Беларус-България 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

di4o
Контакти:

Re: Беларус-България 1:0 (FT)

Мнениеот di4o » 11 авг 2011 18:43

marmi52 , поздравявам те ! Все едно аз съм го писал това ! ;)

marmi52 написа:8-)

Държави като Беларус, Словения, Чехия, Полша, Унгария и др. източноевропейски държави успяха да опазят народите си !!!
Да, Беларус го направи по различен начин - хвана се за Русия и дълги години не се пускаше от големия си брат.
България е единствената държава в Източна Европа, която обърна гръб на Русия и се хвърли безрезервно в прегръдките на далечна Америка ... Това ни донесе само неприятности !
Народът ни вече 22 години живее на ръба на оцеляването. Няма друга държава с такава емиграция на младите като нашата. Сега ще ми кажете примерно Полша, ама колко милиона е Полша и колко сме ние ? Няма друг народ, който толкова бързо да застарява и да се циганизира като българския.
Народът ни е лишен не само от нормални доходи за нормално съществуване, а и от нормално здравеопазване, образование, социална система ...
Разрушена е цялата спортна инфраструктура градена десетилетия. Рухнаха стадиони, зали, детски площадки и игрища.
Закрити бяха спортните училища и много от школите. Няма вече масов спорт !
Как един такъв народ да ражда добри спортисти и в частност футболисти ?
Беларус може и да не са богата държава, но опазиха народа си. Опазиха и това, което бяха построили по време на социализма.
И стига с тоя малоумен антикомунизъм ! Комунизъм отдавна няма ! Няма и истинска демокрация !
За какъв комунизъм и демокрация говорят промитите мозъци след като най-голямата държава, която се води комунистическа - Китай се оказа най-големия кредитор на уж най-голямата демокрация САЩ ?! :lol:
Светът отдавна не се дели на комунизъм и демокрация. Деленето вече е друго, но ще ви трябва очевидно време, за да го проумеете ...
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 11 авг 2011 21:34

marmi52 написа:8-)

Държави като Беларус, Словения, Чехия, Полша, Унгария и др. източноевропейски държави успяха да опазят народите си !!!
Да, Беларус го направи по различен начин - хвана се за Русия и дълги години не се пускаше от големия си брат.
България е единствената държава в Източна Европа, която обърна гръб на Русия и се хвърли безрезервно в прегръдките на далечна Америка ... Това ни донесе само неприятности !
Народът ни вече 22 години живее на ръба на оцеляването. Няма друга държава с такава емиграция на младите като нашата. Сега ще ми кажете примерно Полша, ама колко милиона е Полша и колко сме ние ? Няма друг народ, който толкова бързо да застарява и да се циганизира като българския.
Народът ни е лишен не само от нормални доходи за нормално съществуване, а и от нормално здравеопазване, образование, социална система ...
Разрушена е цялата спортна инфраструктура градена десетилетия. Рухнаха стадиони, зали, детски площадки и игрища.
Закрити бяха спортните училища и много от школите. Няма вече масов спорт !
Как един такъв народ да ражда добри спортисти и в частност футболисти ?
Беларус може и да не са богата държава, но опазиха народа си. Опазиха и това, което бяха построили по време на социализма.
И стига с тоя малоумен антикомунизъм ! Комунизъм отдавна няма ! Няма и истинска демокрация !
За какъв комунизъм и демокрация говорят промитите мозъци след като най-голямата държава, която се води комунистическа - Китай се оказа най-големия кредитор на уж най-голямата демокрация САЩ ?! :lol:
Светът отдавна не се дели на комунизъм и демокрация. Деленето вече е друго, но ще ви трябва очевидно време, за да го проумеете ...

Браво и поклон за такива коментари. Напълно съм съгласен с всяка една дума. Изображение Изображение Изображение
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 авг 2011 11:03

И що ни беше да го "играем" тоя мач ?

Аз невидях полза от това, че разбрахме, че сме 2-3 класи под Беларус ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 12 авг 2011 15:16

Всички знахме че ще сме зле след отказването на 3мата но..
НЕ съм очаквал че толква бързо ще пропаднем..
Аз дори не мога да повярвам че сме толква слаби и не го вярвам защото съм свикнал такива отбори да ги биеме с 2-3-4 гола
Хаха но вече толква мачове ни бият че..

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 авг 2011 22:18

Седем национали са пирували богато до ранни зори в Минск след края на срамната контрола срещу Беларус (0:1). Селекционерът Лотар Матеус хванал футболистите в нощен бар въпреки изричната му забрана да напускат хотела заради слабата си игра, пише "Труд".

БФС пази имената на виновниците в тайна. Глобите им ще бъдат по 2000 евро. Санкциите ще бъдат удържани от повиквателните (по 1000 евро), тъй като играчите са без договори с футболния съюз и няма точка, по която да бъдат глобявани.

Не е ясно по какъв начин Матеус е хванал издънките. Или ги е видял как напускат хотела "по терлици", или... са се засекли в нощното заведение.

Много е вероятно стриктният до педантичност германец да не кани повече футболистите, които са нарушили заповедта му. Матеус заяви при пристигането в София, че е доволен единствено от вратаря Владислав Стоянов, който си вкара автогол. И че за евроквалификацията срещу Англия предстоят много промени.

Похвалата съм Стоянов почти го изключва от "черния нощен списък". Вероятно имената на купонджиите ще станат ясни с обявяването на групата за битката с Трите лъва на стадион "Васил Левски".

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 12 авг 2011 22:22

И да паднем и да бием, пак ще се напием :lol:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 авг 2011 22:41

Madridist написа:И да паднем и да бием, пак ще се напием :lol:

Интересно е кои ли са героите :lol:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 авг 2011 02:00

Oще утре или вдругиден имената на "героите" ще изтекат в публичното пространство ;) Най-изявените чалгари са Благо и Ивелин Попов, така че почти сигурен съм, че са в списъка, както и някои измежду набедените за големи звезди футболисти на ЦСКА ;) Всъщност какво ли толкова значение има точно кои са, като всичките с много малки изключения са един дол дренки ...
Изображение

Върни се в “Национален отбор”