Бих отишъл да изгледам англичните,но пари на това умрело "бфс" не искам да давам.
Призовавам всички да бойкотират жалките футболистчета и ръководителчета.Матеус трябва да подпише доживотен договор и със заплатката ще си прави оргии с наще уличници.
България - Англия 0:3 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: БЪЛГАРИЯ–АНГЛИЯ! -цени на билетите
cska_90 написа:Абе боли ме к..а за Англия-кво ме интересуват тия гейчета!!![]()
А те нашите какви са???Заслужават абсолютно празен стадион!Те не дават пет пари за публиката ,защо ние да даваме за тях???
- david_villa
- Контакти:
Re: Нахалство от класа: Билети между 10 и 40 лева за Англия
Може би най-скъпите трябваше да са 25 лв. и 5 - 8 за страничен сектор, имайки предвид моментната форма и шансовете на нашите.
Поредната простотия !!! Сега с тези цени я се съберят, я не 8 000 човека... и повечето ще са там, за да гледат Рууни и компания, а не нашите национали
Колко по-лесно щеше да е билетите да са по 10 лв... така хем повече хора ще си купят билет, по-добра атмосфера на стадиона и приходите за БФС надали ще са по-малко .... Сега колко хора ще си вземат билети за сектор А

cefo1969 написа:cska_90 написа:Абе боли ме к..а за Англия-кво ме интересуват тия гейчета!!![]()
А те нашите какви са???Заслужават абсолютно празен стадион!Те не дават пет пари за публиката ,защо ние да даваме за тях???
Е да де-за тия и два лева няма да дам!!

Принципно бях зарибен да подкрепя нашите, ама след снощния цирк, ако състава не се промени КОРЕННО и не видим споменатото вече митично "подмладяване", изобщо нямам намерение да ходя да гледам бездушници като Джизъса, Ушатия (който освен ушат е и ДЕБЕЛ) Коце Стояновци, Апостол Поповци и прочее недорузомения!
Най-тъжното е, че едва ли съм единствения! Дотам ме докараха тия нехранимайковци, че да дезертирам от националния - нещо, което не мислех, че съм в състояние да извърша!!!
Най-тъжното е, че едва ли съм единствения! Дотам ме докараха тия нехранимайковци, че да дезертирам от националния - нещо, което не мислех, че съм в състояние да извърша!!!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
цената на билетите за гледане на Англия е 50 лв с отстъпка 10 лв щото на терена ще излезе и България , така че цената е разумна
Е що да е простотия все пак БФС иска да прибере повече пари от билети. Преди помните ли, че бяха по 5 за Италия и Холандия и пък и ако правим нов стадион нали не смятате, че ще има билети по 5 лева за мач на националния отбор. Аз специално ще си купя билет за мача и смятам да отида и да ги подкрепя пък и ако ще с 0-10 да паднем. А и освен това цените бяха обявени още преди 1 месец, така че никой не е знаел, че ще паднем от Беларус.
Фен на ЮнайтедAnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
- South_Park
Най-много 1 лев бих им дал , и то ако съм на централно място
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Скандалните решения на "бфс" следват едно след друго, не е изненада. Този път мисля, че са си направили правилно сметката, от финансова гледна точка. Не вярвам, че стадионът няма да се напълни. Лошото е, че няма да се напълни с истинските фенове, които подкрепиха отбора срещу Ейре, а ще отидат някакви други хора, които ще се изкефят на мача, но няма да дадат подобаващата подкрепа на националния ни отбор.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]