Да се закрие ли Националния отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Re: Да се закрие ли Националния отбор?

Мнениеот Hakercheto » 11 авг 2011 09:16

ShooterMan написа:В крайна сметка за какво служи?Да подвига националното ни самочувствие ли?Обратното-принизява го със непрестанни изцепки и поведение на игра в което демонстрират пълно пренебрежение към Националното знаме и страната си.Играчите ли развива?Обратното-с такива позорни загуби и деградира.Не е тайна,че Националният е станал сборище на мениджърски интереси и това го дърпа в калта-достатъчно е човек да види какви смешници са играли в Беларус,за да си направи изводите...с какво дърводелците Галчев,К.Стоянов и Ап.Попов заслужават националната фанелка след като дори тук в А група не се отличават с нищо?Трябва обаче трансфер и затова ги викаме.Кюфтето Ч.Янков защо е викан?Защото е под крилото на Ицо Камата в Ростов ли?Или племенника,вуйчовото-Иван Стоянов,големия играч?Изобщо-пълен срам.Не виждам обаче защо този цирк трябва да продължава.Смешни сме,слаби сме,унижават ни...нормални хора не биха го понесли.Нормални хора просто ще се откажат,в крайна сметка този отбор е сформиран,за да побеждава,а не да бъде комедианта на Европа.Аз викам едно здравословно закриване на отбора и оттегляне от ФИФА и УЕФА за 5-10 години,няма смисъл просто :arrow:

След всяка загуба ли някой ще пуска подобна тема???? :| :|
Само Левски!
You'll never walk alone!

Peter_31
Контакти:

Мнениеот Peter_31 » 11 авг 2011 09:34

Играчите в националният отбор са слаби - факт. Но са най - добрите в България - ФАКТ. Посочете ми кой да замести сегашните национали, без да си говорим празни приказки за млади момчета, които щели да "изядат земята", "да се раздадат до край за националната чест" и прочие клишета. Погледнете нивото на т. нар. А група. Започвам от настоящия шампион Литекс: най - добрите им играчи са в национала (друг е въпроса, че водещият футболист на отбора от последния шампионат бе чужденец - Дока). Левски - нито един играч с реална претенция за националния отбор (изключвам обещаващия Илиев), разчита се основно на чужденци - Рисп, Мулдер, Грийн, Калво, Арс; лично на мен много ми допада Гаджев, но моментната му форма е ужасяваща. ЦСКА - всички водещи играчи на отбора са в национала. Локо СФ - ?!?, Славия - ?!?, Локо Пд - ?!?, Черно море - ?!?, Берое - ?!? .... За съжаление това е картинката. Най - добрия* защитник от преди 2 години - не може вече втори сезон да се наложи титуляр в Левски (Иво Иванов), най - добрите* крила за последните 2 години (Дани Младенов и Тодор Христов) - на единя вече му търсят отбор, най - добрия* бек (Орлин Старокин) тотално разочарование, най - добрия* млад играч (Сашо Тонев) - с удоволствие запратен в Полша и заменен от словак и още, и още. Във абсолютно всички елитни тимове има поне по 3-4 титуляри чужденци, за какво тогава въобще си чешем езиците, след като във един Миньр например разчитат на нигериец с неизвестно ЕГН вместо на бивш младежки национал...
* според медии и фенове на родните им отбори

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 11 авг 2011 10:03

Peter_31 написа:Играчите в националният отбор са слаби - факт. Но са най - добрите в България - ФАКТ. Посочете ми кой да замести сегашните национали, без да си говорим празни приказки за млади момчета, които щели да "изядат земята", "да се раздадат до край за националната чест" и прочие клишета. Погледнете нивото на т. нар. А група. Започвам от настоящия шампион Литекс: най - добрите им играчи са в национала (друг е въпроса, че водещият футболист на отбора от последния шампионат бе чужденец - Дока). Левски - нито един играч с реална претенция за националния отбор (изключвам обещаващия Илиев), разчита се основно на чужденци - Рисп, Мулдер, Грийн, Калво, Арс; лично на мен много ми допада Гаджев, но моментната му форма е ужасяваща. ЦСКА - всички водещи играчи на отбора са в национала. Локо СФ - ?!?, Славия - ?!?, Локо Пд - ?!?, Черно море - ?!?, Берое - ?!? .... За съжаление това е картинката. Най - добрия* защитник от преди 2 години - не може вече втори сезон да се наложи титуляр в Левски (Иво Иванов), най - добрите* крила за последните 2 години (Дани Младенов и Тодор Христов) - на единя вече му търсят отбор, най - добрия* бек (Орлин Старокин) тотално разочарование, най - добрия* млад играч (Сашо Тонев) - с удоволствие запратен в Полша и заменен от словак и още, и още. Във абсолютно всички елитни тимове има поне по 3-4 титуляри чужденци, за какво тогава въобще си чешем езиците, след като във един Миньр например разчитат на нигериец с неизвестно ЕГН вместо на бивш младежки национал...
* според медии и фенове на родните им отбори

Напротив викат се само играчи на ЦСКА за сметка на другите отбори в А група!!!
С какво Попов и Стоянов са по-добри от Александър Александров от Черно Море,или Тянко Дяков или пък Пламен Крачунов от Локо Пд с какво са по-добри а?
Ами с какво Галчев е по-добър от Гаджев или от Христо Златински,или от Светослав Дяков?С какво е по-добър?
Ами племенника с какво е по-добър от Дончо Атанасов,Тодор Христов,Искрен Писеров или Галин Иванов на жмичка ли е по-добър?
Ами къде са Момчил Цветанов и Георги Миланов защо ги няма?Ами Цветков от Левски най-добрия разиграващ халф в А група с какво Маркиньош е по-добър от него,с какво?Ами къде са Домовчийски,Валентин Илиев,защо не се пробва Тунчев след толкова години в контузия сега ще играе в Кръстъл Палас!!!Ами Виктор Генев играе титуляр в Криля Саветов.Има и един забравен футболист Асен Караславов който няколко сезона вече си играе титулярен централен защитник в Гройтер Фюрт в 2ра Бундеслига.Да не би А група да е по-силна от 2ра Бундеслига а,ами Камбуров защо не се вика?
Вместо да се пробват тия футболисти,кво се прави викат се едни други за да ги продаваме в чужбина!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Peter_31
Контакти:

Мнениеот Peter_31 » 11 авг 2011 10:14

До някъде съм съгласен за Цветков, Домовчийски и Вальо Илиев, за останалите.........

mastor
Контакти:

Мнениеот mastor » 11 авг 2011 10:18

Да се закрие ли Националния отбор? за мен отдавна е закрит , зяпам си любимия отбор като гост и като домакин и хич не ми е до нац. отбор или до някое друго първенство

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 11 авг 2011 10:23

Avanti_Ragazzi написа:
Lyubaka01 написа:
Avanti_Ragazzi написа:НЯМА национален отбор на България!!!Има национален отбор на ЧОРБАРИЯ!!!Докато смешници като племенника,русия,бандата,Коста Стоянов,Галчев,Попов дето не му знам първото име?И Спасчо ги викат ей така в национала.....нито го гледам тоя отбор,нито ме интересува?Да си го гледат чорбарите и да му се радват :lol: :lol: ,нас не ни касае.КАПИШ!!!

То пък щото като треньор беше хасковския каунь и викаше по 7-8 левскари, та бяхме цъфнали и вързали...

Ако ми сравняваш тия футболисти с футболистите от Левски които играха на 1/4 в УЕФА и в Шампионската Лига!!!Тия знаеш ли кога тия ще играят 1/4 в Европа и кога ще влезнат в ШЛ!!!Когато им цъфнат налъмите!!!
Нима Русия е по-добър от Томашич в добрите си години!!!Или Коста Стоянов от Топузаков :) Или Галчев от Ангелов?Или пък племенника от Телкийски или Йовов а?

Това пък какво общо има?!?
И ще ми обясниш ли тия веУикани, които ми цитираш, какви точно успехи постигнаха в националния отбор, че нещо не се сещам...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 авг 2011 10:42

Айде сега и левскарите да кажат кои от техните "евробойци" заслужават да са в националния отбор, че не се сещам?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 11 авг 2011 10:53

Докато има национални отбори и България ще има такъв. Но трябва да свикнем с факта, че за дълго време това ще бъде слаб национален отбор без успехи, който предимно ще губи. Този отбор ще е такъв какъвто е футболът ни като цяло. Щом нивото на футбола е ниско, този отбор ще бъде слаб. Щом клубните отбори отпадат в първите кръгове на ЕКТ, то и националният отбор ще губи в квалификациите за големи първенства. България не е първия случай в тази посока. Унгария са имали в миналото несравнимо повече успехи от нас, а вижте ги къде са сега. И това е от няколко десетилетия. И при това техния футбол бележи прогрес и клубните им отбори бият нашите, но националите им още не могат да отидат на голям футболен форум. Впрочем като заговорих за Унгария се сещам, че Матеус беше треньор и там и не направи нищо. За това следва да се постави въпроса, щом сме на това ниво и нямаме качествени играчи за силен национален отбор, редно ли е да се дава голяма заплата на един чужденец със съмнителни треньорски качества, след като достатъчно местни специалисти за по малка сума ще свършат същата работа дори доста по добре.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
AleXcHo_S600
Контакти:

Мнениеот AleXcHo_S600 » 11 авг 2011 10:59

Кой отбор викаш???? :?: Ние отбор нямаме. Голямата простотия обаче е и този фарс между наричащите себе си "ФЕНОВЕ"! Най-жалкото е,че едните плюят другите,а другите защитават своите... Не само сте смешни,но и жалки. Вие се кълнете и плюйте,ония горе си гледат кефа и ви гледат сеира. Обърнете се към БФС и ги плюйте тях! ТАМ е ПРОБЛЕМА! Аз нямам обяснение на това да си национал и да си потичкваш на терена за да мине мача.Пък с колкото паднем-с толкова! На никой не му пука за тоя отбор. Не са слаби тия футболисти.Слаба е организацията! Няма настроение в отбора! Никой и не иска да има. Докато има интереси,няма да има отбор! Трябва да има САМО ЕДИН ИНТЕРЕС и ТОЙ ДА Е САМИЯ ОТБОР! Всичко останало е бозица! И си я пием с всеки изминал мач. Но в едно съм сигурен! Тия смешковци,които слагат националната фланелка нямат сърца! Само ние феновете ли си мислим,че НАЦИОНАЛНАТА ФЛАНЕЛКА е ГОРДОСТ??? Само НИЕ ли смятаме,че тя трябва да се отстоява и да си скъсаш гъза,само и само да победиш??? Ако някой журналист чете това,то моля да отнесе въпросите ми до Боцо Педала,сиреч перуката! Или с други думи "многоуважавания" от НАС ФЕНОВЕТЕ,Г-н Ми`айOFF! На мен ми омръзна!
ЛОКОМОТИВ 1929 СОФИЯ!!!

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 11 авг 2011 11:27

Пичове,стига сте говорили заучени фрази от спортните медии,просто отидете на една тренировка или мач на юношески отбор и вижте за какво става въпрос.Как да излязат добри играчи като те нито имат условия,нито има койда ги научи на нещо,а грандоманството ги залива от малки без да са постигнали нищо във футбола.Просто трябва коренна промяна в стратегията за развитието на футбола ни,а тя трябва да започне от 9-10 годишните,иначе ще я караме по старому.Който и да извикат от сегашните футболисти няма да бъде по-различно,дори напротив ;)

Върни се в “Национален отбор”