка на тези,които наистина залужават да играят.Когато говорехме след мача с Ейре,а и преди него като пуснах примерен Нац.отбор,такъв какъвто трябва да бъде,а не такъв какъвто го реди Насо сложих Бадема точно като основен наш играч и плеймейкъра от който не нуждаем най-много.Но не,Бадема,който е звезда във Страсбург е забравен за сметка на циркаджиите в Израел или такива от Металург от Украйна.Бадема както и да го гледаме,заедно с Чаво са единствените халфове,които могат да градят игра,да правят нещо смислено.Разбира се,изключвам Кривия.Кривия...точно така не го викаха години,годиниииии.Скоро и Бадема ще пропилеят гениите на треньорството в България.И после няма мениджърски натиск а?Няма натиск да играе палячото Телкийски,дето и топката трудно спира даже,че да си намери клуб...като свободен агент,щото никой не го ще и дай да играе...в Национала!
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

KingForAday

Мнениеот KingForAday » 13 юни 2009 10:49

Тоя Гаджев е толкова измислен играч, че няма на къде.Имаше преди време един беэдарник Емил Ангелов, колко време го мъчиха ,докато накрая се усетят , че от него не става нападател.Тоя е същия ,,футболист".А тая флегма Иван Иванов да не си и помислят да го вкарват в националния.
В Ботев Пд има един як, техничен и бърэ футболист Тимнев , ама кой да се сети да го повика, нали трябва да има място эа эвезди , като Эахари Сираков, Макриевци и всякакви такива играчи на играчите.

Върни се в “Национален отбор”