Треньор-чужденец!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: Треньор-чужденец!

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 08 юни 2009 11:26

Венци да каже как така реши да вземе левскаря-Вили за треньор,Венци да си оправи Славията,а не само да продава мачове!Много е компетентен като седне на масата,ама дотам!

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 08 юни 2009 11:48

Първо Мърко не гледа играчи, защото е и клубен тренъор.Мачове на Морето, Локо (Сф) ходи ли да гледа?А тия дето си ги вика от Израел и Япония?Случайно да се е разходил да им гледа някой мач? Не, защото си готви Литекс.Един Хидинк отказва да поеме клубен отбор за повече от полусезон, защото казва, че това ще навреди на работата му като национален селекционер на Русия.Кой уважаващ себе си национален отбор има тренъор на 2 длъжности?Поне един сериозен отбор с амбиции за класиране?Щото аз не се сещам...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 08 юни 2009 12:01

Рудолф Витлачил

Треньорската му кариера започва в чехословашкия Метеор (Чешке Будейовице) през 1946–1947 г., в полския Радомирж през 1947 г., чехословашките Татран (Теплице), Баник (Острава), Сигма (Оломоуц), Млада болеслав, Спартак (Готвалдов), Спартак (Радостин), Славия (Прага) и отново в Баник (Острава). От 1957 до 1964 г. е национален треньор на националния отбор на Чехословакия в 36 мача, с който постига изключителни успехи – участия на Световното първенство по футбол през 1962 (второ място), Европейското първенство по футбол през 1960 (трето място) и Олимпийските игри през 1964 (второ място). От 1964 до 1966 г. е в България, където ръководи едновременно отбора на Левски (София) и националния отбор. С Левски (София) става шампион през 1965 г. и класира националите на Световното първенство по футбол през 1966. През 1966–1967 г. е начело на Рапид (Виена), с който става шампион през 1967 г. От 1968 до 1970 г. отново е треньор на „Левски“, с който печели титлата и купата на страната през 1970 г. Един от най-известните и авторитетни чехословашки треньори, служещ си с нестандартни методи за мотивация на играчите
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 08 юни 2009 12:18

И аз имам чувството, че Мъри не познава българските футболисти и затова вика пенсии, на които е бил, или е клубен треньор, защото не е сигурен в качествата на другите и няма възможност да ги гледа. Ама ако трябва да викаме някой като Романцев или Халилходжич, Мъри върши същата работа за по-малко пари, да не говориме, че Пенев е 5 пъти по-добър и 5 пъти по-евтин. А за Рехагел или Капело нямаме пари, така че темата е безсмислена.

А Витлачил май никъде не ни е класирал. Чувал съм, че си е тръгнал преди края на квалификациите и понеже нямало време да търсят нов треньор, състава го определил шефа на федерацията, тактиката самите футболисти и класирането ни е било голяма изненада, никой не е очаквал това, с оглед играта при Витлачил. Но тогава не съм бил роден и не гарантирам, че е абсолютно вярно.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 08 юни 2009 12:42

Биг Прайз, а по повод на нетрадиционните му методи за мотивация, има един виц, че при в Левски имал три степени на наказание: За нещо дребно – физическо упражнение (например 10 обиколки на пистата), за по-сериозно провинение – финансова санкция, а за много сериозна издънка - да накара футболиста да се изкъпе. :lol: (Казват, че той го бил измислил – вица става въпрос. :lol: )
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 08 юни 2009 12:48

защо написа:Биг Прайз, а по повод на нетрадиционните му методи за мотивация, има един виц, че при в Левски имал три степени на наказание: За нещо дребно – физическо упражнение (например 10 обиколки на пистата), за по-сериозно провинение – финансова санкция, а за много сериозна издънка - да накара футболиста да се изкъпе. :lol: (Казват, че той го бил измислил – вица става въпрос. :lol: )

Хаха такива мръсници ли са били по това време...

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 08 юни 2009 14:06

Упорито го бутаха и изкарваха, най-проспериращия млад треньор, но какво направи той- нищо! Един добър пробив в Уефа, за който няма особена заслуга и едно позорно участие в шампионска лига, опитвайки се да бие анти-рекорда!!И това ли беше прословутия му "правилен футбол"?? От трън та на глог-Ако ни трябваше треньор,който да прави хиксове щяхме да оставим Марков-не виждам с нещо да е променил отбора,с изключение на това че си извика старите любимци.....от европохода на Левски Не видя ли ,че тези изсипвания са безполезни срещу тази защита...цял мач стоя и гледа,поне билета да си беше платил!!!чист късмет че не ни вкараха поне 2 през първото полувреме и после защитата пенсионерска от Левски ще ми бият шутове от над 35мт..алоооо къде живеете ?? При гола на Ирландия не Бербатов а И.Стоянов изтърва Дън. Гледай повторението на което ясно се вижда че играчът с номер 3 стои като попарен и не знае какви действия да предприеме. Да скочили за топката,да не скочи ли? И той си ги вика коловати,топчовци томашич,великия талант макриев няма тва онова.Мечо след тоя смешен гол неизменен титуляр вече..Оня смешник Живко и той играе от незапомнени времена и все не могат да го продадат!!Аз не помня кога за последно Българският отбор е правил 20 центрирания в един мач... От тях едно голово положение... Никога това не е бил стилът на Бг.нац.отбор!! Aйде кажи кое е позитивното?

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 08 юни 2009 14:12

Да да...Ясен си ми. Естенствено, че няма да споменеш 14 изиграни мача и 1/4 финал без грам селекция... Как да признаеш за успех, който и в г*за ти бърка... Какво е позитивното в играта ли? Че ти по надъхано да играят да не би да си ги виждал скоро? Такава борба... Какво да ти обяснявам. Смешен съм бил. И това песимистичен червей да ми го казва... Хората като теб са ги обособили с една дума- хейтър! Спирам да си пиша с теб, защото няма никакъв смисъл. Ти освен да сипеш помия друго няма да направиш

Върни се в “Национален отбор”