България - Англия 0:3 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: Нахалство от класа: Билети между 10 и 40 лева за Англия
С биричка и пържени картофки у дома му е майката! 
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
to6kata1912* написа:Колкото и да са слаби, все пак играят за България. Според мен трябва да напълним националния стадион и да покажем, че българския фен го интересува състоянието на националния отбор. Защото с празни трибуни нищо няма да се постигне... Може да се опънат няколко транперанта, но празния стадион според мен с нищо няма да допринесе.
Човече, виж на кои хора говориш и в кой форум се намираш. Тук не е на почит подкрепата в трудни моменти, в такива моменти се "бойкотира" и воюва. "Подкрепата" я оставяме за моментите, в които сме силни
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
БФС са на принципа ден година храни.
- baerba1995
- Контакти:
veseo написа:to6kata1912* написа:Колкото и да са слаби, все пак играят за България. Според мен трябва да напълним националния стадион и да покажем, че българския фен го интересува състоянието на националния отбор. Защото с празни трибуни нищо няма да се постигне... Може да се опънат няколко транперанта, но празния стадион според мен с нищо няма да допринесе.
Човече, виж на кои хора говориш и в кой форум се намираш. Тук не е на почит подкрепата в трудни моменти, в такива моменти се "бойкотира" и воюва. "Подкрепата" я оставяме за моментите, в които сме силни
Само искам да ти кажа ,4е ти си поредният абдал....Смисъл жал ми е ,когато се правите на големи фенове, а всъщност на ма4а ви със Славия да имааше много хора...???? Според теб какво ще се промени ако стадионът е пълен????ПО мое мнехие единственото ново ще е ,4е перуката е лапнала още няколко хиляди лева....Все пак всеки си има глава на раменете и може сам да реши дали да бъде там или не...
veseo написа:to6kata1912* написа:Колкото и да са слаби, все пак играят за България. Според мен трябва да напълним националния стадион и да покажем, че българския фен го интересува състоянието на националния отбор. Защото с празни трибуни нищо няма да се постигне... Може да се опънат няколко транперанта, но празния стадион според мен с нищо няма да допринесе.
+1 Ей затова трябва мачове да се играят и в Пловдив. Успех и на вас утре.
.
baerba1995 написа:veseo написа:to6kata1912* написа:Колкото и да са слаби, все пак играят за България. Според мен трябва да напълним националния стадион и да покажем, че българския фен го интересува състоянието на националния отбор. Защото с празни трибуни нищо няма да се постигне... Може да се опънат няколко транперанта, но празния стадион според мен с нищо няма да допринесе.
Само искам да ти кажа ,4е ти си поредният абдал....Смисъл жал ми е ,когато се правите на големи фенове, а всъщност на ма4а ви със Славия да имааше много хора...???? Според теб какво ще се промени ако стадионът е пълен????ПО мое мнехие единственото ново ще е ,4е перуката е лапнала още няколко хиляди лева....Все пак всеки си има глава на раменете и може сам да реши дали да бъде там или не...
Май нещо се притесняваш и се оправдаваш
Само да те попитам БГ волейбола като са слаби има ли хора,като са силни има ли хора (ИМА) и 50 лв да направят билета ще отида да ги гледам(поне гледам някой да се раздава за България) Тия смехотворковци и маникени и за 2 лв няма да отида да си хабя нервите!!!!!!!!!veseo написа:to6kata1912* написа:Колкото и да са слаби, все пак играят за България. Според мен трябва да напълним националния стадион и да покажем, че българския фен го интересува състоянието на националния отбор. Защото с празни трибуни нищо няма да се постигне... Може да се опънат няколко транперанта, но празния стадион според мен с нищо няма да допринесе.
- baerba1995
- Контакти:
Май нещо се притесняваш и се оправдаваш[/quote]
Ако го приемаш за оправдание си в дълбока грешка....само му казвам ,4е е абдал ,който с постъпката си ще осигури парите на Перушан....ама то верно бе то тва БФС на вас ви е изгодно....
Ако го приемаш за оправдание си в дълбока грешка....само му казвам ,4е е абдал ,който с постъпката си ще осигури парите на Перушан....ама то верно бе то тва БФС на вас ви е изгодно....
-
menkata
- Контакти:
Re: България-Англия, билети, предавания, мнения и всичко за мача
kato za ma4 sus ANGILA biletite sa dobre az o4akvax za sektor A biletut da e 80lv koga za 10lv 6te vidi6 anglia na jivo drug put
- to6kata1912*
- Контакти:
baerba1995 написа:Май нещо се притесняваш и се оправдаваш
Ако го приемаш за оправдание си в дълбока грешка....само му казвам ,4е е абдал ,който с постъпката си ще осигури парите на Перушан....ама то верно бе то тва БФС на вас ви е изгодно....[/quote]
Стой си пред вас и си гледай мача... Обясни ми с какво ще помогнеш на националния отбор, като стоиш у вас и псуваш съдията като хамалин? Няма ли да е по-добре, ако напълним стадиона и подкрепяме националите, пък откъде знаеш - може да се вдигнат и да играят. Ние сме ФЕНОВЕ, а не ръководители! Нашето място е на стадиона! Поне аз така знам, не знам за твоите виждания.
ПП - мерси на 1936, успех срещу илиенци.