Бербо: като малък вдигах една ваза

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

tuvarnakaptcatb
Контакти:

Re: Бербо: като малък вдигах една ваза

Мнениеот tuvarnakaptcatb » 07 юни 2009 17:36

влязъл Бербатов във форума , погледнал надолу , почесъл си мъдята и се усмихнал .
срам ме е от вас

L.S.F.C.
Контакти:

Мнениеот L.S.F.C. » 07 юни 2009 17:46

Бербо, или започвай да играеш футбол, или по-добре отивай да търкаш пейката в Манчестър. България няма нужда от мърди по терена!!! Евала на Марто!

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 07 юни 2009 17:49

Хора вижте сега...фактите говорят сами по себе си! Вчера бил изпуснал две положения ама бил човек и на всеки се случва! Окей така е! Но му се случи срещу Черна гора, случи му се срещу Грузия...в крайна сметка много му се случва! няма нито един гол, а имал възможности да вкара поне 5...к'во ми го хвалите...да си вдига вазата и т'ва е! Днес го написах 1000 пъти! Големите са големи защото вкарват в големите мачове. Може да е мега добър по принцип, да има страшен контрол и т.н., НО ТОЙ ИЗПУСКА И ВИНАГИ ГО Е ПРАВИЛ!!!! ! Защото ако той си беше вкарал поне половината положения от началото на кампанията сега щеше да е много различна ситуацията в групата! Не казвам, че е само той виновен, но всичките ни т.нар. звезди имаха една единствена задача вчера, а именно да вкарват! И най-големите изпускат, но в повечето ситуации вкарват и затова струват много пари! Съдбата отново му поднесе на Бербатов на тепсия възможността да стане герой и той за пореден път я изпусна! А големите футболисти нямат право на такива грешки и то постоянно!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 юни 2009 17:56

XARHTNA написа:Хора вижте сега...фактите говорят сами по себе си! Вчера бил изпуснал две положения ама бил човек и на всеки се случва! Окей така е! Но му се случи срещу Черна гора, случи му се срещу Грузия...в крайна сметка много му се случва! няма нито един гол, а имал възможности да вкара поне 5...к'во ми го хвалите...да си вдига вазата и т'ва е! Днес го написах 1000 пъти! Големите са големи защото вкарват в големите мачове. Може да е мега добър по принцип, да има страшен контрол и т.н., НО ТОЙ ИЗПУСКА И ВИНАГИ ГО Е ПРАВИЛ!!!! ! Защото ако той си беше вкарал поне половината положения от началото на кампанията сега щеше да е много различна ситуацията в групата! Не казвам, че е само той виновен, но всичките ни т.нар. звезди имаха една единствена задача вчера, а именно да вкарват! И най-големите изпускат, но в повечето ситуации вкарват и затова струват много пари! Съдбата отново му поднесе на Бербатов на тепсия възможността да стане герой и той за пореден път я изпусна! А големите футболисти нямат право на такива грешки и то постоянно!

Вчера Ибрахимович изтърва сто пъти по-чисто положение от Бербатов и Швеция загуби ! Дали шведите ще плюят така Ибра ?! Ти си дребна душица просто ! Заради такива като тебе и започват приказките "българска" работа. Затова и казват, че никой не е пророк в собствената си страна ! Като ти чета мнението, може би си малко момче, сигурно на всичките 41 гола на Бербатов за националния отбор, не си сварвал да си сложиш памперса, но сега видиш ли претенции имаш ! А кой си ти всъщност ?!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 07 юни 2009 18:15

Мале,мила!Чета и виждам глупости,ама писани със стръв,каквато ако имахте в живота,щяхте да сте милионери.Как може да сте толкова кухи лейки?Да плюете човек,на когото не можете да се мерите с малкото му пръстче на левият крак.Бил слаб,изтървал,не вкарвал важни голове...Разбирам че тези мръсотии са написани от фенове на Левски.Само дето не мога да разбера защо.Според вас един футболист като не върши работа,кой е виновен?Според мен-треньора!Явно обаче левскарите изпадате в явно противоречие.От една страна,Мъри е велик треньор,а от друга Бербо слаб играч.При това положение е редно най-малко Бербо да седне на пейката или въобще да не бъде викнат за мача.Но го викат.И го правят титуляр.На всичкото отгоре-КАПИТАН!!!Значи нещо определено не е наред.Според мен основният проблем е Мъри.И то единствено поради вашата левскарска логика.Нищо против Мъри.Прави каквото може.С такъв материал-толкова.Предлагам на тези които не харесват Бербо да излязат с открито писмо против него и да апелират към Мъри да го разкара от национала.Според мен страшно много грешки на Мъри,но кой съм аз да го съдя?Затова си мълча,ближа поредната рана,нанесена ни от слаб отбор и чакам по-добри времена.Лошото е че годините ми минават и може да не дочакам нещо хубаво.Радостното за мен е че поне съм съвременник на САЩ94.Сигурен съм че голяма част от пишещите против Бербо не са били на възраст да осмислят какво са видели тогава/ако са били родени.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 07 юни 2009 18:35

Red_champions написа:
black&white написа:Що ли не продължи да си я вдигаш тая ваза и най-накрая да освободиш националния отбор от присъствието си??? От мача с Румъния насам единственото, което правиш, е да оставяш момчетата да играят с човек по-малко! То поне да беше получил червен картон, та да знаят и да не им бъркаш само атаките.
Мисля, че е крайно време да се каже на глас: Бербатов вън от националния!!!

:roll: :roll: :roll: Ехооооо,събуди се.Искаш Гонзо на негово място сигурно :lol: :lol:

Защо не? Гонзо също е много добър футболист, това че не е играл в силни футболни лиги, не означава че Бербатков е по-добър...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 07 юни 2009 19:13

kartаgо аре да не се обиждаме а?!?! Може Ибрахимович вчера да е изпускал, на всеки се случва да има слаб мач само че Ибрахимович е вкарал много важни голове за Швеция вкл. и в тези кфалификации! В един мач може да си слаб ама не може да си слаб във всички! Точно твоя любимец бербатката е дребна душица, защото като излезе на положение и му треперят мартенките от страх! И ти си дребна душица задето го защитаваш...Като е толкова добър да вкара поне един гол за да докаже, че греша в преценката си...докато не вкара важен гол не ми го хвали! Ибрахимович е вкарал толкова важни голове за швеция, че никой няма да прави трагедия, че в един мач не му е вървяло!

ruzev
Контакти:

Мнениеот ruzev » 07 юни 2009 19:20

Хей хора,
всички , който плюете по Бербатов за да го правите това означава , че сте по-добри от него.
Ако е така в кой отбор и кое първенство , какво сте постигнали , какво сте спечелили , колко плащат за вас световно известните треньори(Сър Алекс Фъргюсън ), колко мача сте изиграли за националния си отбор.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 юни 2009 19:23

XARHTNA написа:kartаgо аре да не се обиждаме а?!?! Може Ибрахимович вчера да е изпускал, на всеки се случва да има слаб мач само че Ибрахимович е вкарал много важни голове за Швеция вкл. и в тези кфалификации! В един мач може да си слаб ама не може да си слаб във всички! Точно твоя любимец бербатката е дребна душица, защото като излезе на положение и му треперят мартенките от страх! И ти си дребна душица задето го защитаваш...Като е толкова добър да вкара поне един гол за да докаже, че греша в преценката си...докато не вкара важен гол не ми го хвали! Ибрахимович е вкарал толкова важни голове за швеция, че никой няма да прави трагедия, че в един мач не му е вървяло!

Ами 41 е вкарал бе ! Какво искаш повече ! Не сме Бразилия ! България сме ! И съм сто процента сигурен, че на всеки един от тези голове си скачал, радвал си се, хвалил си го ! Но понеже си палачинка, и сега веднага се обръщаш, и щото си дребнав и броиш чужди пари, кой колко дал за него, затова сега пишеш глупости ! Нищо, той още ще вкара ! Само че, тогава ще се криеш като мишок , каквото правиш и сега де, зад компютъра ! Просто не си ценим спортистите, това ме дразни ! Другите всички го признават, ние тука го плюем ! Е, хайде удави се в плюнката си тогава ! Успех !

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 07 юни 2009 19:33

ruzev абе ти луд ли си бе пич! искаш да кажеш нямам право да го критикувам ли! Имам! Аз си изразявам мнението и го подкрепям с факти! Както всеки има право да го прави! В крайна сметка Бербатов вкарва ли? Не вкарва! Еми значи имам право да си го критикувам колкото си искам! От 10 години го чакам да вкара във важен мач за националния и ще му кажа "ЕВАЛА", ама докато не го направи за мен е смешник! Това, че не съм избрал да стана футболист не значи, че нямам право на мнение, а за разлика от твоето моето е подкрепено с факти! Може да е вкарал 40 гола за националния, но ако не бяха неговите пропуски в тези квалификации сега щяхме вече да се готвим за световното! Това че е играч на Юнайтед не го оправдава, а напротив означава, че неговата отговорност е още по-голяма! Аз съм фен на Бербатов! Ако видиш мои мнение през сезона навсякъде съм писал в негова подкрепа за игрите му в Юнайтед! Но вчера за пореден път ни издъни той и мен вече ми писна да няма гол за националния! Ми той не е вкарвал в квалификации от мача със Словения (който тогава беше без никакво значение вече) Големите вкарват на големите отбори...не на Андора... И да се счупи да вкарва до края най-голямата вина, че няма да играем на световно е негова! Имаше възможност да вкара и не успя! Срещу Черна гора имаше възможност да вкара и не вкара! Срещу Грузия имаше възможност да вкара и не вкара...еми много ясно, че ще го критикуваме! Ако той си беше вкарал поне половината от положенията щеше да е герой! Ама един гол да не вкараш...Затова го критикувам и съм убеден в правотата си! Защото фактите говорят! Дреме ми ако ще да е най-великия футболист в историята...когато трябва да вкара не вкарва и винаги е било така!!

Върни се в “Национален отбор”