Бербо: като малък вдигах една ваза

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Бербо: като малък вдигах една ваза

Мнениеот защо » 08 юни 2009 11:30

Фенке, не се ядосвай, това е отношението към всички жени, които искат да говорят за футбол. Бъди умна, мълчи и ни уважавай! ;)

Още повече, че ние сме прави, а ти не разбираш, че в събота Бербатов беше точно изключително борбен. Проблемът, и неговият, и на целия отбор, беше, че тия хора са на принципа „ако някой е по-добър от тебе и го оставиш да си спре топката, после вече нищо не можеш да направиш“, затова гол вкара невзрачният Мечо, а такива като Бербатов и Стели не бяха оставяни да дишат. И в такава обстановка точно те показаха характер.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 08 юни 2009 13:47

gonzofenka написа:НЯКАКЪВ СИ sms ли е msn ли е ми говори за В група!ЕЙ АЛОУУУУУУУУ!!!Левски НИКОГА не бил във В група!!!!А Георги е играч на Левски!!!!!!!!Бил е футболист номер 1 на България 2 години подред(2000 и 2001)ОТДАВНА,ДА,НО Е БИЛ!!!!Бил е голмайстор на първенството(той и тази година беше в челото и можеше да е пак,но го прецакаха контузиите)Това говори,че освен характер има и качества.А за тъпия прякор защо мълчите бе?????БЕРБА!!! :lol: Той и на Гонзо е тъп,но е хитър и с ирония и самоирония поне!!Берба????!!!! :? :lol:

Отново проявяваш левскарския синдром на кон с капаци.Първо прочети два-три пъти какво съм написал и после коментирай. Никъде не съм споменавал , че Левски е бил във В група и че Гонзо няма талант. Талант има но само за българското първенство. Също като футболистите от В група, които имат хъса и желанието да ровят терена, но нямат качества да играят в отборите от А група. Е Гонзо има хъс и талант, колкото да е в Левски, но не и някъде в голям европейски отбор. Както се казва:- Къде е Бербатов, къде е Гонзо? Това е показателят кой, какво може и кой какво има.
П.П. Не знам дали така наречения от теб "тъп прякор" трябва да се коментира. Явно никога не си виждала или чувала за съкращения на думи и имена. За твое сведение "Берба" е съкращение от фамилното име на Бербатов, за да може феновете да го почувстват по-близък и по-лесно да влезе в песните които се измислят и се пеят за него. Но в никакъв случай не може да се твърди че е някакъв прякор. Има хиляди примери за това. Все едно да кажеш, че името Гошо е прякор на Георги.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 08 юни 2009 14:07

gonzofenka е много права за хъса и бореността, просто Гонзо не излезна от България, като много млад, както беше взет Бербатов в Леверкузен... там го чакаха 2 години, докато стане добър и почне да бележи, началото му беше повече от комично, правеше същите пропуски, като в България, на празна врата, сам с/у вратаря... Но хората от Германия се оказаха търпеливи, дадоха му много шансове и той им се отблагодари след това с доста голове последните два сезона преди да бъде трансфериран в Тотнъм и оттам да спечелят още пари. А Гонзо го продадоха в Рен, като беше вече на 26 години, като футболист на България и голмайстор в два сезона, но там дори не му дадоха и шанс за изява, а и нямаше време да го чакат нито да свикне с отбора, нито с новата обстановка, а и помня че май смениха треньора само няколко месеца след като отиде, което още повече му утежни положението... Левски трябваше да го продадат на Фулъм, ако наистина са имали интерес година или две преди това, за стила на Англия щеше да пасне много добре, а и с желанието щеше да се превърне в любимец на феновете, какъвто е тук сега на нас левскарите. Тогава съм сигурен, че щеше да се превърне в наистина голямо име не само в България. :roll:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 08 юни 2009 14:39

Между другото Гонзо беше много добър 2000, 2001 година, тогава не беше само характер, а и много класен футболист. После, към края на 2001-ва нещо му стана, мотивация ли загуби, знам ли какво, но оттогава не може да си върне формата, остана му характерът само.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Национален отбор”