Има ли опозиция Боби Михайлов?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

slomera
Контакти:

Re: Има ли опозиция Боби Михайлов?

Мнениеот slomera » 11 авг 2011 15:38

Red Warrior написа:Определението за "мафия" е срастване на държавата с организираната престъпност. Тук имаме срастване на мутри и депутати на ДПС с футболната власт в държавата. Това какво е?
плаче си за десант положението.това е.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 авг 2011 15:53

Кога Цв. Цв. ще направи операция "Перуките"?!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

slomera
Контакти:

Мнениеот slomera » 11 авг 2011 16:00

Red Warrior написа:Кога Цв. Цв. ще направи операция "Перуките"?!
когато стане опозиция :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

urkoto

Мнениеот urkoto » 11 авг 2011 16:18

Чуйте му интервюто на Перуци, хубавеца незнаен, в спортал. Репортера като никога (да го похваля момчето, не му знам името, че напоследък нашите журналисти само ги плюя!) да му зададе въпроса на място - каква ни е стратегията за развитието на ДЮШ и нашето златно Боби какво вика? Вика "ти пък къв си, на тебе ли трябва да ти давам обяснение"!? Ех, това Боби! Повярвало си е сериозно, но и аз да знам, че не могат да ме мръднат ако ще турско да стане, и аз ще си правя гаргара с цялата нация! А преди това в бодряшки тон обясняваше как той за нищо не е виновен и как аха-аха да стигнем до развития комунизъм! Ама направо като на партиен конгрес си звучеше това Боби, вдигна ми кръвното тоя клоун неимоверно!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 11 авг 2011 18:41

urkoto написа:Чуйте му интервюто на Перуци, хубавеца незнаен, в спортал. Репортера като никога (да го похваля момчето, не му знам името, че напоследък нашите журналисти само ги плюя!) да му зададе въпроса на място - каква ни е стратегията за развитието на ДЮШ и нашето златно Боби какво вика? Вика "ти пък къв си, на тебе ли трябва да ти давам обяснение"!? Ех, това Боби! Повярвало си е сериозно, но и аз да знам, че не могат да ме мръднат ако ще турско да стане, и аз ще си правя гаргара с цялата нация! А преди това в бодряшки тон обясняваше как той за нищо не е виновен и как аха-аха да стигнем до развития комунизъм! Ама направо като на партиен конгрес си звучеше това Боби, вдигна ми кръвното тоя клоун неимоверно!

Абе той 120 мача е настръхвал що го питат него какво да направи за футбола, питайте футболистите и го оставете да му мине махмурлука :lol:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Върни се в “Национален отбор”