Защо българския футбол пропада
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Грозна футболна физиономия
Браво.Много правилно мнение. Аз съм футболен запалянко от 45-46 г,. но такова чудо е имало само вднъж в историята на националния отбор. В края на 70-те и началото на 80-те години,по партийно поръчение и по примера на СССР, 11-те на терена бяха играчи на ЦСКА.С оправданието, че били от един отбор и обиграни помежду си.Както Динамо Киев тогава. Разбира се , че резултат беше плачевен. Футболистите нямаха желание и не разбираха какво да правят с онова сферично нещо, наречено топка.Както и тези ,които бяха на терена снощи.
Re: Защо българския футбол пропада
Защото няма бази на които децата и всички които искат да спортуват да тренират любимия си спорт.
Гледа ли ли сте Австрия - България 6:0
Испания - България 13:0; 6:1
Чехия - България 6:0
Испания - България 13:0; 6:1
Чехия - България 6:0

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- sir George
- Контакти:
Мъжете знаят защо!
- arekusanderu
- Контакти:
npeev написа:Браво.Много правилно мнение. Аз съм футболен запалянко от 45-46 г,. но такова чудо е имало само вднъж в историята на националния отбор. В края на 70-те и началото на 80-те години,по партийно поръчение и по примера на СССР, 11-те на терена бяха играчи на ЦСКА.С оправданието, че били от един отбор и обиграни помежду си.Както Динамо Киев тогава. Разбира се , че резултат беше плачевен. Футболистите нямаха желание и не разбираха какво да правят с онова сферично нещо, наречено топка.Както и тези ,които бяха на терена снощи.
Фен съм на ЦСКА,но помня един мач срещу ФРГ през 80г...вратар бе Христов от Пирин и още 10 футболисти от нашите...биха ни с 3-1,но по това време имаше и добри футболисти и от Славия,и от Локо СФ,и от Тракия...Националният отбор трябва да бъде само за най-достойните,а не за лични интереси.........
FORZA CESENA !!!
Утре или вдруги ден щяли да се събират босовете за тв правата (извинявам се може да не е по темата),та вместо да гледат да се налапат с тези пари,те да отиват директно за базите,а и защо босовете на всички клубове не поканят и премиера и докато не се оправят базите да се спре първенството защото с тези рухнали стадиони скоро и Сан Марино ще ни бие.И друго аз имам чувството,че всички президенти на клубовете се събират когато имат някаква изгода може да не съм прав,но така изглежда!!!!!!!!!!!
Защото всички се оплакват или дават акъл. Как нещо да се развива, когато мотивацията на "младите таланти" стига за ККК(кола-к*рва-(нощен)клуб).
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
- Bartolomej
- Контакти:
Защото някой хора продължават да си мислят ,че футбола в България е само за Левски и ЦСКА .Тези два паразита на Българския клубен футбол унищожават всякаква друга конкуренция и практически надцакването е само между тях и лобитата им в БФС .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- arekusanderu
- Контакти:

Sardukar написа:Защото всички се оплакват или дават акъл. Как нещо да се развива, когато мотивацията на "младите таланти" стига за ККК(кола-к*рва-(нощен)клуб).
майтап ли си правиш.........някога Бай Тошо бе казал----------работа,работа и пак работа.........РРР...

FORZA CESENA !!!
drums написа:ivo23 написа:Ако вчера сте гледали мача Германия и Бразилия, може би щяхте да разберете какво са направили Германците след изгубеният финал точно от Бразилия в Япония и Ю.Корея. Школите са задължителното нещо и правилото да има 5 футболисти от собствената школа в представителния отбор в първа и втора дивизия. в Русия, мисля го има същото правило. След това са наред базите и стадионите. Нищо европейско няма нито във футбола ни, нито в стадионите ни, нито в управението ни, нито във футболстите ни. Всичко е на самотек оставено, затова няма и резултати.
Да точно така е и да допълня коментатора каза,че от малки ги учат да играят схемата с която играе националния отбор на Германия
И това го прави германската федерация а не държавата им, къде е бфс, да са взели някакво решение, не само по този проблем. За съжаление Перуци и компания нямат и най малка идея как се управлява и как да се вдигне футбола ни.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!